manelaki
Member
Λιτός ο φετινός διάκοσμος απο ότι βλέπω
Εχεις φωτο απο παλιοτερα;
Λιτός ο φετινός διάκοσμος απο ότι βλέπω
Taver,καλο ταξιδι!!να περασεις καλα!Θα ντυθείς Αγγλίδα το Σαββατόβραδο?
Ο στολισμος ειναι ιδιος εδω και καποια χρονια. Ελαχιστα αλλαζει...Εχεις φωτο απο παλιοτερα;
οντως. δεν τρελλάθηκα, ούτε ειδα κ κατι το ιδιαίτερο..Λιτός ο φετινός διάκοσμος απο ότι βλέπω
κι εμας μας εκαναν χαρουμενους οι συναντησεις μας..ενα μεγαλο ευχαριστω σε σενα και στον αξεπεραστο guide Kalspiro..Κάποιοι πολύ αγαπημένοι συμφορουμίτες ανεβαίνουν αύριο και με κάνουν πολύ χαρούμενη.
σε αλλες περιοχες παντως "ειδήμονας" είναι μια μετριοπαθης λέξη για να χαρακτηρίσει τις γνώσεις σου..Δεν είμαι ειδήμονας στις pub του Bloomsbury..
απίστευτα...ζητήσαμε ξοφλα και μας πήγες σε μαγαζιά που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία..νυχτερινή ζωή ανευ προηγουμενου..ειλικρινά εμεινα άναυδος κ περασαμε υπέροχα τα βραδυα μας..Τα βραδινά στέκια δεν τα γράφουμε..
περιγραφή 100% αληθινή!!!Αν θες να ντυθείς αγγλίδα, πανεύκολο:
1. μαύρο κοντό στενό ξώπλατο φορεματάκι με ντεκολτέ
2. ψηλοτακουνη γοβα
3. μια λαφρια εσαρπα για το κρυο
4. τρια στρωματα μεικαπ, μαλλι ακινητο, βλεφαριδα καγκελο
5. ΟΧΙ καλσόν
6. ΟΧΙ παλτο
7. ΌΧΙ κάθε είδους μακρυμάνικο
(για να μη μας πούνε οφφτόπικ, οδηγός λονδίνο λέει το θέμα, ιδού ένας οδηγός πως να ντυθείτε λονδίνο για βράδυ)
Όντως θυμάμαι τις φωτογραφίες που τράβηξα αρχές Ιανουαρίου του 2011 και ήταν σαν να βλέπω τον ίδιο στολισμό,με ελάχιστες διαφορές.Ειδικά αυτό με το δώρο και δίπλα την ομπρέλα είναι χαρακτηριστικό.Ο στολισμος ειναι ιδιος εδω και καποια χρονια. Ελαχιστα αλλαζει...
(ρε τι σου κανει μια πριζα...!; )κι εμας μας εκαναν χαρουμενους οι συναντησεις μας..ενα μεγαλο ευχαριστω σε σενα και στον αξεπεραστο guide Kalspiro..
Πρεπει να μας πεις πρωτα ποια αξιοθεατα και περιοχες θες να δεις ωστε να σε βοηθησουμε να τα συνδυασεις. Εχουν δωθει απαντησεις σε αυτο το ερωτημα παλιοτερα αλλα ειναι δυσκολο να το βρω σ'αυτο το θεμα.Για να μην σας τα ζητάω όλα μαζί,αφού δούμε το ξενοδοχείο θα ήθελα και μια γνώμη για τα αξιοθέατα και τις περιοχές που θέλω να επισκεφτώ.Με ποια σειρά ταιριάζουν κλπ.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Είμαι ήδη πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό το ταξίδι!
Δυο ειναι: το Olympia και το Earl's Court. Και τα δυο εξυπηρετουνται κυριως απο σταθμο του Earl's Court και βρισκονται στο Earl's Court. Kensington δεν το λες. Αντε ισως το δευτερο να το πεις South Kensington..Από μεριά μου θα ήθελα να σας ζητήσω μια γνώμη για τη τοποθεσία του ξενοδοχείου που προτίθεμαι να κλείσω του οποίου το όνομα είναι Premier Inn London Kensington.
Πεμπτη:greenwich, docklands, phantom of the operaΚαι τι δεν θέλω να επισκευτώ...Να δω πως θα προλάβω...Λοιποον british museum,tate modern,national gallery,westminster abbey,london tower,big ben,london bridge,house of parliament,hyde park,london eye,greenwich,docklands,notting hill,chelsea,camden town,covent garden το βράδυ θα ήθελα να κλείσω εισιτήριο για phantom of the opera....Εχω καμιά ελπίδα ή δύσκολα?Μπορείτε να μου πείτε τον πιο πρακτικό τρόπο να συνδιαστούν αυτά? A!Oσο για το ξενοδοχείο επειδή ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι ευχαρίστως να μου προτίνετε.Το bugdet ειναι ως 120/διανυκτέρευση το δίκλινο.