babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Ή, μπορείς απλά να πας εκεί και να κινηθείς κατά περίπτωση με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!
Ή, μπορείς απλά να πας εκεί και να κινηθείς κατά περίπτωση με όποιον τρόπο σε βολεύει καλύτερα!
Ναι, ειναι ο κεντρικος σταθμος της Chiltern. Και το ωραριο λειτουργιας.Έχει δηλαδή και εκεί εκδοτήρια εισητηρίων με υπαλλήλους; Θυμαμαι όταν το έψαχνα είχα δει ότι μπορείς και σε άλλους σταθμούς τρένου να βγάλεις travelcard αλλά κάποιοι έχουν μόνο αυτοματο μηχάνημα και τα εισητήρια από εκεί δε κάνουν για το 2for1.. Οι σταθμοί που αναφέρω παραπάνω λογικά δόθηκαν επειδή έχουν και κανονικά ταμεία.. Μπορεί βέβαια να υπάρχουν και άλλοι δε το γνωρίζω, αυτούς μόνο έλεγε το site..
αν μπορούσε να ξεσκαρτάρει αυτό το θέμα δε θα είχε μέγεθος πάνω από 10 σελίδες. απλώς ο καθείς που πάει Λονδίνο θέλει να μάθει τι travelcard θα βγάλει από τον δεύτερο παράλληλο στα αριστερά της Russell square μέχρι την Pub Oyster & Castle... Τα πράγματα είναι απλούστατα. Και τη μεγαλύτερη πατάτα να κάνεις με τις κάρτες, δεν πρόκειται να δώσεις περισσότερα από την πατατιά που θα κάνεις για να πας στο Madame Tussauds.2.για να μετακινηθει καποιος στο Λονδινο...πρεπει να ειναι δεκτο απο μαστερ και ανω...και δεν εχω
Δεν ειδα να υπαρχει 7day travelcard για 2 ατομα. Μονο ατομικες με κοστος 30,40 η καθεμια. Επισης συμφωνα με αυτό "You can get adult and child-rate Travelcards - photo ID is not required." δεν χρειαζονται φωτογραφιες. Κανω καπου λαθος ;;;Εκει βγαζεις τη χαρτινη 7day travelcard ** για 2 ατομα, εφοσον τα μικρα δεν πληρωνουν, χοντας μαζι σου δυο φωτογραφιες.
Δες εδώ:δεν καταλαβα τι εννοεις με την προσφορα 2-4-1.
φάγαμε k goal το κέρατο μου !!!Δες εδώ:
http://www.daysoutguide.co.uk/2for1-london
Με χάρτινες travelcards οταν επισκεπτεστε 2 άτομα ένα αξιοθέατο πληρώνει μόνο ο ένας εισητήριο..
οκ καταλαβα το λογοπαιγνιοΔες εδώ:
http://www.daysoutguide.co.uk/2for1-london
Με χάρτινες travelcards οταν επισκεπτεστε 2 άτομα ένα αξιοθέατο πληρώνει μόνο ο ένας εισητήριο..
μα αν βλεπω καλα υυπαρχει !!!ακόμα δεν έχουν βάλει το London EYE στο 2for1
για να ξανα δωοκ καταλαβα το λογοπαιγνιο
Συγγνωμη, αλλα βλεπω τι κερδίζεις με το 2for1, αλλα δεν καταλαβαινω που βγαζεις αυτές τις καρτες. Είναι διαφορετικες από τις travelcard 7days που αναφέραμε πριν ; Η απλως εάν εχεις 2 τέτοιες πηγαίνεις σε αυτά τα αξιοθέατα ;
μα αν βλεπω καλα υυπαρχει !!!
(Η karfitsa....)προσεχε να τα μαθεις καλα,να τα λες εσυ στην επομενη φουρνια....O karfitsas στο δευτερο τμημα του σχολιου του εκφραζει ακριβως τα αισθηματα μου και την συγχυση μου.
Συγχωρεσε με !!!(Η karfitsa....)προσεχε να τα μαθεις καλα,να τα λες εσυ στην επομενη φουρνια....