Έχουμε χρησιμοποιήσει πολύ το Lirr (το τρένο που εξυπηρετεί το long island) και ισχύουν αυτά που λέει ο @mourohavlosΝαι τον εχω δει για αυτο και προβληματιζομαι γιατι ειδικα με το μωρο θελω να μεινω καποιες μερες κεντρικα για να γυρισω ευκολα την πολη . Ξερω την αποσταση με το αμαξι μονο και ότι ειναι κοντα σε σταση.Οποτε μαλλον θα κινηθώ ετσι.Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες .
Όχι δυστυχώς.. εκτός αν μένουν astoria τα ξαδέρφια σας.. Αλλα αν λες πως κάνουν 1ωρα και 20λεπτα με το αμάξι κάπου κοντά με τους δικούς μας συγγενείς θα μένουν.. ίσως κάπως λιγοτερες στάσεις οπότε θα είναι και φθηνότερο εισιτήριο.. Υπάρχουν και καρτες 10 διαδρομων που έχουν μια μικρή έκπτωση και συμφέρουν..Ευχαριστώ πολυ.στο συγκεκριμένο τρένο δεν ισχύει το εβδομαδιαίο pass της ΝΥ δηλαδή
Κι εγώ στην αναζήτηση ξενοδοχείου μετά απο μεγάλη έρευνα κατεληξα Manhattan Ειχα βρει στο queens πιο φτηνα αλλα το μετρό δεν ηταν πολύ κοντά και οι δρόμοι φαινόταν έρημοι αν περπατουσες με το ανθρωπάκι του google mapsΠαιδιά διαβάζοντας λαι εγώ τα παραπάνω θέματα για Long Island City ειπα να το ρίξω μια ματιά και βρήκα το : https://www.tripadvisor.com.gr/Hote...an_View-Long_Island_City_Queens_New_York.html
Σε αρκετά δελεαστική τιμή για τις ημερομηνίες που κοιτάω . Και αναρωτιέμαι ποια είναι η γνωμη
σας σε σχέση με ξενοδοχείο που βρήκα στους πρόποδες του Central Park ( Fairfield Inn & Suites by Marriott New York Manhattan/Central Park . Θα εκτιμούσα όποια βοήθεια-πληροφορία μιας και είναι η πρώτη φορά. Η διαφορά στην τιμή είναι στα 500 ευρώ για 9 ημέρες.
Εγώ το ξενοδοχείο που έγραψα είναι δίπλα στο μετρό.... Γιαυτό και ταλαντευομαι τι απόφαση να πάρωΚι εγώ στην αναζήτηση ξενοδοχείου μετά απο μεγάλη έρευνα κατεληξα Manhattan Ειχα βρει στο queens πιο φτηνα αλλα το μετρό δεν ηταν πολύ κοντά και οι δρόμοι φαινόταν έρημοι αν περπατουσες με το ανθρωπάκι του google maps