CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Μπράβο Σαμιον... καλή δουλειά!
μην έχεις πάντως στο μυαλό σου ακτοπλοικά. και το καλύτερο της Αδριατικής είναι σαν παντόφλα μπροστά σε ένα κρουαζιερόπλοιο. εκεί δεν μετράς ώρες βέβαια, ίσα ίσα που ξεχνιέσαι..κι αν αποκτήσεις συνήθειες όπως να ξυπνάς αργά για πρωινό ή να χαλαρώνεις κάθε πρωί στα υδρομασάζ μετά το γυμναστήριο, θα βγαίνεις όλο και πιο αργά έξω..εξαιρετικά τα γράφεις, αλλά έχω απορίες..μπορεί και ηλίθιες δεν ξέρω. Καταρχήν να σου πω ότι είναι παντελώς άσχετη με το είδος αυτό των διακοπών, και γενικά δεν είμαι καθόλου φαν των πλοίων.
ας ξεκινήσω με απλά πράγματα..
Μέχρι πόσες ώρες συνεχόμενες είσαι εκτός πλοίου?
Μέχρι πόσες ώρες συνεχόμενες είσαι εντός πλοίου?
χαιρομαι για τα καλα σου λόγια. Σίγουρα κάνεις γνωριμία με τα μερη που περνάς και αν σκεφτείς πόσο κοστίζει σε χρόνο και χρήμα να γνωρίσεις έστω επιφανειακά 7-8 νησιά στην καραιβική σε ένα ταξίδι, αντιλαμβάνεσαι το εξαιρετικό value/money της κρουαζιέρας και γιατί η καραιβική είναι ο ν.1 προορισμός στον κόσμο. και για άλλους λόγους βέβαια όπως κλίμα κλπ. Η κρουαζιέρα πάνω από όλα είναι διακοπές πρωτα και μετά περιήγηση.Σάμιον με έκανες να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για την κρουαζιέρα. Πάντα το θεωρούσα χάσιμο χρόνου και όχι γνωριμία με τα μέρη που περνάς. Για συνέχισε. Κάνεις εξαιρετική δουλειά.
αληθεύει. αν και θα το γράψω στο επόμενο κεφάλαιο αναλυτικά τι πρέπει να κάνουμε, γενικά δεν αξίζουν. εκτός αν είσαι >70, ή θέλεις τη μέγιστη άνεση χωρίς να νοιάζεσαι για το οικονομικό κόστος.Λέγεται ότι οι εκδρομές που διοργανώνονται από το κρουαζιερόπλοιο, είναι εξαιρετικά ακριβές. Συγκεκριμένα έχω ακούσει, οτι για να γνωρίσεις τα μέρη που πας, ίσως και να σου κοστίσει ένα επί πλέον ποσό της τάξεως του ενός τετάρτου ακόμα του ταξιδιού σου.
Αληθεύει?