kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Mano ξέρεις αν αυτά τα βοηθήματα βγαίνουν και για άλλα smart phones εκτός από iPhone?
ε δεν ξέρω... απο λίγα βιντεάκια είδα οτι αξίζει. τι άλλο επιβάλεται να δώ??θα σαι 3 μέρες στο Λονδίνο, και θες να πας στο Ζωολογικό κήπο; αμαρτία δε είναι ;
Gsf αν επέστρεψες απο το λονδινο,θα μπορέσεις να μας λύσεις το άλυτο πλέον θέμα με oyster?και οτι άλλο θες εννοείται,ολα ευπρόσδεκτα!!τελικά έβγαλα την london pass για 3 μέρες αν και δεν νομίζω να προλάβουμε να δούμε ούτε τα μισά απο εκεί. βγαίνει 80 ευρώ αλλα η είσοδος μόνο για τον ζοολογικό ειναι 20 λίρες... αν υπολογίσουμε κανα δυο πράγματα ακόμα να κάνεις τις φτάνει τις 66 λίρες άνετα. θα την παραλάβουμε απο την εταιρία εκεί.
για μεταφορά αποφασίσαμε να πάρουμε oyster. όσο και να έψαξα δεν βρήκα γιατι να μην μας συμφέρει η oyster.
όπως λένε και οι απο πάνω, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που βοηθάνε για πολλά πράγματα. εγώ ας πούμε στο Android μου κατέβασα το tripadvisor και βρήκα άμεσα πολλά πράγματα όπως που να φάμε, σε ποιες αγορές να πάμε, κτλπ.
θα δοκιμάσω και αυτά που είπατε παραπάνω αλλα νομίζω και το google maps ειναι υπεραρκετό. ελπίζω να μην πάθει τίποτα το κινητό μόνο όσο θα είμαστε εκεί
αν βλέπετε κάτι λάθος σε αυτά που λέω η έχουμε ξεχάσει κάτι πείτε μου γιατι τον σχεδιασμό τον έχουμε κάνει τελείως πρόχειρα και στατιστικά και μόνο ειμαι σίγουρος οτι κάτι θα πάει στραβά
άλυτο????Gsf αν επέστρεψες απο το λονδινο,θα μπορέσεις να μας λύσεις το άλυτο πλέον θέμα με oyster?και οτι άλλο θες εννοείται,ολα ευπρόσδεκτα!!
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/36700-%E5%F0%FC%EC%E5%ED%E7-%F3%F4%DC%F3%E7-metro.htmlΤα έχουμε πει κατά καιρούς σε διάφορα θέματα μέσα στο forum, τα έχουμε αναλύσει και τα έχουμε εξηγήσει (ειδικά αυτή η δύσμοιρη oyster έχει σιχαθεί την ύπαρξή της εδώ μέσα).