• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Οδηγός φθηνής κράτησης ξενοδοχείων

gt13

Member
Εχω παει δυο φορες στη Χαλκιδικη
TUI BLUE Lagoon Princess

Google Search

Και τρεις στην Αγια Ναπα
Nisi Blu Beach Resort

NissiBlu Beach Resort · Ayia Napa

Δεν υπαρχει κανενα θεμα, οπως και με αλλα πρακτορεις που εχω χρησιμοποιησει (dertour,vtours,schauinsland,jahnreisen, holidaycheck reisen)

Καρτα κυριως Πειραιως και revolut, κανενα προβλημα καθε φορα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Kor75

Member
Λογω μιας πρόσφατης ανάρτησης στα lagonika.gr σχετικά με μια ταχαδηθεν 40% έκπτωσης στο booking, και μιας αυτο το forum ειναι το πιο κατάλληλο για εύρεση προσφορων σχετικά με ταξίδια, ήρθε η στιγμη να σας μοιραστω την πολύχρονη εξοικονόμηση που εχω κανει σε 4-5στερα ξενοδοχεία.

Η φιλοσοφία ειναι παρόμοια με Netflix Νιγηρίας (4€ premium), Amazon Prime Αιγύπτου (2€) κλπ.

Θα μιλήσω για μενα που χρησιμοποιω Android.

1) Κατεβάζουμε καποιο vpn που να εχει σαν επιλογη την Ινδία.
Εγω προσωπικά χρησιμοποιω το NordVPN λογω οτι εχω Revolut Premium, αλλα με μια αναζήτηση στο playstore για vpn india πιστεύω θα κάνετε τη δουλεια σας.Ειδαλλως κατεβάζετε καποιο σπασμένο απο modyolo η liteapks, πχ expressvpn.

2) Κατεβάζουμε το duckduckgo. Ειναι browser σαν το chrome αλλα δεν κρατάει cookies και μπορεις να διαλέγεις την χώρα που θες για τα αποτελέσματα.

3) Κατεβάζουμε το agoda. Ανήκει στον όμιλο booking.

4) Σβήνουμε όλη την μνήμη απο το κινητο, να μην εχει τιποτα ανοιχτό δηλαδη.

5) Ανοίγουμε το agoda και κάνουμε νεο λογαριασμο. Με το που το κάνουμε, μας δινει στα διαθέσιμα κουπόνια ενα με 12% στην πρώτη κράτηση.

6) Ανοίγουμε το vpn και συνδεόμαστε Ινδία.

7) Ανοίγουμε το duckduckgoo και γράφουμε trivago.in
Έπειτα ψάχνουμε το μερος που μας ενδιαφερει.

Σαν παραδειγμα, εγω πρόκειται να παω Ντουμπάι και Μαλδίβες τον Μάρτιο.

Αφου εχω βαλει φίλτρα με 5στερα και halfboard και βαθμολογία πανω απο 85%, πετυχαίνω το Grand Cosmopolitan.

Επιλέγω την προσφορα Agoda. Έπειτα επιλέγω να ανοίξει η προσφορα στην εφαρμογη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν αλλάζουμε καρτέλες μπρος πίσω, μένουμε δηλαδη στην εφαρμογη Agoda, ειδάλλως θα ανεβει η τιμη.

Αυτη τη στιγμη που μιλάμε, για 10-15 Μαρτίου, οπως θα δειτε στην φωτό, μου το δινει 140€/βραδιά το premium δίκλινο με halfboard, χωρις επιστροφή χρημάτων. Υπαρχει αν θελω και επιλογη με δωρεαν ακυρωση μεχρι 2 Μαρτίου, οπου βγαίνει 150€ αλλα αυτο εξαρτάται απο σας τι θέλετε.

Για να δειτε την διαφορά με το booking η με οποιοδήποτε αλλο site, ακομη και το επισημο του ξενοδοχείου, αποσυνδεεστε απο το vpn, σβήνετε όλες τις ενεργές εφαρμογές ξανα.

Ανοίξτε το booking τωρα, και δειτε ποσο θα σας κοστίσει το ίδιο ακριβώς ξενοδοχειο.

Για το συγκεκριμένο παραδειγμα, παρόλο που ειμαι genius level 2, η τιμη του premium με ημιδιατροφη και χωρις επιστροφή χρημάτων ανέρχεται στα 1383€.
Στο agoda , με τις οδηγίες που σας έγραψα, βγαίνει στα 800, συμπεριλαμβανομένων των φορων.

Άρα μιλάμε για μια εξοικονόμηση κοντά στα 600€, με ακριβως τις ίδιες παροχές και δωμάτιο.

Εδω να πω οτι χρησιμοποιω αυτο το κόλπο εδω και περίπου 7 χρονια, άλλοτε μεσω Αργεντινής και άλλοτε μεσω Ινδίας. Δεν ειχα ποτε κανενα απολύτως θεμα με την κράτηση και παντα καλούσα στο ξενοδοχειο μετα απο κάποιες μερες για να επιβεβαιωσω την κράτηση.
Εχω καταφερει τρελες τιμες σε πολυ γνωστα ξενοδοχεια σε πολλες χωρες της Ευρωπης.
Πχ A.Roma lifestyle Ρωμης 75€, Hilton Βιεννης 80€, NH Νικαια στα 70€, Pullman Paris Defence στα 100€, Movenpick Βουδαπεστης στα 80€, Nissiblu Αγια Ναπα στα 100€,Grand Hyatt Barcelona στα 120€ κλπ κλπ ολα δικλινα με πρωινο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καθε μα καθε φορα που θέλετε να κλείσετε αλλο ξενοδοχειο, να κάνετε νεο λογαριασμο στο agoda για να σας δινει το κουπόνι της πρώτης κράτησης μαι στο duckduckgo να πατάτε την φλόγα για να σβήνονται ολα τα cookies.

Οποιαδήποτε βοήθεια θέλετε εδω ειμαι.

Kor75

Member

Μηνύματα11Likes8
Καλησπέρα
Δοκίμασα να κάνω μια εφαρμογή κράτησης με βάση τα παραπάνω αλλά δε νομίζω πως τα βήματα αποδίδουν…
Για να είμαι σίγουρη όμως θα ήθελα να ρωτήσω:

* Σβήνουμε όλη τη μνήμη από το κινητό σημαίνει πως μόλις κατεβάσουμε ή πριν ξεκινήσουμε με το duckduckgo πατούμε τη «φλόγα»;

* Το agoda το κατεβάζουμε με ή άνευ vpn;

* Λογαριασμό νέο στο agoda το κατεβάζουμε με ή άνευ vpn;

* Η Ινδία δεν ήταν διαθέσιμη στο vpn μου κι έβαλα Ιρλανδία (ie). To trivago.ie δε μου έδωσε ιδιαίτερες προσφορές agoda, κι όσες μου έδωσε δεν είχαν κάποια αξιόλογη έκπτωση…

Ευχαριστώ

tdoumos

Member

Kor75

Member

Μηνύματα11Likes8
Καλησπέρα
Δοκίμασα να κάνω μια εφαρμογή κράτησης με βάση τα παραπάνω αλλά δε νομίζω πως τα βήματα αποδίδουν…
Για να είμαι σίγουρη όμως θα ήθελα να ρωτήσω:

* Σβήνουμε όλη τη μνήμη από το κινητό σημαίνει πως μόλις κατεβάσουμε ή πριν ξεκινήσουμε με το duckduckgo πατούμε τη «φλόγα»;

* Το agoda το κατεβάζουμε με ή άνευ vpn;

* Λογαριασμό νέο στο agoda το κατεβάζουμε με ή άνευ vpn;

* Η Ινδία δεν ήταν διαθέσιμη στο vpn μου κι έβαλα Ιρλανδία (ie). To trivago.ie δε μου έδωσε ιδιαίτερες προσφορές agoda, κι όσες μου έδωσε δεν είχαν κάποια αξιόλογη έκπτωση…

Ευχαριστώ
1) Ναι, διαγραφεις την προσωρινη μνημη και τις καρτελες και το duck παντα πατας την φλογα για να μην εχει καμια ενεργη καρτελα.

2) το κατεβαζεις χωρις vpn. Κανεις λογαριασμο, ενεργοποιεις το κουπονι νεου λογαριασμου και μετα σβηνεις την μνημη και κλεινεις το agoda.

3) Τι Ιρλανδια, τι Ινδία, ενα ρλα διαφορά 😆😆😆
Ψαξε στο play store για india vpn η argentina vpn.

tdoumos

Member
Επιβεβαιωνω και Ελλαδα, εκλεισα το Airotel Galaxy Καβαλα 62 με πρωινο(μαζι με το μαμησιατικο δεκαρικο της κλιματικης κρισης) εναντι 72 με genius στο booking.
Μολις πηρα τηλ στο ξενοδοχειο και εχουν την κρατηση κανονικα.

Kor75

Member
1) Ναι, διαγραφεις την προσωρινη μνημη και τις καρτελες και το duck παντα πατας την φλογα για να μην εχει καμια ενεργη καρτελα.

2) το κατεβαζεις χωρις vpn. Κανεις λογαριασμο, ενεργοποιεις το κουπονι νεου λογαριασμου και μετα σβηνεις την μνημη και κλεινεις το agoda.

3) Τι Ιρλανδια, τι Ινδία, ενα ρλα διαφορά 😆😆😆
Ψαξε στο play store για india vpn η argentina vpn.
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Καταλήγοντας, τρεις τελευταίες ερωτήσεις σχετικά με την παραπάνω μέθοδο: :rolleyes:
* μόνο μέσω του trivago ψάχνουμε και βρίσκουμε αυτές τις agoda προσφορές;
* to trivago θα πρέπει να ανοίγεται/ψάχνεται στην ίδια χώρα για την οποία έχουμε ενεργοποιήσει το vpn;
* εκτός από τις agoda/προσφορές, υπάρχουν κάποιες άλλες αντίστοιχες στην παραπάνω μέθοδο;
Ευχαριστούμε πολύ!

tdoumos

Member
Κανενα θεμα, αν θες στειλε μου σε πμ για ποιο ξενοδοχειο και ποτε ενδιαφερεσαι για να σου πω ακριβως.

Πρωτα απολα πολυ σημαντικο.
Η δωρεαν εφαρμογη vpn που θα κατεβασεις, συνηθως εχουν πολυ χαμηλη ταχύτητα οποτε θελει υπομονη μεχρι να φορτωσει η σελιδα.
Αν το εχεις με mod apks, μπορεις να μπεις στο modyolo η liteapks να βρεις απο κει το expressvpn.

Επισης, με το που συνδεθεις, κανε κλικ https://whatismyipaddress.com/
Για να επιβεβαιώσεις οτι συνδεθηκες σε αλλη χωρα.

Ειτε μεσω trivago.in ειτε μεσω google hotels, σχεδον το ιδιο ειναι. Ποτε απευθειας στο agoda.

Ναι, μπαινεις trivago.in και απλα απο τις τρεις παυλες αλλαζεις γλωσσα και νομισμα, ευρω δηλαδη.

Και με booking η expedia μπορεις να πετυχεις διαφορα στην τιμη σε ςχεση με ευρωπη, απλα μεσω agoda πετυχαινω την πιο φθηνη.

Κατι πρακτορεια τυπου super, clicktrip η destinia, δεν τα πολυεμπιστευομαι, αν και εχω κλεισει επιτυχως μεσω destinia στο παρελθον.

Kor75

Member
Από pc δεν προτείνετε γενικά, έχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με ios/android;
Για τον brave browser, τί γνώμη έχετε;

tdoumos

Member
Από pc δεν προτείνετε γενικά, έχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με ios/android;
Για τον brave browser, τί γνώμη έχετε;
Αν και χρησιμοποιω τον brave browser sto tvbox, δεν το χω δοκιμασει αλλα υποθετω θα κανει δουλεια. Το κυριοτερο ειναι να βρεις ενα καλο vpn για Ινδια

tdoumos

Member
Μολις εκανα αλλη μια μετριας εκπτωσης κρατηση για τον επομενο μηνα, Τσεχια αυτη την φορα.

Grandhotel Brno με πρωινο, 2 βράδια
Grandhotel Brno · Brno-střed

Επισημο site 328
Booking 282
Agoda India vpn 218 τελικη τιμη

Σειρα εχει η Βιεννη για τρια βράδια , οπου εκει πιστευω θα πετυχω καλυτερη διαφορά.

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.997
Μέλη
39.703
Νεότερο μέλος
simos7