• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν του την είπα βρε παιδιά του ανθρώπου προς Θεού...και ειλικρινά αν
φάνηκε κάπως έτσι, sorry.Μπορεί να μην αναφερόταν συγκεκριμένα σε΄μένα όμως αναφερόταν και σε΄μένα, σωστά? Και' γω πολύ απλά του εξήγησα πως διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες καλύφθηκα απόλυτα και η μόνη μου απορία ήταν αυτή. Όμως πραγματικά δεν είχα πρόθεση να την πω σε κανέναν...

Ρούλα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Δεν του την είπα βρε παιδιά του ανθρώπου προς Θεού...και ειλικρινά αν
φάνηκε κάπως έτσι, sorry.Μπορεί να μην αναφερόταν συγκεκριμένα σε΄μένα όμως αναφερόταν και σε΄μένα, σωστά? Και' γω πολύ απλά του εξήγησα πως διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες καλύφθηκα απόλυτα και η μόνη μου απορία ήταν αυτή. Όμως πραγματικά δεν είχα πρόθεση να την πω σε κανέναν...
Καλησπέρα παιδιά! Εγώ φεύγω σε 3 μερούλες! Παρασκευή πρωί θα είμαι εκεί! Γιούπι!

Να σας ρωτήσω κάτι...ξέρετε για το 2for1? Days Out Guide - London attractions with train tickets | London trains | trains to London

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει...

Ευχαριστώ!
Κάι σε περιπτωση που δεν καταλαβες maraki τι θελει να πει ο taver, δεν απεντας και στη Pουλα γιατιολοι οι υπολοιποι δε το γλυτωνουμε το χαρακιρι

jimp

Member
maraki-25 μπαινεις σε αυτη τη σελιδα National Rail Enquiries - Official source for UK train times and timetables και κλεινεις απο εδω το εισιτηριο σου.Επελεξε ημερομηνιες και ατομα και θα σου τα βγαλει αναλυτικα.

Το gatwick express να μην το παρεις.
Το Southern το βρισκεις με 10 λιρες.Καλυτερα αυτο.Απλα κανει μερικα λεπτα παραπανω.

Καλησπέρα παιδιά! Εγώ φεύγω σε 3 μερούλες! Παρασκευή πρωί θα είμαι εκεί! Γιούπι!

Να σας ρωτήσω κάτι...ξέρετε για το 2for1? Days Out Guide - London attractions with train tickets | London trains | trains to London

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει...

Ευχαριστώ!
Καλησπερα και σε εσενα.
Στο παρακατω λινκ εχεις και τις ερωτησεις αλλα και τις απαντησεις.
Days Out Guide

Γενικα αν βγαλεις travelcard (Tube, DLR and London Overground | Transport for London) ημερησια ή εβδομαδιαια απο σταθμο του national rail τοτε ισχυει η παραπανω προσφορα.
Αρκει να εχουν και τα δυο ατομα εισιτηριο.
Το εισιτηριο να ειναι για εκεινη την ημερα που θα πατε στο αξιοθεατο(εφοσον αγορασεις ημερησια travelcard).
Αν αγορασεις εβδομαδιαια travelcard ή εισιτηριο τρενου πηγαινε-ελα του gatwick/stansted express,στην πρωτη περιπτωση μπορεις να πας οποτε θες μεσα στην εβδομαδα,στη δευτερη το ιδιο παλι,απλα θα πρεπει να εχεις και το πρωτο εισιτηριο που ειχες βγαλει.

Στο λινκ αυτο σου δειχνει και σου εξηγει και ποια ακριβως εισιτηρια παιζουν στο 2 σε 1.

Days Out Guide - Is my ticket valid for 2FOR1 offers? Check your ticket type first...

Ρούλα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλησπερα και σε εσενα.
Στο παρακατω λινκ εχεις και τις ερωτησεις αλλα και τις απαντησεις.
Days Out Guide

Γενικα αν βγαλεις travelcard (Tube, DLR and London Overground | Transport for London) ημερησια ή εβδομαδιαια απο σταθμο του national rail τοτε ισχυει η παραπανω προσφορα.
Αρκει να εχουν και τα δυο ατομα εισιτηριο.
Το εισιτηριο να ειναι για εκεινη την ημερα που θα πατε στο αξιοθεατο(εφοσον αγορασεις ημερησια travelcard).
Αν αγορασεις εβδομαδιαια travelcard ή εισιτηριο τρενου πηγαινε-ελα του gatwick/stansted express,στην πρωτη περιπτωση μπορεις να πας οποτε θες μεσα στην εβδομαδα,στη δευτερη το ιδιο παλι,απλα θα πρεπει να εχεις και το πρωτο εισιτηριο που ειχες βγαλει.

Στο λινκ αυτο σου δειχνει και σου εξηγει και ποια ακριβως εισιτηρια παιζουν στο 2 σε 1.

Days Out Guide - Is my ticket valid for 2FOR1 offers? Check your ticket type first...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου, να σαι καλά. Αυτό δεν είχα καταλάβει. αν θα πρέπει να έχει και επιστροφή το εισητήριο κτλ..

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
jimp είχα αποφασίσει έτσι και αλλιώς να πάρω το southern αντί του gatwick express γιατί σε κάποια προηγούμενα post ειχα διαβάσει ότι είναι πιο φτηνό και έχει μόνο 15 λεπτά διαφορά από το gatwick express. Ευχαριστώ πάντως...

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Αλήθεια, για τον πύργο του Λονδίνου αξίζει το εισιτήριο; Θα είναι η 2η φορά μου στο Λονδίνο και σκεφτόμουν αυτή τη φορά να τον επισκεφτώ και εσωτερικά!
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει 2-3 πράγματα που αξίζει κάποιος να δει στο μουσείο επιστημών;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αλήθεια, για τον πύργο του Λονδίνου αξίζει το εισιτήριο; Θα είναι η 2η φορά μου στο Λονδίνο και σκεφτόμουν αυτή τη φορά να τον επισκεφτώ και εσωτερικά!
Η γνώμη μου είναι, πως αν δεν έχεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σύμβολα της Βρεταννικής μοναρχίας και τα διαμάντια του στέμματος, οι 21 λίρες που ζητάνε είναι πάρα πολλά... Αξίζει ως αξιοθέατο, αλλά 21 λίρες (26 ευρώ) είναι too much.

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να κάνω άλλη μια ερώτηση;Για κάποιον που δεν του αρέσουν τα μουσεία, τί θα του προτείνατε? Γιατί στα περισσότερα post διάβασα ότι δεν γίνεται να πας Λονδίνο και να μην επισκεφθείς το Βρετανικο μουσείο, την Εθνική πινακοθήκη ή την Tate...
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν είναι αυτού του στυλ...που προτιμούν να περπατούν ώρες ατέλειωτες και να ζουν την πόλη που επισκέπτονται έστω και για λίγες μέρες...εγώ ανήκω σ'αυτούς. Τί μου προτείνετε;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να κάνω άλλη μια ερώτηση;Για κάποιον που δεν του αρέσουν τα μουσεία, τί θα του προτείνατε? Γιατί στα περισσότερα post διάβασα ότι δεν γίνεται να πας Λονδίνο και να μην επισκεφθείς το Βρετανικο μουσείο, την Εθνική πινακοθήκη ή την Tate...
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν είναι αυτού του στυλ...που προτιμούν να περπατούν ώρες ατέλειωτες και να ζουν την πόλη που επισκέπτονται έστω και για λίγες μέρες...εγώ ανήκω σ'αυτούς. Τί μου προτείνετε;
Πάρκα. Τάμεση. City. Canary Wharf. Piccadilly. Trafalgar. Camden. Notting Hill...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να ρωτήσω κάτι ;
Όταν είχα επισκεφθεί πριν χρόνια το Tower of London θυμάμαι πως είχε ξεχωριστή είσοδο για τα Crown Jewels .
Ισχύει ακόμα το ίδιο ;
Μπορει να τα παραλείψει κάποιος και να μπει μόνο στον πυργο ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou