manelaki
Member
Donate your London advisor!Τιποτα... 15 ευρω + 3% χαρτοσημο υπερ ΟΓΑ. Δεχομαστε και καρτες Visa, Mastercard, American Express, τηλεκαρτες και συλλεκτικα νομισματα.
Donate your London advisor!Τιποτα... 15 ευρω + 3% χαρτοσημο υπερ ΟΓΑ. Δεχομαστε και καρτες Visa, Mastercard, American Express, τηλεκαρτες και συλλεκτικα νομισματα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Το site με βοήθησε πολύ.-Οι πληροφορίες πολύ χρήσιμες και δεν τις είχα βρει αλλού.-Μακάρι να μπορούσαμε να μείνουμε στην Οξφόρδη.Πιο πολύ θα ξετρελλαινόμουν εγώ!!!Δες εδώ, Destinations UK - Harry Potter Film Locations
Ο King cross είναι πολύ κεντρικός όπως και ο ζωολ. Κήπος στο Regent και δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς. Στην Οξφόρδη η επίσκεψη και κυρίως η διαμονή σε κολλέγιο είναι πραγματική εμπειρία. Το Christ church έχει είσοδο κάπου 8 λίρες και αξίζει πραγματικά, στο καθεδρικό θα δείτε και τα βιτρό που ενέπνευσαν τον συγγραφέα του ''η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων''. Η κόρη σου θα ξετρελλαθεί να μείνει σε ένα κολλέγιο παρόμοιο με αυτό του Πότερ. Δεν ξέρω πως μπορείς να το πετύχεις αυτό, ίσως αν καταφέρεις να τους πείσεις ότι είσαι παλειά απόφοιτος που θέλει να ξαναμείνει για λίγο στο Κολλέγιο.
Καλημέρα σας!Θα πάμε με το αγόρι μου τον Αύγουστο στο Λονδίνο για 6 μέρες..Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο καλό ξενόδοχείο σε βολική περιοχή μέχρι 120 ευρώ το βράδυ..Είδα ένα άλλο που πρότεινε μια κοπέλα προηγουμένως που φαινόταν πολύ καλό (Mic hotel) αλλά δυστυχώς δεν είχε για τις δικές μας ημερομηνίες!!Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί πολύ!!Είναι η πρώτη φορά που πάμε και δεν ξέρουμε τις περιοχές!! Ευχαριστώ πολύ!
Ρίξε μια ματιά στο St Giles Hotel. Είναι κεντρικότατο (5 λεπτά απο Oxford St και Soho) και περίπου στις τιμές που ψάχνεις. St Giles HotelsΚαλημέρα σας!Θα πάμε με το αγόρι μου τον Αύγουστο στο Λονδίνο για 6 μέρες..Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο καλό ξενόδοχείο σε βολική περιοχή μέχρι 120 ευρώ το βράδυ..Είδα ένα άλλο που πρότεινε μια κοπέλα προηγουμένως που φαινόταν πολύ καλό (Mic hotel) αλλά δυστυχώς δεν είχε για τις δικές μας ημερομηνίες!!Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί πολύ!!Είναι η πρώτη φορά που πάμε και δεν ξέρουμε τις περιοχές!! Ευχαριστώ πολύ!
εκλεισα απο νετ το τρενο Stansted express.Απορία! Για μεταφορά από και προς αεροδρόμιο (stansted) θα βγει φθηνότερα αν κλείσουμε από τώρα μέσω ιντερνετ κάποιο λεωφορείο (έχει διάφορα από ότι είδα, άλλα φθηνά και άλλα ακριβά) ή να το αφήσουμε για όταν φτάσουμε εκεί; Επίσης τι γίνεται αν κλείσουμε από τώρα και τελικά η πτήση έχει κάποια καθυστέρηση; Χάνουμε το λεωφορείο ή μας βάζουν στο επόμενο;
εκτος απο τα κλασσικα σάιτ, εμεις βρηκαμε τυχαια και κλεισαμε στην αλυσίδα travelodge.Καλημέρα σας!Θα πάμε με το αγόρι μου τον Αύγουστο στο Λονδίνο για 6 μέρες..Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο καλό ξενόδοχείο σε βολική περιοχή μέχρι 120 ευρώ το βράδυ..
Κακως δεν ανεβηκες... Το σουρουπο ειναι η καλυτερη ωρα για να ανεβεις στη ροδα.Για London eye. Περασα Σαββατο βραδυ. Ουρες 0, αλλα τελικα δεν ανεβηκαμε.
Ηταν ακριβως η ωρα που πηγαινε να σουρουπωσει, αλλα λιγο τα συννεφα, λιγο το σκοταδι που ερχοταν, φοβηθηκα για τις φωτο και δεν ανεβηκα.
Παντως συμφερει να κλεισεις μεσω νετ, γλυτωνεις αρκετα σε ?.