Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
μα πώς σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό?..(μη μας νομίζεις και για γαιδούρια)
μα πώς σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό?..(μη μας νομίζεις και για γαιδούρια)
grazie varioAthens. αφού δεν έχω ταλέντο στις ταξιδιωτικές οστορίες γράφω άλλα..αν και θα το προσπαθήσω κάποια μέρα..Πραγματικά έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!
Οπωσδήποτε πρέπει! Ειδικά τα Barbados θα τα περιμένω πώς και πώς!!!grazie varioAthens. αφού δεν έχω ταλέντο στις ταξιδιωτικές οστορίες γράφω άλλα..αν και θα το προσπαθήσω κάποια μέρα..
αυτό μπορείς να το ξεχάσεις ήδη..Σκανδιναβία μετα τις αρχές Σεπτεμβρη τέλος. κρύο και οι εταιρείες μετακομίζουν στα πιο ζεστά. οπότε αλλάζεις μήνα, χρονιά ή προορισμό.σκεφτομαι το ενδεχομενο να παω μια κρουαζιερα κατα τον οκτωμβρη στις σκανδιναβικες χωρες
τον Οκτώβριο είναι εποχή τυφωνων και βροχών. μπορεί να πας και να έχει λιακάδα όλη μέρα για 2 εβδομάδες αλλά αν σε κυνηγαέι η ατυχία..βέβαια τα ίδια και χειρότερα μπορεί να σου συμβούν και στη Μεσόγειο ή και στο Αιγαίο. θέμα τύχης. σίγουρα καλύτεροι μήνες για καραιβική είναι Δεκ-Απρ. τα λέμε.μμμ η καραιβικη μια χαρα μου ακουγεται!
θα το κοιταξω,ευχαριστω!!!!
σιγουρα παντως πριν κλεισω οτιδηποτε θα σε ξαναρωτησω!
Ναι τα Χριστούγεννα του 2005 και ήταν εξαιρετικά. Δεν έχω πρόχειρο το όνομα του πλοίου πιθανόν ,όμως ,να μπορέσω να το βρώ. Και κάποιοι άλλοι φίλοι που πήγαν τον επόμενο χρόνο έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.Έχει πάει κανείς κρουαζιέρα στο Νείλο με Boutros? Θα με ενδιέφερε η εμπειρία του και αν είναι δυνατό με ποιό πλοίο.
Ευχαριστώ!
τον Οκτώβριο είναι εποχή τυφωνων και βροχών. μπορεί να πας και να έχει λιακάδα όλη μέρα για 2 εβδομάδες αλλά αν σε κυνηγαέι η ατυχία..βέβαια τα ίδια και χειρότερα μπορεί να σου συμβούν και στη Μεσόγειο ή και στο Αιγαίο. θέμα τύχης. σίγουρα καλύτεροι μήνες για καραιβική είναι Δεκ-Απρ. τα λέμε.