Μπα...λιγουρευομαστε Λονδινο Χρηστακη;Ούτε μέσα στο μυαλό μου να ήσουνα βρε Φένια ...Ετοιμάζομαι για Λονδίνο, είναι η 4η φορά που γίνεται, οι υπόλοιπες 3 απέτυχαν λόγω άλλων υποχρεώσεων και δυσκολιών αλλά αυτή τη φορά έκλεισα και αεροπορικά και διαμονή. 'Εχω ανοίξει ένα word και κάνω copy paste τα σημεία που με ενδιαφέρουν...Αξιοθέατα Μουσεία Φαγητ'ο συγκοινωνίες πάρκα ψώνια κλπ...
ΥΓ Μόνο η χρεωκοπία θα με σταματήσει αυτή τη φορά...
Όχι για μένα .........για τη φουκαριάρα τη γυναίκα μου....Μπα...λιγουρευομαστε Λονδινο Χρηστακη;
Χαρτη των λεωφορειων που παιρνουν απ' το κεντρο και τα βασικα αξιοθεατα δες εδωΧαιρετώ την παρέα, παλιά κάπου είχα διαβάσει για κάποιο αστικό λεωφορείο στο Λονδίνο το οποίο περνά από τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης. Καλή περίπτωση για αυτούς που έχουν μόνο 1-2 μέρες στη διάθεση τους και δεν θέλουν να δώσουν αρκετά λεφτά για τουριστικό λεωφορείο- τύπου hop on, hop off. Μήπως κάποιος γνωρίζει πιο νούμερο λεωφορείο είναι ακριβώς? Επίσης ενδιαφέρομαι αν υπάρχει κάποιο μέρος που να έχει περισσότερα ελληνικά καφέ και μπαράκια? Θα με βοηθούσε αν μου γράφατε κάποια ονόματα.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Μπραβο ευαγγελια, γιατι εγω ξεχασα να βαλω το link:roll:http://www.tfl.gov.uk/assets/downloads/central_bus_map.pdf
αυτος εδω ειναι ενας χαρτης με τις διαδρομες των λεωφορειων που περνανε απο καποια αξιοθεατα.
Μελετησε τον, ισως θα ηταν καλυτερα να τον εκτυπωσεις και να τον παρεις μαζι στο ταξιδι σου.