tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
ΟΚ. Καλα να περασεις!tripakia... αρκέσου σε αυτό προς το παρόν και όταν γυρίσω με το καλό, βλέπουμε!
ΟΚ. Καλα να περασεις!tripakia... αρκέσου σε αυτό προς το παρόν και όταν γυρίσω με το καλό, βλέπουμε!
Λεωφορειο/τραμ 2.30 £ και 1.35 £ (με oyster), το 2013 2.40 £ και 1.40 £ αντιστοιχαΞερει καποιος να μου πει ποσο κοστιζει ενα εισιτηριο του μετρο ή του λεωφορειου?
γενικά το σύστημα είναι μπέρδεμα. παίζει με τα peak hours και με διάφορους άλλους παράγοντες που ποτέ δε νοιάστηκα να μάθω. το θέμα μας είναι ότι με tube υπάρχουν και διαδρομές του 1.40 (προχθές που γύρναγα 2300 από North Greenwich (σας είπα πόοοοσο γαμάτη ήταν η Florence + the machine? σας το λέω τώρα) σε Canada Water τόσο με χρέωσε (όχι, δεν ήταν σε cup)), άλλες φορές το Heathrow (ζώνη 6) μου το χρεώνει μόλις 2.70, το σπίτι- γραφείο (Ζώνη 2- Ζώνη 1- Ζώνη 2) στα 2.00 όποτε έχω κοιτάξει ενώ αν κάνεις το έγκλημα και ξεχάσεις να χτυπήσεις μηχάνημα μπαίνοντας ή βγαίνοντας (ναι, στο dlr και στον overground δεν υπάρχουν πάντα θύρες) θα σου καθίσει το υψηλότερο κόμιστρο (εδώ νομίζω ότι παίζει το 4.30, το tfl είναι down, δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό να τα δω)Tube/dlr/overground για το κεντρικο Λονδινο (ζωνη 1) 4.30 £ και 2.00 £ (με oyster), το 2013 4.50 £ και 2.10 £ αντιστοιχα
To North Greenwich - Canada Water τοσο κανει, καλα στο χρεωσε.Τι είναι αυτο; (edit: ά. το είδα)
γενικά το σύστημα είναι μπέρδεμα. παίζει με τα peak hours και με διάφορους άλλους παράγοντες που ποτέ δε νοιάστηκα να μάθω. το θέμα μας είναι ότι με tube υπάρχουν και διαδρομές του 1.40 (προχθές που γύρναγα 2300 από North Greenwich (σας είπα πόοοοσο γαμάτη ήταν η Florence + the machine? σας το λέω τώρα) σε Canada Water τόσο με χρέωσε (όχι, δεν ήταν σε cup)), άλλες φορές το Heathrow (ζώνη 6) μου το χρεώνει μόλις 2.70, το σπίτι- γραφείο (Ζώνη 2- Ζώνη 1- Ζώνη 2) στα 2.00 όποτε έχω κοιτάξει ενώ αν κάνεις το έγκλημα και ξεχάσεις να χτυπήσεις μηχάνημα μπαίνοντας ή βγαίνοντας (ναι, στο dlr και στον overground δεν υπάρχουν πάντα θύρες) θα σου καθίσει το υψηλότερο κόμιστρο (εδώ νομίζω ότι παίζει το 4.30, το tfl είναι down, δε μπορώ να μπω στο λογαριασμό να τα δω)
Προσπάθησα να μπω αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωμα γιατι δεν εχω καποια προνομια...δεν καταλαβα τι πρεπει να εχω...οποιος μπορει ας με βοηθησει... Τι εστι travelpedia?Ο Traveler στο άρθρο του για την Travelpedia έχει εδώ αναφερθεί για το που μπορείς να μείνεις.
Προσπάθησα να μπω αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχω δικαιωμα γιατι δεν εχω καποια προνομια...δεν καταλαβα τι πρεπει να εχω...οποιος μπορει ας με βοηθησει... Τι εστι travelpedia?
ούτε και εγώ μπορώ να μπω,γιατί???
Ο κοσμος περιμενει να σε διαβασει με λαχταρα:xmas_smile:Hello everybody! I'm back!:xmas_sad:
Τώρα καταλαβαίνω γιατί σχεδόν όλοι σ'αυτό το forum είστε ερωτευμένοι μ'αυτή την πόλη. Μόλις τελειώσει η στοίβα στο γραφείο μου, θα γραψω εντυπώσεις...