Ισπανία Οδηγίες Roadtrip Ελλάδα-Ισπανία

Το roadtrip συμφέρει απο όλες τις απόψεις με...

  • Δικό σου αυτοκίνητο.

    Votes: 10 66,7%
  • Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

    Votes: 5 33,3%

  • Total voters
    15

Manos

Member
Μηνύματα
261
Likes
283
Όσο για τα διόδια, παιδιά...σηκώνω τα χέρια ψηλά...δεν έχω ιδέα πού και πώς θα ψάξω να βρώ τιμές...οπότε για άλλη μια φορά βασίζομαι σε εσάς τους πολυταξιδεύμένους...!!!

Μια λύση είναι το πιο κάτω site. Διαλέγεις χώρα και σου βγάζει το κόστος διοδίων για τις βασικότερες διαδρομές.

European tolls : European road tolls - The AA

Μια άλλη λύση είναι το πολύ ωραίο site της Michelin
Βάζεις τόπο αναχώρησης και προορισμού και αυτό σου χαράζει τη βέλτιστη διαδρομή, αναλύοντας και το κόστος διοδίων

ViaMichelin: Maps, route planner, route finder, UK maps, European maps, hotel booking, travel guides


:xmas_wink:
 

Relos

Member
Μηνύματα
38
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Μάνο, πραγματικά έχω μείνει άναυδος...το έχεις ψάξει πολύ το θέμα και ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο...να 'σαι καλά!Τα αποθήκευσα κιόλας και τα δύο sites στα "αγαπημένα" μου στο laptop...Σε ευχαριστώ και πάλι!
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Γεια σου Relo! Εγω για την διαδρομη δεν ξερω και πολλα να σου πω αλλα για τη Zaragoza οτι θελεις! Κι αν ολα ειναι καλα, εδω θα ειμαστε οταν θα ερθεις... Καλο ταξιδι να εχεις...
 

Relos

Member
Μηνύματα
38
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
panpan και muya είστε καταπληκτικοί...ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!θα τα πούμε και πιο μετά καθώς θα προετοιμάζω το ταξίδι και θα συγκεντρώνω πληροφορίες για τις περιοχές, θα τα πούμε και απο κοντά σίγουρα...και muya βασίζομαι πανω σου για tour στην Zaragoza γιατί άλλωστε θα μείνω ένα 6μηνο εκεί για erasmus....!!!
Ευχαριστώ....καλή συνέχεια!!!
 

Relos

Member
Μηνύματα
38
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Έχω πάρει τόσο ζεστά το θέμα του ταξιδιού, παρά τα όσα ακούω απο το περιβάλλον για το αν θα τα καταφέρουμε, αν θα βρούμε τα λεφτά κλπ κλπ που αύριο κιόλας, είπα να κατέβω στο κέντρο της Αθήνας, να ψάξω τι παίζει με τους ταξιδιωτικούς οδηγούς...έχετε να προτείνεται κάτι για την περίπτωση μου που΄είναι roadtrip χαμηλού budget; γιατί μπήκα στο αντίστοιχο θέμα του forum αλλά τελικά δεν έβγαλα άκρη μιας και ο καθένας, έλεγε και κάτι εντελώς διαφορετικό...ψιλοκατέληξα οτι ο σωστός οδηγός για την δική μου περίπτωση, είναι ο lonely planet...κατάλαβα λάθος;έχετε κάποια καλύτερη λύση;αν και για ταξιδιωτικό οδηγό θα κοιτάξω ξανά και στα βιβλιοπωλεία πάνω στα Γιάννενα που είμαι φοιτητής...
Ευχαριστώ...!!!
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Για ταξιδιωτικό οδηγό δεν ξέρω εκείνο όμως που πρέπει να έχει σίγουρα κάποιος που ταξιδεύει οδικώς είναι ένα gps.Υπάρχει θέμα στο φόρουμ με πολλές προτάσεις και άν δεν έχεις θα πρέπει να προμηθευτείς ένα...Τώρα πια υπάρχουν πολλές επιλογές και σε καλές τιμές.Α και μη κάνεις το λάθος και το πάρεις και το χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά στο εξωτερικό ...Αγόρασε ένα και και χρησιμοποιησέ το εδώ σε διαδρομες που τις ξέρεις ωστε να οικιοποιηθείς με τη χρήση του..
 

Relos

Member
Μηνύματα
38
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
¡Erasmus España
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Dafni καλή σου μέρα και ευχαριστώ!
Θα ήταν η επόμενη κίνησή μου, να ψάξω στο forum για κάποιο αντίστοιχο θέμα για τα gps μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτήν την τεχνολογία...νομίζω οτι και ένας οδηγός είναι απαραίτητος για το ταξίδι...αλλά θα δείξει, εξαρτάται απο το αν θα βρω κάποιον που με βολεύει...οσο για το gps, έχω έναν φίλο που ασχολείται με αυτά, οπότε θα με τακτοποιήσει εκείνος...σαφώς και δεν θα είναι 1η δοκιμή στο εξωτερικο, αλλιώς την πάτησα...καλή συνέχεια!
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.271
Likes
6.461
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα το ποιός θα σε βολέψει. Αν έχεις ευχέρεια στα αγγλικά τότε lonely planet ή rough guides (τους τελευταίους χρησιμοποιώ εγώ και τους θεωρώ γενικά καλύτερους, αν και είπαμε ότι είναι υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον τρόπο σ' αρέσει να ταξιδεύεις). Αν θέλεις κάτι στα ελληνικά, τότε κάνε μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία. Ο Ελευθερουδάκης έχει μεγάλη ποικιλία και ο Παπασωτηρίου, τουλάχιστον από αυτά που υπαρχουν και στη Θεσσαλονίκη.
 

tai

Member
Μηνύματα
290
Likes
87
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
Μιας και ο χρόνος δεν σε απασχολεί, θα προτείνω μερικά μέρη που "οφείλεις" να περάσεις.
Κοίτα στον χάρτη σου, στο μέσον περίπου της Προβηγκίας, ειναι η barcelonnete.
Eαν παρεις τον δρόμο απο την Nice προς briancon, ή απο sabona- busca -briancon, θα περάσεις απο απίστευτα τοπία και από τους υψηλότερους (ασφαλτοστρωμένους) δρόμους της Ευρώπης.
Μετά την avignon θα βρείς το perpignan, μην συνεχίσεις απο τον παραλιακό δρόμο για την Zaragoza, αλλα στο perpignan κοψε δυτικα και φτάσε μέσω quillan- saint girons-aragnouet-huesca, στην zaragoza.

και να εχεις αρκετή μνήμη στην φωτογραφική σου!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.539
Μηνύματα
900.219
Μέλη
39.273
Νεότερο μέλος
777

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom