taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δε Νομίζω Τάκη...Σχεδόν όλοι σ'αυτό το forum είστε ερωτευμένοι μ'αυτή την πόλη...
Δε Νομίζω Τάκη...Σχεδόν όλοι σ'αυτό το forum είστε ερωτευμένοι μ'αυτή την πόλη...
στα ΜΜΜ συγκαταλέγονται και τα λεωφορειά απο stansted? όχι ε?ειμαι εκτος και δε μπορω να το ψαξω. Για ριξτε μια ματια, το ραδιοφωνο λεει οτι ανακοινωθηκε απεργια στα ΜΜΜ στην boxing day
το www.hotelbybuslondonοντως?ποιες ειναι οι επιλογες απο heathrow τωρα με connect και express κλειστα και απεργια σε tube?
Όπως ο περισσότερος κόσμος, δε συνηθίζω να "ερωτεύομαι" πόλεις. Δεν είναι καν νορμάλ, οι άνθρωποι συνήθως ερωτεύονται ανθρώπους, όχι πόλεις, ζώα, αντικείμενα κλπ...Γιατί Mr taver? Εσείς δεν είστε ερωτευμένος με το Λονδίνο?:xmas_wink:
Εντάξει μην δαγκώνετε....:xmas_biggrin: το "ερωτεύομαι" είναι μεταφορικό...οκ, μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά είχα την εντύπωση ότι αυτή η πόλη έχει αγαπηθεί από πολλούς εδώ μέσα... αλλά σαν παλιός κάτι θα γνωρίζετε παραπάνω...δεν επιμένωΌπως ο περισσότερος κόσμος, δε συνηθίζω να "ερωτεύομαι" πόλεις. Δεν είναι καν νορμάλ, οι άνθρωποι συνήθως ερωτεύονται ανθρώπους, όχι πόλεις, ζώα, αντικείμενα κλπ...
Το Λονδίνο πάντως δεν είναι στο top-5 μου. Ίσως όχι και στο top-10 μου. Όπως και για τον περισσότερο κόσμο, άλλωστε.
Αφου τα αρθρα λενε οτι ειναι μονο για underground πως να επηρεαζονται οι ιδιωτικες εταιρειες?Η μεταφορά απο stansted επηρεάζεται με αυτην την απεργία; εννοω τα λεωφορεια της easy ή terravision. τουλάχιστον να φτάσουμε στην πολη και απο κει θα τη βρουμε την άκρη!
Ποιος αρπαχτηκε?30 λινκ σου εχουμε παραθεσει,ολες τις εταιρειες και τους τροπους μεταφορας.Δηλαδη τι αλλο να κανουμε να σου κλεισουμε το εισιτηριο?Το πιθανότερο είναι να μην επηρεάζονται, απλά επειδή δεν είμαι γνώστης της κατάστασης κ δε θέλω να βρεθώ προ απροόπτου, γι αυτό ρώτησα.
Πάντως, μερικοι εδω μέσα(όπως έχουν επισημάνοι κι άλλοι) είστε έτοιμοι να αρπαχτήτε με το παραμικρο...