mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
Εγώ θα πάω να ξεναγήσω το ετετον ήμισυ που δεν έχει πάει, ενώ εγώ έχω πάει δις. Αλλά νομίζω ότι κάθε 1-1,5 χρόνο πρέπει να κανείς να πηγαίνει για 2-3 μερούλες.
Και εγώ το ίδιο θα κάνω καιρού επιτρέποντος εννοείται!Εγώ θα πάω να ξεναγήσω το ετετον ήμισυ που δεν έχει πάει, ενώ εγώ έχω πάει δις.
Το συνυπογράφω!Αλλά νομίζω ότι κάθε 1-1,5 χρόνο πρέπει να κανείς να πηγαίνει για 2-3 μερούλες.
μαιρη και στο βενιζελο εχει μερικους οδηγους γυρω στα 30 ευρω.Και μιας και θα είμαστε Λονδίνο εντός ολίγων ημερών, ξέρει κανείς κάποιο βιβλιοπωλείο, στο κέντρο, όπου θα μπορέσω να βρω μεγάλη ποικιλία σε ταξιδιωτικούς οδηγούς;
Και στον Ελευθερουδάκη στο Σύνταγμα με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία αλλά...μαιρη και στο βενιζελο εχει μερικους οδηγους γυρω στα 30 ευρω.
νομιζα οτι εψαχνες ειδικα λια λονδινο.Και στον Ελευθερουδάκη στο Σύνταγμα με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία αλλά...
όχι τόση ώστε να καλύπτει όλο τον πλανήτη!
Αυτό ψάχνω! Ένα βιβλιοπωλείο όπου να έχει οδηγούς για όποιο μέρος του πλανήτη θέλω και από διάφορους εκδοτικούς οίκους για να διαλέξω!
Δεν θέλω να τους παραγγείλω μέσω ίντερνετ γιατί θέλω να τους δω και να τους ξεφυλλίσω πριν τους αγοράσω!
Όταν θα φτάσεις στο Λονδίνο σίγουρα η μοίρα θα σε βγάλει στη Leichester Sq. και θα κάνεις την βόλτα σου προς το Covent Garden... εκεί στη Long Arch St. στο νούμερο 12 θα βρεις αυτό που ζητάς... το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου... Μπες μέσα και τσάκισε την πιστωτική σου... όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...Και μιας και θα είμαστε Λονδίνο εντός ολίγων ημερών, ξέρει κανείς κάποιο βιβλιοπωλείο, στο κέντρο, όπου θα μπορέσω να βρω μεγάλη ποικιλία σε ταξιδιωτικούς οδηγούς;