ειχα κανει κρατηση στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο μεσω yeego.com σε μια καταπληκτικη τιμη,αλλα διαβαζοντας τις κριτικες στο tripadvisor το ακυρωσα αν και η τοποθεσια βολευαι πολυ.Εγώ είχα μείνει στο Royal National κοντά στην Russel Square και έμεινα πολύ ικανοποιημένη.Είχαμε κλείσει τρίκλινο. Από ότι θυμάμαι περίπου 90 ευρώ η βραδυά (30 ευρώ το άτομο). Ρίξτου μια ματιά, είναι καλή περίπτωση.
Εμείς μείναμε απόλυτα ικανοποιημένες από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Αν ξαναπάω Λονδίνο, πάλι στο ίδιο θα μείνω.ειχα κανει κρατηση στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο μεσω yeego.com σε μια καταπληκτικη τιμη,αλλα διαβαζοντας τις κριτικες στο tripadvisor το ακυρωσα αν και η τοποθεσια βολευαι πολυ.
τελικα εκλεισα στο ramada encore μεσω venere.com
εχεις απολυτο δικιο...αν δεν ειχα τα παιδια μαζι δε θα με ενοιαζε.Εμείς μείναμε απόλυτα ικανοποιημένες από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Αν ξαναπάω Λονδίνο, πάλι στο ίδιο θα μείνω.
Δεν είναι όλες οι κριτικές πάντα ακριβείς στο trip advisor. Πρέπει να μάθει να τις αποκρυπτογραφεί κάποιος.Εννοώ ότι υπάρχουν άτομα που γράφουν αρνητική κριτική για ένα ξενοδοχείο και ο λόγος για μένα είναι εντελώς χαζός(π.χ. δεν υπήρχε ψυγείο στο δωμάτιο, δεν υπήρχαν κρεμάστρες στο δωμάτιο κτλ). ΄
Εξαρτάται βέβαια τι θέλει και τι περιμένει να βρεί ο καθένας από εμάς.
Εγώ όταν έκλεισα στο National Royal είχα συμβουλευτεί το trip advisor (όπως πάντα) και είχα αποφασίσει ότι μου κάνει. Και όντως έτσι ήταν.
εκτιμω οτι θα εχει σιγουρα.Ξέρει κανείς αν στις αφίξεις στο LCY (London City Airport) υπάρχει τραπεζικό ATM ? Στο site του αεροδρομίου τα λέει περίεργα...
θα γραψω μια ιστορια...Πες μας τι σαρεσε περισοτερο, τι διασκεδασες, τι σε απογοητευσε..
ταξιδεψε μας!!