tatooine
Member
Kαλησπερα σας! Δεν ξέρω αν επέλεξα το σωστό νήμα. Ο περιορισμός για τα 100 ml στην backpack, είναι συνολικός? Πχ έχω πάρει καμία 15αρια χιονόμπαλες σουβενίρ . Παίζει να έχω θέμα? Καμία δεν ξεπερνάει τα 100 ml
https://el.aegeanair.com/travel-inf...34.687519645.1703095612-1826940431.1703095612
- Υγρά μέσα σε δοχεία χωρητικότητας έως και 100ml, το κάθε δοχείο. Όλα τα ανάλογα δοχεία θα πρέπει να τοποθετούνται σε διάφανη, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, η οποία θα έχει μέγιστη χωρητικότητα, μέχρι και 1 λίτρο. Κάθε επιβάτης επιτρέπεται να έχει μαζί του μία μόνο κλειστή σακούλα, η οποία θα παραδίδεται ξεχωριστά για περαιτέρω εξέταση, κατά τη διάρκεια του Ελέγχου.
- Παιδικές τροφές, άλλες τροφές και φάρμακα σε υγρή μορφή, απαραίτητα κατά τη διάρκεια της πτήσης, με το ενδεχόμενο να σας ζητηθεί να αποδείξετε ότι τα συγκεκριμένα είδη είναι απαραίτητα για το ταξίδι σας. Σε περίπτωση ασθένειας ή χρόνιας πάθησης, οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν τα φάρμακα που χρειάζονται, ενώ υποχρεούνται να έχουν μαζί τους σχετική ιατρική βεβαίωση, εφόσον βεβαίως αυτό κριθεί απαραίτητο.
- Είδη τα οποία έχουν αγοραστεί από καταστήματα του αεροδρομίου (Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών), τα οποία θα πρέπει να τοποθετούνται μέσα σε ειδική σφραγισμένη σακούλα, που διατίθεται από τα αντίστοιχα μαγαζιά. Γίνεται γνωστό ότι δεν θα πρέπει να ανοίξετε την ανάλογη σακούλα πριν περάσετε από τον Έλεγχο. Σε αντίθετη περίπτωση, το περιεχόμενό της μπορεί να κατασχεθεί στο Σημείο Ελέγχου. Όλα αυτά τα υγρά υπολογίζονται επιπλέον των ποσοτήτων στην επανασφραγιζόμενη σακούλα (που έχουν αναφερθεί παραπάνω).