georgia_fotis
New Member
λογικό είναι μια και η σύγκριση είναι συντριπτική υπέρ του Μπάνσκο. 70χιλ πιστών έναντι 17,5..δεν αξίζει να πάει κανείς Παμπόροβο, τουλάχιστον για τους σκιέρ.
Αξίζει όμως για τη γύρω περιοχή - Υπέροχη φύση, όμορφα χωριά, ίσως ότι πιο κλασσάτο έχει να παρουσιάσει η Βουλγαρία. Κι ας είναι μέτριο το χιονοδρομικό....λογικό είναι μια και η σύγκριση είναι συντριπτική υπέρ του Μπάνσκο. 70χιλ πιστών έναντι 17,5..δεν αξίζει να πάει κανείς Παμπόροβο, τουλάχιστον για τους σκιέρ.
Pamporovo Ski Resort Bulgaria ( www.pamporovo.net )
banskoski.com
Στο Παμποροβο εμαθα σκι, πηγαινα καθε χρονο πολυ πριν υπαρξει σαν σκεψη ακομα να δημιουργηθει χιονοδρομικο στο Μπανσκο. Αλλες εποχες τοτε και τα ξενοδοχεια εχουν μεινει οπως ητανε, με λιγες μονο ανακαινισεις και φυσικα οπως παντου με μεγαλες ανατιμησεις στα κοστη... Ιδιαιτερο ενδιαφερον παρουσιαζε η Μαλινα θυμαμαι, ενα "χωριο" απο μικρα σαλέ δίπλα στα ξενοδοχεια οπου μπορουσες να νοικιασεις ενα για ολη την παρεα σου σε εξευτελιστικη (τοτε) τιμή...Αξίζει όμως για τη γύρω περιοχή - Υπέροχη φύση, όμορφα χωριά, ίσως ότι πιο κλασσάτο έχει να παρουσιάσει η Βουλγαρία. Κι ας είναι μέτριο το χιονοδρομικό....
Τα λόγια για το Bansko περιττεύουν .... Μπορείς να βρεις ατελείωτες πληροφορίες στα σχόλια που έχουν προαναφερθεί αλλά και στο άλλο θέμα "Πληροφορίες για Μπάνσκο".παιδιά σκεφτόμαστε, αν βεβαια βρούμε, να πάμε ένα τριήμερο στο μπάνσκο με τo αυτοκίνητο μας τα χριστούγεννα ή 1-3 ιανουαρίου...
βρίσκομαι θεσσαλονίκη, θέλω να ξέρω μετά τα σύνορα πως είναι ο δρόμος? δεν έχω πάει ποτε βουλγαρία αλλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον μπάνσκο...
είναι ασφαλείς η οδήγηση στους δρόμους της γείτονος χώρας? έχει πάντα χιονια η περιοχή η θα κολλήσω στα χιονια?
σας ευχάριστω
Οι κεντρικοί δρόμοι του Bansko ήταν ανοιχτοί και τα αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν με αλυσίδες χωρίς όμως δυσκολίες και με άνεση παρόλο που στους γύρω δρόμους υπήρχε πολύ χιόνι. Αν όμως είχες 4X4 (όπως τα περισσότερα ελληνικά αυτοκίνητα που συναντήσαμε) δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις αλυσίδες.κυκλοφορούσατε με αλυσίδες η με τα απλά ελληνικά λάστιχα????