katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Το δωρεάν check-in ανοιγει 48 ώρες πριν την πτήση ακριβώς. Αν δεν αγοράσετε θέσεις, η οικογένεια σας δεν θα έχει κοντινές θεσεις.Καλησπέρα σας,
Πήρα το θάρρος να σας αναφέρω την περιπέτειά μου και ελπίζω να υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία για να μου υποδείξει τι να κάνω. Αν και ταξιδεύω χρόνια με τη Ryanair και είχα καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα , αυτή μου η εμπειρία είναι καθοριστική να αλλάξω γνώμη για την εταιρεία: έκανα κράτηση ήδη από τον Ιούνιο για πτήση στη Στοκχόλμη. Ταξιδεύουμε συνολικά 4 άτομα.Δεν ήθελα να πληρώσω επιπλέον για κράτηση θέσης ,καθώς μέχρι τώρα εξυπηρετούμαστε καλά και δεν χωρίζαμε ως οικογένεια. Τώρα όμως φαίνεται κάτι έχει αλλάξει στη Ryanair.Ήδη βρίσκομαι μίαμιση μέρα πριν από την αναχώρηση και δεν μπορω να κάνω check -in.Αφού δηλώσω τις ταυτότητες των μελών ,πάω στο τρίτο βήμα για τα άλλα στοιχεία εκεί κανονικά που δηλώνεις θεση(εγώ δηλώνω δωρεάν check-in) ,αλλά η επιλογή Επιβεβαίωση είναι απενεργοποιημένη με αποτέλεσμα να μην έχω κάνει μέχρι τώρα check-in και δεν έχω boarding pass. Τι φταίει για αυτό; Μήπως με τιμωρούν με check-in της τελευταίας στιγμής; Υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να κάνω check-in? Δεν θα πετάξω επομένως , αν και έχω κάνει κράτηση και την εχω πληρώσει ? Μπορεί να μου απαντήσει κανείς?Ευχαριστώ.