Sprite
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- London!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Φινλανδία
Παιδιά, άλλη ερώτηση... για 8 μέρες να πάρουμε travelcard ή oyster? (επίσης παίζει καμία φοιτητική έκπτωση σε αυτές ή μπα?)
Δες και τις δυο επιλογές ..Παιδιά, άλλη ερώτηση... για 8 μέρες να πάρουμε travelcard ή oyster? (επίσης παίζει καμία φοιτητική έκπτωση σε αυτές ή μπα?)
Δες εδώ, Destinations UK - Harry Potter Film LocationsΠρογραμματίζοντας το ταξίδι μας στο Λονδίνο βρήκα περιήγηση στα μέρη που γυρίστηκε ο Χάρρυ Πότερ,με μαύρο ταξί 255λίρες.Μαζί με την Οξφόρδη,495 λίρες.Επειδή το βρήκα ακριβό,προσπαθώ να το φτιάξω μόνη μου ,για χάρη της 9χρονης κόρης μου.Έχει κάποιος πληροφορίες που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν;Ευχαριστώ!!!
Ωραια ιδεα αλλα, μαλλον θα την γραψουν στα παλια τους τα παπουτσια...Δεν ξέρω πως μπορείς να το πετύχεις αυτό, ίσως αν καταφέρεις να τους πείσεις ότι είσαι παλειά απόφοιτος που θέλει να ξαναμείνει για λίγο στο Κολλέγιο.
Και όμως έγινε, αρκει να υπάρχει άδειο δωμάτιο. 70 λίρες δεν τις αφήνουν να φύγουν έτσι εύκολα...Ωραια ιδεα αλλα, μαλλον θα την γραψουν στα παλια τους τα παπουτσια...