Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

taver

Member
Μηνύματα
12.530
Likes
29.438
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ναι το ξερω οτι παω heathrow,δεν ξερω βεβαια σε ποιο τερμιναλ θα κατεβω,αυτο δεν το κοιταξα οταν εκλεισα το εισιτηριο .. τελοσπαντων θα το παρακολουθησω ;) η βλακεια ειναι οτι τελειωσε το πρωταθλημα το προηγουμενο σκ και στα ατομα που θα μεινω εχουνε διαρκειας για τοτεναμ,οποτε ανετα εβλεπα ματσακι πρεμιερ λιγκ .. δεν πειραζει την επομενη φορα .
H LΗ πάει στο Terminal 1.
 
Μηνύματα
157
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Χαιρετώ και ευχαριστώ όλους τους συνταξιδιώτες για τις χρήσιμες πληροφορίες!!!Έχω όμως κάποιες ακόμα ερωτήσεις και θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει:Θα ταξιδέψουμε στο αγαπημένο Λονδίνο 11/7/2011-17/7/2011 , 3 ενήλικες και 1 παιδί 9 ετών.Πετάμε με Easy jet .Έχω κλείσει στο Apollo Hotel που είναι δίπλα στους σταθμούς King`s Cross +St.Pancras.(δίκλινο με πρωινό 480 λίρες συνολικά).1)Την Oyster Card μπορούμε να την αγοράσουμε και από το αεροπλάνο της Easy;Τελικά τη θεωρείτε καλύτερη από την Travel Card;2)Αν κλείσω από εδώ εισητήρια με το Gatwick Express και τελικά υπάρχει καθυστέρηση στο αεροπλάνο,αλλάζουν ;3)Θέλω να κλείσω για το "Φάντασμα της Όπερας" .Τι θα έπρεπε να προσέξω σχετικά με τις θέσεις και από ποιό site είναι καλύτερα να κλείσω;4)Πότε είναι οι εκπτώσεις;Ευχαριστώ!!!
 
Last edited by a moderator:

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
1) Διαβασε εδω το ποστ μου #957 εδω http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/204-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF-80.html και εδω http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/204-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF-80.html το ποστ μου #960
Λεω για την εβδομαδιαια καρτα απεριοριστων διαδρομων. Οποιαδηποτε ωρα για ολα τα μεσα (tube, λεωφορεια) κυκλοφορεις με αυτη τη καρτα χωρις να τη γεμιζεις ξανα και ξανα απλα τη πληρωνεις στην αρχη και την επιστρεφεις αν θες στο τελος. Η μονη διορθωση στα παραπανω ποστ ειναι οτι η καρτα κοστιζει 32 και κατι λιρες και σου επιστρεφονται οι 5 οταν τη δωσεις πισω φευγοντας απο Λονδινο.

2) Να κλεισεις απο'δω για να εκμεταλευτεις τη προσφορα που εχει για παραπανω απο 2 ατομα. Δες εδω Group discounts | Gatwick Express Κι εμεις ειχαμε καθυστερηση δε νομιζω οτι παιζει ρολο. Αλλωστε οταν κλεινεις δε δηλωνεις και ωρα. Πληρωνεις τα εισητηρια, οταν φτασεις πηγαινεις στα μηχανηματα και παιρνεις με το κωδικο κρατησης τα εισητηρια σου, επιβιβαζεσαι στο πρωτο τρενο που βρεις.
Δες το κι εσυ ομως για σιγουρα.

3) Το φαντασμα ειδα κι εγω. Επειδη το προβλημα μου ηταν οικονομικο δεν εκλεισα απο ιντερνετ. Πηγα εκει και την ημερα που ηθελα να παω για θεατρο πηγα στα κιοσκια στη leicester, δεν ειχε σε τιμες που με βολευαν κι ετσι περασα κι απ'το θεατρο. Εκει βρηκα θεσεις με "περιορισμενη θεα". Ηταν μια χαρα, υπηρχε μπροστα μας ενα μικρο κολωνακι που μας εμποδιζε ελαχιστα. Ειμασταν στο πρωτο εξωστη (στο χαμηλο δηλαδη) και βλεπαμε πολυ καλα. Οσο μπορεις απεφυγε τους πιο ψηλους. Τα εισητηρια μας ειχαν κοστισει 25 λιρες το ενα. Πολυ καλα γι'αυτο το εντυπωσιακο θεαμα!

4) Δεν εχω ιδεα.
 

Sprite

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
London!
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Γειά σας, ευχαριστώ κι εγώ τους πάντες για τις χρήσιμες πληροφορίες :) [αν και μου ήταν αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες!]
Έχω κλείσει αεροπορικά για Λονδίνο 3-10 Αυγούστου και δυσκολεύομαι λίγο στο να βρω κάποιο αξιόλογο, κεντρικό (ζώνη 1 ή 2) budget ξενοδοχείο (μέχρι 80 ευρώ τη βραδιά για δίκλινο) που να είναι δίπλα σε κάποια στάση μετρό. Οι τιμές είναι υπερβολικά υψηλές, ενώ στις κριτικές φαίνεται να είναι όλα βρώμικα, υπερβολικά φθαρμένα ή ακόμα να έχουν ποντίκια και bed bugs! Εκτός από την βρωμιά και τα ζωύφια δεν με ενοχλεί κάτι άλλο. Για την ώρα τείνω στο να κλείσω είτε σε κάποιο easyhotel ή στο Travelodge London Aldgate East Hotel ή σε κάποιο summer appartment (π.χ. Self contained summer apartments in Central London - July & August 2011 London House Hotel)
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μου προτείνει κάτι! Ευχαριστώ πολύ :)
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392

Sprite

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
London!
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Ευχαριστώ manelaki! :) Το έχω κοιτάξει το συγκεκριμένο, αλλά ξεφεύγει και αυτό στην τιμή (είναι 92 ευρώ τη βραδιά, και αν βάλεις ότι θα μείνουμε 7 βράδια είναι αρκετά τα λεφτά!). Επειδή είμαστε φοιτητές ψάχνουμε κάτι πιο οικονομικό, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ζητήσουμε λεφτά και από τους γονείς! :p Όντως είναι ακριβή περίοδος, αλλά τις ημερομηνίες αυτές τις επιλέξαμε, διότι τότε βρήκαμε τα πιο φθηνά αεροπορικά μέσα στο καλοκαίρι, οπότε αναγκαστικά...
Ανακάλυψα επίσης και αυτό: Westminster, London | Best Value Hotels, 5 star beds at 1 star prices , με 65 λίρες/νύχτα. Αν γνωρίζει κανείς κάτι...
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392

Sprite

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
London!
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Χμμ ναι, καλό και αυτό το travelodge αλλά ακόμα πιο ακριβό! Μάλλον στα tune θα καταλήξουμε, μιας και όλα τα hostel που κοιτάξαμε έχουν κοινόχρηστο μπάνιο που δεν μας ενδιαφέρει.
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Ενα αλλο που επισης εχει προτεινει ο Traveller ειναι αυτο 26 Hillgate Place, Notting Hill - London Bed and Breakfast Accommodation: Prices οπως βλεπεις λεει και για εκπτωση αν προκειται για διαμονη 7 ημερων και πανω. Ειναι και στο Notting Hill που ειναι πα-νε-μο-ρφο! Αφου θα μεινετε τοσες μερες στειλε ενα mail να δεις τι παιζει.
Αλλο που επεισης εχει προταθει απο τη Panagiota ειναι αυτο Hotel London Norfolk Square, Hotels Norfolk Square, Royal Norfolk Hotel London.

Αν βρω κατι αλλο θα σου πω...
Διαβασε και λιγο εδω http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/25181-%F4%E1%EE%DF%E4%E9-%F3%F4%EF-%EB%EF%ED%E4%DF%ED%EF-%E3%E9%E1-%E6%E5%F5%E3%DC%F1%E9-%EC%E5-low-budget-help-2.html
 

Sprite

Member
Μηνύματα
22
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
London!
Ταξίδι-Όνειρο
Φινλανδία
Ωραίο topic manelaki! Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξουμε :D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.347
Μηνύματα
889.558
Μέλη
39.024
Νεότερο μέλος
Filio Mav

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom