taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Αυτό σημαίνει ότι η πρότασή σου είναι να νοικιάσουμε βανάκι?εγώ πάντως σας πάω .... (πω πω είμαστε και 6 ζωή να χουμε... δε χωράμε.... δε σας πάω...)
Αυτό σημαίνει ότι η πρότασή σου είναι να νοικιάσουμε βανάκι?εγώ πάντως σας πάω .... (πω πω είμαστε και 6 ζωή να χουμε... δε χωράμε.... δε σας πάω...)
Και London eye και 20 λίρες παραπάνω ;Παιδιά ερώτηση....Το london eye έχει τόσο μεγάλη ουρά; Βρήκα πακέτα με ακριβώς ίδια αξιοθέατα με μόνη διαφορά το ένα είχε fast track entry ticket για το london eye...και 20 λίρες περισσότερο.. ...
Οχι δεν αξιζουν 20 λιρες για μιση-μια αντε μιαμιση ωρα αναμονης.Παιδιά ερώτηση....Το london eye έχει τόσο μεγάλη ουρά; Βρήκα πακέτα με ακριβώς ίδια αξιοθέατα με μόνη διαφορά το ένα είχε fast track entry ticket για το london eye...και 20 λίρες περισσότερο.. ...
Πωπω ρε Ευαγγελια, ενιωσα οτι ειμαι εκει!Και London eye και 20 λίρες παραπάνω ;
Ε όχι ! Εγω θα περίμενα στην ουρά με ένα ζεστό καφε στο χέρι !
Κάποια στιγμή θα φτάσει και η σειρά σου
Στο ξενοδ.αυτό δεν έχω μείνει αλλά εκεί κοντά στην περιοχή ναι,μιά χαρά είναι,ανατολικό Λονδίνο ,δεν είσαι καρακέντρο,Καλησπέρα στην ταξιδιάρικη παρέα και καλώς σας βρήκα!!!
Έχω ήδη κλείσει για Λονδίνο τον Μάρτιο στο Booking.com: Premier Inn London City (Tower Hill), Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο - 776 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
(Premier Inn London City - Tower Hill)
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν έχει μείνει εκεί (κι αν αξίζει) και αν η περιοχή είναι καλή? Και εννοώ σε σχέση με τα βασικά αξιοθέατα και με το κέντρο της πόλης.
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
ετοιμες. πολυ καλα τα τιπ. ειδικα αυτο για τσαι θα το κρατησω. θα μου χρειαστει σε 30 χρονια...αλκοολ θελει ο λαος...ευαγγελια said:Dorothy έτοιμες οι αποσκευές
Ετοιμάσου ....