• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
να 'μαι κι εγώ άρτι αφιχθείσα από το "snow chaos" του Λονδίνου.. Ε, ναι το έζησα κι αυτό. Το Λονδίνο είχε να δει τόσο χιόνι από το 1991... :cool:

Η πόλη, όπως πάντα, τέλεια με bonus τα πάντα χιονισμένα το τελευταίο διήμερο... :D Και extra bonus για μένα 1 μέρα plus παραμονής, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ δεν πετάξαμε ποτέ από το Heathrow! (ελπίζω κάτι να πάρουμε από τη British, όπως μας είπαν... θα δείξει)

Traveller, τίμησα το Princi και μάλιστα τρις! ;) εξαιρετική επιλογή, την προτείνω σε όλους :)

Επόμενο Ταξίδι
Σχέδια για την ώρα...
chrikky τι μου θύμισες..... '91 ...πρώτη χρόνιά στην εστία...... χιονοπόλεμος μεχρι εσχάτων με όλες τις φυλές του κόσμου..... αυτά ήταν χρόνια.....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
να 'μαι κι εγώ άρτι αφιχθείσα από το "snow chaos" του Λονδίνου.. Ε, ναι το έζησα κι αυτό. Το Λονδίνο είχε να δει τόσο χιόνι από το 1991... :cool:

Η πόλη, όπως πάντα, τέλεια με bonus τα πάντα χιονισμένα το τελευταίο διήμερο... :D Και extra bonus για μένα 1 μέρα plus παραμονής, καθώς τη Δευτέρα το βράδυ δεν πετάξαμε ποτέ από το Heathrow! (ελπίζω κάτι να πάρουμε από τη British, όπως μας είπαν... θα δείξει)

Traveller, τίμησα το Princi και μάλιστα τρις! ;) εξαιρετική επιλογή, την προτείνω σε όλους :)
Φωτογραφίες έχεις να μας δείξεις;

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ναι αμεε! θα τις ξεκαθαρισω το βραδυ στο σπιτι, γιατι εφτασα 5 το πρωι και τωρα ειμαι δουλεια και θα ανεβασω :)

Mariflowers

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Machu Picchu & Bora-Bora
Για σας παιδια, με μια καθυστεριση, γιατι ειμαι καινουρια, εμπορικο -τερας- ειναι το Bluewater εχει οδηγιες προσβασης στο site, αλλα να εχετε υπ'οψη οτι θα σας φαει μια μερα!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εγώ πήγα στο Westfield (Westfield London Shopping Centre Homepage - Westfield London) στο στιλακι του δικού μας mall... πας πανεύκολα με μετρό... έχει νομίζω 4 στάσεις που είναι κοντά του.. εγώ κατέβηκα στην Shepherd Bush της κόκκινης γραμμής και τσουυπ.. βρέθηκα σε μία είσοδό του.

γενικά, μ' αρέσουν τα mall και η ιδέα του να βρίσκεις σ' έναν κλειστό χώρο γύρω γύρω όλα τα μαγαζάκια που σ' ενδιαφέρουν... είτε θες ένα ζευγάρι παπούτσια, είτε άδεια CD που σου έχουνε τελειώσει, είτε κατάστημα οπτικών να σου σφίξει τη βίδα από τα γυαλιά που χαλάρωσαν :) ...να μπορείς να κάνεις διαλείμματα στο shopping για καφέ ή ελαφρύ φαγητό, για cinema κ.λπ.

στο Westfield έμεινα 2 1/2 ώρες, αν είχα χρόνο θα μπορούσα να μείνω και 5-6... δεν έχει ανοίξει ακόμη ο χώρος με τα cinema (και νομίζω xtra εστιατόρια?) αλλά έχει πολλά stand με πολυεθνικές κουζίνες στο χώρο των μαγαζιών, πολλά καφέ και άλλα εστιατόρια στον εξωτερικό χώρο (π.χ. Wagamama, The Meat and Wine).

επίσης, φοβερές πολυθρόνες για χαλάρωση στους διαδρόμους, ενδιάμεσα στο ατελείωτο περπάτημα στα μαγαζιά

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Για σας παιδια, με μια καθυστεριση, γιατι ειμαι καινουρια, εμπορικο -τερας- ειναι το Bluewater εχει οδηγιες προσβασης στο site, αλλα να εχετε υπ'οψη οτι θα σας φαει μια μερα!
τι είναι αυτό? outlet η mall όπως τα δικά μας?αξίζει τον κόπο?πως είναι οι τιμές?

Mariflowers

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Machu Picchu & Bora-Bora
τι είναι αυτό? outlet η mall όπως τα δικά μας?αξίζει τον κόπο?πως είναι οι τιμές?
Ειναι εμπορικο τυπου mall δικου μας αλλα πολυ μεγαλων διαστασεων. Δεν ειναι outlet. Εχει και δυο department stores, εστιατορια και cinema, οποτε η ποικιλια που θα συναντησεις τεραστια και για ολα τα βαλαντια! Το site λεει ακριβως τους σταθμους του metro αλλα να υπολογισεις αρκετο χρονο γιατι ειναι πραγματικα μεγαλο. Αν καποια μερα ριχνει καρεκλες κει υπαρχει χρονος ειναι καλο retail therapy!

Manos

Member
Μήπως έχετε βρει κάποιο αξιόπιστο site για την πρόγνωση του καιρού για το Λονδίνο;
Θα είμαι εκεί την Παρασκευή και τα site που ξέρω δίνουν εντελώς αντιφατικές πληροφορίες! :roll:(βέβαια, ίσως είναι λίγο νωρίς για πρόβλεψη … )

varioAthens

Member
Μήπως έχετε βρει κάποιο αξιόπιστο site για την πρόγνωση του καιρού για το Λονδίνο;
Θα είμαι εκεί την Παρασκευή και τα site που ξέρω δίνουν εντελώς αντιφατικές πληροφορίες! :roll:(βέβαια, ίσως είναι λίγο νωρίς για πρόβλεψη … )

Εγώ συμβουλεύομαι το BBC: BBC - Weather Centre - UK Weather

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα