• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Ξενοδοχειο βουδαπεστη

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Πράγματι! Φοβερό! 100 ευρώ μόνο! Και η τοποθεσία μου φαίνεται μια χαρά. Θα το έχω κι εγώ στα υπ'όψη. Μπράβο κι ευχαριστούμε Skullflower!

Ταξίδι-Όνειρο
Όλος ο κόσμος
Παιδιά εγώ θα πάω Δεκέμβρη στη Βουδαπέστη και το marmara budapest τις μέρες που θα πάω έχει 26 ευρώ το βράδυ μέσω του octopus travel. Nα το κλείσω? Λίγο ύποπτο μου φαίνεται.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Εμενα που ειμαι μεταξυ kempinski,marriot και sofitel, ποιος θα με ξεμπερδεψει?
Ποιο ειναι πιο κοντα στους πεζοδρομους με τα εμπορικα, τα καφε και τα εστιατορια?
Αν εχετε και καποια αλλη προταση μην κολλησετε στην τιμη, μεχρι 150-160 την ημερα αντεχω..

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Mμμμμμ!!! Χτυπάμε Βουδαπέστη βλέπω! Νομίζω ότι το Marriott είναι λίγο πιο κοντά απ' ότι το Sofitel ενώ το Kempinski βρίσκεται πιο μακριά. Καλά να περάσετε!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μην κανεις το εγκλημα και δεν κλεισεις σε αυτο!!
Luxury Hotel Budapest - 5 Star Hotels Boscolo
Δεν εχω μεινει , εχω κλεισει σε αλλο, αλλα εγκριτα μελη του φορουμ που εμειναν εκει περσυ, ειπαν τα καλυτερα!!!!!
Ειναι μεσα στο budget σου !!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Γνωρίζει κανείς (αν είναι καλό ή όχι ) ή έχει μείνει στο Mercure Budapest City Center.

Traveller

Member
Εμενα που ειμαι μεταξυ kempinski,marriot και sofitel, ποιος θα με ξεμπερδεψει?
Ποιο ειναι πιο κοντα στους πεζοδρομους με τα εμπορικα, τα καφε και τα εστιατορια?
Αν εχετε και καποια αλλη προταση μην κολλησετε στην τιμη, μεχρι 150-160 την ημερα αντεχω..
Αν είναι δυνατόν να έχεις budget 160? και να διαλέγεις τόσο λαϊκά ξενοδοχεία αλυσίδων...

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Εαν ειχαμε περισσοτερες μερες, υπαρχουν σιγουρα καλυτερες επιλογες
Δεν ειναι ομως αυτο το ζητουμενο μας στο συγκεκριμενο ταξιδι
καθως πηγαινουμε για μια διημερη βολτα, σε μια αγνωστη (και μεγαλη απο οτι διαβαζω) πολη και ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δεν επιλεξαμε να νοικιασουμε αυτοκινητο, γιατι απλα παμε για μια πρωτη επαφη με την πολη, να την περπατησουμε και να μη σπαταλαμε το χρονο μας στα ταξι..
οποτε βαζω προτεραιοτητα το location..
εαν εχει καποιος να προτεινει ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο στο κεντρο ευχαριστω εκ των προτερων

Traveller

Member
Πες τα ντε... Οταν με 125? το τρίκλινο έχεις την δυνατότητα να μείνεις εκεί γελάω με όλα όσα γράφετε τόσες ώρες...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.642
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom