sorry τωρα είδα οτι αναφέρεις για oyster !με εισητηρια μετρο τι εκανες?
μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο το μετρο?στο αεροδρομιο αργησατε?
sorry τωρα είδα οτι αναφέρεις για oyster !με εισητηρια μετρο τι εκανες?
Οπως σου ειπε ο elefinor στο Λονδινο δεν χρειαζεσαι σχεδον ποτε ισοθερμικα.καλησπερα και απο εμενα. εξαιτιας του ταξιδιου μου πρωτη φορα για λονδινο στις 2-6 δεκεμβριου ψαχνοντας βρηκα αυτο το forum. σας ευχαριστω ολους για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες (και τις αχρηστες). δεν εχω σχεδον καθολου αποριες με ολα αυτα που διαβασα εκτος απο τον καιρο. νομιζετε οτι χρειαζοντε ισοθερμικα αυτη την περιοδο?
οτι η London Bridge is falling down , falling down....Δηλαδή το Covent Garden, τα Harrods, η London bridge (τι ακριβώς σας αρέσει στη London bridge?) δεν είναι κλασικά τουριστικά αξιοθέατα? Μάλιστα...
Θέατρο αξίζει κάθε φορά!!και μια τελευταια απορια βρε παιδια γιατι εχω διαβασει πολλα και εχω μπερδευτει. για 5 μερες που θα παω για πρωτη φορα λονδινο και εννοειτε οτι θα δω περισσοτερο τα βασικα αξιοθεατα και θα κανω πολλες βολτες τι μου προτεινετε, oyster η travelcard;
θεατρο αξιζει για πρωτη φορα? ευχαριστω προκαταβολικα.
Διάβασμα xrisaki,πρέπει να ρίξεις αρκετό διάβασμαγιατί τάχουμε πεί-τάχουμε γράψει...Γεια σας και από μένα!
Θα κάνω κ εγώ με τη σειρά μου ένα γρήγορο ταξιδάκι Λονδίνο με την ξαδέρφη μου από 31/12 μέχρι 3/1..
Βέβαια δεν έχω κλείσει επιστροφή από Λονδίνο αφού θα πάω από Παρίσι γιατί τα εισιτήρια σήμερα από 78 πήγαν 211 με aegean και περιμένω μήπως πέσουν λίγο οι τιμές..
Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα σας..
Δεν έχω ξενοδοχείο,δεν ξέρω που να μείνω κοντά στο κέντρο ή μακρυά,σκέφτομαι μην με φάνε τα έξοδα στο μετρό και στις συγκοινωνίες.. Είχα δει την oyster δεν ξέρω αν συμφέρει.. Είμαι εντελώς άσχετη..
Επίσης που να πάει κάποιος που πάει πρώτη φορά..?