• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

πληθωρισμός - αισχροκέρδεια - τσιγκουνιές παντού

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Επίνε αιώνα
Εχετε να προτεινετε καποιο?
Shiseido, Ιαπωνικο αντιηλιακό, απο τα καλυτερα και ακριβότερα. Ρωτα τους ψαγμένους να δεις τι θα σου πουν .Εγγυηση :cool:
[/QUOTE]
Επιβεβαιώνω! Σοβάς με τα όλα του. Έβγαλα τόσα χρόνια προπόνηση χωρίς πια τις ανεπιθύμητες πανάδες, χάρη σε αυτό.

maria91

Member
Clinique, έχουν λεπτό και πολύ διακριτικό άρωμα (θυμίζει θάλασσα και αλάτι) για τις πρώτες μέρες 50ρια και κατεβαίνεις.
Αφού μαυρίσεις αρκετά και θέλεις και χρώμα πας μετά σε Lancaster sun beauty tan deepender tinted τζελ με 6 προστασία η και καθόλου. Έχει άρωμα γλυκό, θυμίζει καβουρδισμένη καραμελά, περίεργο άλλα πολύ ευχάριστο και γίνεσαι κατράμι, κατράμι όμως.
Για μετά τον Ήλιο πάλι clinique με πολύ ευχάριστο και διακριτικό άρωμα.
Όλα αυτά τα βρίσκεις πριν αρχίσει η σεζόν σε πολύ κάλες τιμές.
Απαπαπα κατω απο 50αρι δε κατεβαινουμε ποτε,πανε οι τρελες της νιοτης που γινομουν αστακος-ξεφλουδισμα-ελαχιστο μαυρισμα...καλα ειναι κ τα φιλτρα :haha: :haha: :haha:
Τα τελευταια χρονια επαιρνα μονο la roche posay αλλα ειδικα στου σωματος το αντηλιακο κατι με χαλαει το τελευταιο χρονο (οσο κ αν βαζω κοκκινιζω κ ας ειμαι ολη την ωρα κατω απο ομπρελα) οποτε θα κοιταξω κ τις μαρκες που μου χετε προτεινει ολοι!

paefstra

Member
Απαπαπα κατω απο 50αρι δε κατεβαινουμε ποτε,πανε οι τρελες της νιοτης που γινομουν αστακος-ξεφλουδισμα-ελαχιστο μαυρισμα...καλα ειναι κ τα φιλτρα :haha: :haha: :haha:
Τα τελευταια χρονια επαιρνα μονο la roche posay αλλα ειδικα στου σωματος το αντηλιακο κατι με χαλαει το τελευταιο χρονο (οσο κ αν βαζω κοκκινιζω κ ας ειμαι ολη την ωρα κατω απο ομπρελα) οποτε θα κοιταξω κ τις μαρκες που μου χετε προτεινει ολοι!
Πηγαινε σε δερματολογο και μη ρωτας εδω. Νομιζω οτι καθε γυναικα μετα τα 30 πρεπει ετησιως να βλεπει δερματολογο για ο,τι βαζει στο δερμα της που εχει συγκεκριμενες αναγκες (και οχι αισθητικο). Συνηθως μαλιστα προτεινουν οικονομικοτερα προιοντα απο αισθητικους αλλα με την ιδια η και ανωτερη επιδοση. Το περιεργο ειναι πως λιγοι σκεφτονται πως ο δερματολογος ειναι καλυτερος συμβουλος απο φιλες η αισθητικους και η επισκεψη κοστιζει λιγοτερο.

Last edited:

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ 50αρι της Rilastil. Πολύ λογική τιμή, απορροφητική χωρίς να αφήνει λάδια και σημάδια, ενώ έχει αποδειχθεί (για εμένα) και αποτελεσματική.

paefstra

Member
Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ 50αρι της Rilastil. Πολύ λογική τιμή, απορροφητική χωρίς να αφήνει λάδια και σημάδια, ενώ έχει αποδειχθεί (για εμένα) και αποτελεσματική.
Με συμβουλη δερματολογου παιρνω ολοκληρη σειρα καλλυντικων. Αυτη η εταιρεια ειναι θαυματουργη.

Eagle Fly

Member
Επιβεβαιώνω! Σοβάς μ
Απαπαπα κατω απο 50αρι δε κατεβαινουμε ποτε,πανε οι τρελες της νιοτης
Εάν δεν είναι καλή η ποιοτητα του αντιηλιακου, τα 50αρια , έχουν πολυ χημεια μέσα, ακόμα και στα top αντιηλιακα, οι δερματολόγοι αποφευγουν να σου προτινουν, 50αρι και πανω .

Αυτά μου τα έχει πει δερματολόγος, δεν τα λέω έτσι.

Επίσης εάν αλλάξεις λίγο τις ώρες που πας για ηλιοθεραπεία, θα κάνεις πολυ καλο στην υγεία σου,, και δεν θα παστωνεσαι, με τα αντιηλιακά :cool:

varioAthens

Member
Εκανα ηλιοθεραπεια χρησιμοποιωντας μονο λαδι καρυδας η βαζελινη, χωρις προστασια... θα σεβεστε :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.004
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom