Εγώ θα σου πω για το New Yorker, που έχω μείνει. Ωραιότατη τοποθεσία, δίπλα στο τρένο και δίπλα σε σταθμό μετρό. Στο ισόγειο έχει εστιατόριο που έχει και Ελληνες σερβιτόρους, που μπορείτε να πάρετε πρωινό. Βολικότατη τοποθεσία.Καλησπέρα παιδιά!! Ψάχνω ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη και θέλω τη γνώμη σας!!2 ατομα, 8 βράδια τον Ιούνιο κι έχω πια αποδεχτεί ότι τα 2.000 ευρώ και κάτι λίγα ακόμα ειναι σίγουρα. Σας παραθέτω αυτά που κοιτάζω διαρκώς τις τελευταίες μέρες..
1) DoubleTree by Hilton Hotel New York City - Chelsea
7.3 στη booking, 2156 ευρώ
2) The New Yorker, A Wyndham Hotel
7.7, 2105 ευρώ
3) Fairfield Inn & Suites By Marriott New York Manhattan/Times Square
7.6. 1987 ευρώ + πρωινό, (είδα κάποια περίεργα σχόλια σχετικά με το δρομο που βρισκεται)
4) Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Manhattan/Times Square South
8.0, 2287 ευρώ, η καλύτερη βαθμολογια αλλα και το πιο ακριβό
5) Το Yotel που έχετε αναφέρει πολλοί κοστιζει 2206 για την περίοδο που θα πάμε..
Έστειλα σε πρώτη φάση κεντρικά ξενοδοχεία μιας και είναι η πρωτη μας φορά, υπάρχει πάντα βέβαια η λύση του airbnb superhost σε μπρούκλιν ή jersey city για πιο οικονομικά.. ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
Οσον αφορά στα airbnb δεν νομίζω οτι θα σου βγεί πολύ οικονομικότερο και θα αντιμετωπίσεις και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσεις για Manhattan. Για Jersey μην το σκέφτεσαι, για Brooklyn ισως.
Κοίταξε και ξενοδοχεία στην περιοχή που είναι οι σταθμοί μετρό queensboro plaza και queens plaza. Ασφαλέστατη περιοχή, με 7 γραμμές μετρό να περνάνε απ'εκεί, ,με πολλά ξενοδοχεία που προσφέρουν και πρωινό. Συνιστώ το LIC Plaza hotel που εχω μείνει, καθαρότατο, με πρωινό μπουφέ