paefstra
Member
Ειμαι απο χθες Συρο και μου εχει συμβει το ακριβως αντιθετο: εχω κλεισει δικλινο απο το χειμωνα σε χειμερινη τιμη, ητοι τιμη πατος, σε ωραιοτατη παραλιακη πανσιον. Οταν εμφανιστηκαμε η μπαρμπα Μητσαινα δηλωσε εκπληκτη που πιαστηκε κοροιδο και εκλεισα πριν βαλει θερινη τιμη. Οποτε μου εδωσε δωματιο με κοινοχρηστο μπαλκονι και παραθυρο μια σταλια. Οταν της επισημανα τα χαρακτηριστικα του δωματιου στην κρατηση ειπε οτι κανω λαθος και οτι δεν εχει κανονικο δωματιο (ψεμμα) Τηλεφωνο στην booking και σε μια ωρα μεταφερθηκα σε δωματιο της αρεσκειας μου στο ιδιο καταλυμα γιατι επεσε προφανως απειλη απο την booking να με μεταφερει σε πολυ ακριβοτερο την τελευταια στιγμη με ιδια χαρακτηριστικα. Αυτες τις κουτοπονηριες να μην ειχαν οι μπαρμπα Μητσοι. Την λυπηθηκα γιατι με παρακαλουσε στο τελος να πω στον υπαλληλο της booking οτι εμεινα ευχαριστημενη. Σημειωτεον οτι παντα κλεινω στη χαμηλοτερη δυνατη τιμη και στο εξωτερικο και ποτε δεν μου εδωσαν δωματιο κατωτερο, ακομη και οταν ζηταω με μπαλκονι για καπνισμα με θεα το παιρνω παντα και με προθυμια.