• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Οδηγός: Λονδίνο

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Αν αποφασίσεις να πάς στην πινακοθηκη να δεις το Μυστικό Δείπνο, πήγαινε αρκετα νωρίς για εισητηρια. Εγω έμαθα εκεί για την έκθεση και βρέθηκα μπροστά σε μια ουρά πάνω από 600 άτομα οπότε δεν μπήκα στον κόπο να περιμένω. Το κόστος είναι 16λίρες αλλά αξίζει νομίζω.

cathroula

Member
λονδινο

πολυ ενδιαφερουσες προτάσεις.
θα προσπαθησω να πάω στην Εθνική Πινακοθηκη! κάτι άλλο?
απο τις θεατρικες παραστασεις τι θα μου προτεινατε?

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
πολυ ενδιαφερουσες προτάσεις.
θα προσπαθησω να πάω στην Εθνική Πινακοθηκη! κάτι άλλο?
απο τις θεατρικες παραστασεις τι θα μου προτεινατε?
Εγω είδα το "Φάντασμα της Οπερας" και μου άρεσε πολύ, από μιούζικαλ υπάρχει και το "Σικαγο", νομίζω και οι "Αθλιοι" είναι μιούζικαλ . Εγω προτίμησα μιούζικαλ γιατί αλλίως θα δυσκολευόμουν 2 ώρες με την βρεταννική προφορά , τώρα εαν εσυ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα παίζεται και το "Mousetrap" που έχω ακούσει ότι έιναι καλό.

Επίσης θα σου πρότεινα να διαβάσεις εδω για συγκεκριμένες προτάσεις για φαγητό γιατί εμείς πήγαμε λίγο στα τυφλά και δεν μπορώ να πω ότι μείναμε ευχαριστημένοι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το Φαντασμα νομιζω πως ειναι το κορυφαιο. Απο κει και περα υπαρχει το mamma mia το οποιο σταματαει το Σεπτεμβρη του 2012, αυτα που ανεφερε η coco_. Αν εισαι ροκ τυπος μπορεις να δεις το we will rock you, αν εισαι φαν του M. Jackson δες το Thriller. Δυστυχως δεν παιζεται το καλυτερο για μενα musical, το Avenue Q, το οποιο ομως το 2012 θα κανει tour στο uk (αναμενουμε ημερομηνιες).

cathroula

Member
Το Φαντασμα νομιζω πως ειναι το κορυφαιο. Απο κει και περα υπαρχει το mamma mia το οποιο σταματαει το Σεπτεμβρη του 2012, αυτα που ανεφερε η coco_. Αν εισαι ροκ τυπος μπορεις να δεις το we will rock you, αν εισαι φαν του M. Jackson δες το Thriller. Δυστυχως δεν παιζεται το καλυτερο για μενα musical, το Avenue Q, το οποιο ομως το 2012 θα κανει tour στο uk (αναμενουμε ημερομηνιες).
το φαντασμα της οπερας το ειχα δει το 97 οταν σπουδαζα πάνω. για κανενα καλο εστιατοριο ψαχνομαι αυτα που σου μαγειρεουν μπροστα σου εκεινη τη στιγμη!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λουκανικακι στο δρομο, ετοιμο σε δυο λεπτα, ολα μπροστα σου και γαρνιτουρα κρεμμυδακι... δεν ξερω γι' αυτα ρωτα τον Traveller.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το φαντασμα της οπερας το ειχα δει το 97 οταν σπουδαζα πάνω. για κανενα καλο εστιατοριο ψαχνομαι αυτα που σου μαγειρεουν μπροστα σου εκεινη τη στιγμη!
καλο εστιατοριο+ το μαγειρευουν μπροστα σου ειναι εννοιες που δεν κολλανε μαζι.
Γινε πιο συγκεκριμενη για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για σενα.

manelaki

Member
Πραγματι.... αυτα π.χ. στο Camden που μαγειρευουν μπροστα σου φαινονται χαλια! Η μυρωδια ειναι σκετο χαλι. Λιποθυμια μου ηρθε.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πραγματι.... αυτα π.χ. στο Camden που μαγειρευουν μπροστα σου φαινονται χαλια! Η μυρωδια ειναι σκετο χαλι. Λιποθυμια μου ηρθε.
Μπα συμφωνουμε σε κατι??? Manelaki εισαι σε καλο δρομο τεκνον μου:bleh:
Ενα εστιατοριο που μαγειρευουν μπροστα σου ξερω... αλλα εχει μονο οστρακοειδη

cathroula

Member
τι μου θυμισατε τωρα!!! northern line βραδακι για ποτο στην camden και να μυριζει κρεμυδιλα και κεμπαπ μεσα. οχι παιδια δεν εννοω κατι τετοιο. αυτο το καναμε φοιτητες το 95. εννοω κατι οπως τα εστιατορια Benihana με τον Ασιατη μπροστα σου οπου καθονται διαφορετικες παρεες δινεις παραγγελια και σου τα μαγειρευουν μπροστά σου (real restaurant)

cathroula

Member
αληθεια ο traveller που ειναι να μας πει την γνωμη του. πεταω αυριο. φτανω αργα γυρω στις 11 το βραδυ στο Stansted οποτε για το ξενοδοχειο θελουμε σιγουρα 1,5 ωριτσα. λογικα δε θα βγουμε, παει πολυ αργα. οποτε μενουν 2 μερουλες. σκεφτομαι το πρωι να ξεκιησω με National Gallery αν βρω εισητηρια για το Μυστικο Δειπνο, μετα Tate Gallery, Vinopolis για ενα κρασακι, καμια μπυριτσα εξω απο το Globe Theatre του Shakespeare και μετα να τσιμπήσουμε στο γιαπωνεζικο στον 8ο στο Oxo Tower. Λιγο ξενοδοχειο και συνεχιζουμε βραδυ για καμια παρασταση ( εδω θελω την βοηθεια σας ) και ισως αν δε βρω κατι θα πάω στο Soho Theater για stand up comedy και μετα για ποτακι στο Ronnie Scotts. Αυτα για σαββατο
και μου μενει η Κυριακη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα