mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
Περιμένωντας την επόμενη συνάντηση με θαλάσσιες χελώνες και παπαγαλόψαρα, αποφάσισα να πνίξω την ανυπομονησία μου με ένα Λονδρέζικο ταξιδάκι προς 25η Μαρτίου μεριά...θα είναι η πρώτη φορά που πατάω το πόδι μου στο νησί και ακόμα δε ξέρω τι γίνεται....έκλεισα με easy και περιττό να πω πως δεν έχω καμιά ιδέα από Λονδίνο, δε μπορώ ακόμα να προσανατολιστώ....από τους υπέροχους οδηγούς του Traveller υποθέτω πως καλή (σχετικά κεντρική) και φτηνή περιοχή είναι το Paddington....οπότε προς τα κει προσανατολίζομαι για ύπνο....
Το Stylotel μου φαίνεται λίγο μικρό πάντως...άραγε τα double rooms είναι πιο ευρύχωρα απ'όσο φαίνονται?
Πάντως έχει πολλά πολλά ξενοδοχεία στη γύρω γειτονιά....αν έχετε να προτείνετε κάτι, ur welcome!
αυτά που γράφει ο Traveller για το Λονδίνο είναι όλα όσα χρειάζεσαι για ένα ταξιδάκι εκεί.. έχω μόνο να σου πω ότι μία περιοχή που θεωρώ πολύ καλή και βολική για διαμονή είναι η περιοχή γύρω από το σταθμό του Earls Court. Την πρώτη φορά που πήγα έμεινα εκεί, τη δεύτερη έμεινα κοντά στο Hyde park, εξίσου καλή περιοχή, αλλά προτιμώ το earls court.. Έκλεισα κι εγώ με easy για Φεβρουάριο και βρήκα ένα αρκετά καλό και σχετικά οικονομικό ξενοδοχείο, με πολύ καλές κριτικές στο tripadvisor και στο Booking, αν θες ρίξε μια ματιά http://www.amsterdam-hotel.com/ , πιστεύω θα σου αρέσει...
όσο για τα δωμάτια στο Λονδίνο, συνήθως είναι μικρά, αλλά εντάξει δεν έγινε και τίποτα, θα σε αποζημιώσει η πόλη!!!