kroti
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δαλματικές Ακτές
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΝΔΙΑ
tripakias σε ευχαριστώ πολύ!Το πρόγραμμα το έχω ήδη σημειώσει και θα το έχω υπόψιν μου!
Συγνώμη αλλά το πρόγραμμα της Παρασκευής βγαίνει? Ή μήπως εννοείς να δεί κάποια μόνο από έξω?Πεμπτη:greenwich, docklands, phantom of the opera
Παρασκευη:national gallery, british museum, london tower, london bridge, tate modern
Σαββατο:chelsea, notting hill, hyde park, covent garden
Κυριακη:camden town, westminster abbey, big ben, house of parliament, london eye
Αυτά που σου λέει για Παρασκευή κάντα Κυριακή και τούμπαλιν. Camden είναι μόνο για Σ/Κ (τις άλλες μέρες ερημιά), και Notting hill (Portobello road market) πρέπει να γίνει Σάββατο.Πεμπτη:greenwich, docklands, phantom of the opera
Παρασκευη:camden town, westminster abbey, big ben, house of parliament, london eye
Σαββατο:chelsea, notting hill, hyde park, covent garden
Κυριακη:national gallery, british museum, london tower, london bridge, tate modern
Βγαινει. Καποια ειναι ανοιχτα μεχρι το βραδι.Συγνώμη αλλά το πρόγραμμα της Παρασκευής βγαίνει? Ή μήπως εννοείς να δεί κάποια μόνο από έξω?
Σωστος, οπως βλεπεις εχει γινει η αλλαγη πριν καν το ζητησεις!Αυτά που σου λέει για Παρασκευή κάντα Κυριακή και τούμπαλιν. Camden είναι μόνο για Σ/Κ (τις άλλες μέρες ερημιά), και Notting hill (Portobello road market) πρέπει να γίνει Σάββατο.
Τι να σου πω; Εγω αυτα που εγραψε εβαλα, copy/paste τα εκανα. Τωρα ισως να την εχει με τον πυργο την Tower γι αυτο να μην την εβαλε.επισης την κυριακη μαλλον θες να πεις tower bridge και οχι london, ε;
Και να μπει κι ο st paul μεσα
Έχω μια απορία (όχι προσωπικά για σένα). Το από ποιό site θα κλείσεις τα εισιτήρια του τρένου σε απασχολεί... ΟΚ. Το αν αξίζει ή όχι να πληρώσεις το εισιτήριο για να μπείς στο Westminister Abbey, στο St. Paul's Cathedral ή στο Tower of London, δε σε απασχολεί ως ερώτημα? Γιατί δε βλέπω ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλο να το ρωτάει τελευταία... Ούτε βλέπω ερωτήσεις για το τι ώρα να πάει κανείς στη Borough Market, ούτε για το τι να δει κανείς στο Βρετανικό Μουσείο... Όλα τα έχετε λύσει και σας μείνανε τα ΜΜΜ για διερεύνηση?Επαναφέρω το θέμα 'Οδηγός Λονδίνο' μιας και θέλω να μου λύσετε μια απορία. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει στο πώς θα κινηθώ, ποιά κάρτα θα πάρω, πού θα πάω...αυτό που μου έχει μείνει σαν απορία είναι το αν είναι προτιμότερο να κλείσω εισητήρια του southern railtrain απο το Gatwick για το σταθμό Victoria, από το ιντερνετ. Και αν ναι, από ποιό site? Αν έχει απαντηθεί η ερώτησή μου συγχωρείστε με αλλά 140 σελίδες δεν τις λες και λίγες....
Όπως προανέφερα φίλε taver, διάβασα και τις 140 σελίδες που αφορούν στο Λονδίνο. Έχω καταλήξει πάνω κάτω στο τί θέλω να δω και να κάνω στο ταξίδι μου, διάβασα τις συμβουλές όλων σας για φαγητό, διασκέδαση, μουσεία κλπ και απο΄κεί και πέρα είναι καθαρά δικό μου θέμα πώς θα προγραμματίσω το τριήμερό μου. Σ΄αυτή τη φάση, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το αν είναι καλύτερα να κλείσω τα εισητήρια του τρένου από το internet. Άυτό σημαίνει ότι τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν;Έχω μια απορία (όχι προσωπικά για σένα). Το από ποιό site θα κλείσεις τα εισιτήρια του τρένου σε απασχολεί... ΟΚ. Το αν αξίζει ή όχι να πληρώσεις το εισιτήριο για να μπείς στο Westminister Abbey, στο St. Paul's Cathedral ή στο Tower of London, δε σε απασχολεί ως ερώτημα? Γιατί δε βλέπω ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλο να το ρωτάει τελευταία... Ούτε βλέπω ερωτήσεις για το τι ώρα να πάει κανείς στη Borough Market, ούτε για το τι να δει κανείς στο Βρετανικό Μουσείο... Όλα τα έχετε λύσει και σας μείνανε τα ΜΜΜ για διερεύνηση?