angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Ντέιρα ή Μαρίνα είναι καλύτερη τοποθεσία για ξενοδοχείο?? Στην Ντέιρα είναι λίγο οικονομικότερα.
Ευχαριστώ, μ επεισες. Θα κλεισω στην Μαρίνα. https://www.booking.com/hotel/ae/wy...ckout=2019-06-05;atlas_src=sr_iw_title;ucfs=1Στη Μαρίνα είναι πιο εντυπωσιακό και σύγχρονο το σκηνικό καμία σχέση με Ντέιρα, έλεγξε όμως αν σε βολεύουν οι συγκοινωνίες (να είναι κοντά το ξενοδοχείο σε στάση μετρό ή τραμ) αλλιώς θα δουλέψει ταξί.
Καλημέρα! Εμείς μείναμε στο atana hotel, το θεωρώ πολύ στρατηγικό σημείο ( κοντά( κάνα 20') σε downtown και Μαρίνα) . Να αποφύγεις την Ντειρα..Καλημέρα!
Που αξίζει να μείνει κανείς στο Dubai; Ψάχνω ξαναψάχνω τίποτα δε μου κάνει κλικ...
Αρα σα πρωτες επιλογες θεωρεις οτι πρεπει να δω σε marina και downtown;Καλημέρα! Εμείς μείναμε στο atana hotel, το θεωρώ πολύ στρατηγικό σημείο ( κοντά( κάνα 20') σε downtown και Μαρίνα) . Να αποφύγεις την Ντειρα..
Κοίτα επειδή και εμένα με ψιλοταλαιπωρησε η επιλογή τοποθεσιας, μετά το ταξίδι κατέληξα ότι οι καλύτερες τοποθεσίες είναι αυτές που ανέφερες . Downtown και Μαρίνα.. έχουν βραδινή ζωή, εκεί είναι τα αξιοθέατα τα περισσότερα..Αρα σα πρωτες επιλογες θεωρεις οτι πρεπει να δω σε marina και downtown;
Σ' ευχαριστώ! Έτσι και αλλιώς μικρό καλάθι κρατάω. Δεν με συγκινεί ιδιαίτερα ως προορισμός. Ενα ξενοδοχείο με ωραια θεα και πισίνα θέλω να βρω και βλέπουμε για τα αλλα... Και τα ξενοδοχεία που βλέπω, αψυχα και αδιαφορα είναι. Μεγαθήρια μεν, κενα δε. Τεσπα ίδωμεν...Κοίτα επειδή και εμένα με ψιλοταλαιπωρησε η επιλογή τοποθεσιας, μετά το ταξίδι κατέληξα ότι οι καλύτερες τοποθεσίες είναι αυτές που ανέφερες . Downtown και Μαρίνα.. έχουν βραδινή ζωή, εκεί είναι τα αξιοθέατα τα περισσότερα..
Ωραιο ειναι αλλα 300€ το βραδυ δε τα δινω.Οτι τα περισσοτερα ξενοδοχεια ειναι αψυχα θα συμφωνησω,για αυτο και εμεις επιλεξαμε ενα διαμερισμα που παρομοια θεα δεν βρηκαμε σε κανενα ξενοδοχειο.Βλεπει φατσα καρτα το burj khalifa ,σε 5 λεπτα περπατημα εισαι στα σιντριβανια και στο mall .Εισαι στο 27 οροφο νομιζω και καλυτερη θεα δυσκολα εχω βρει σε καταλυμμα.Μονο εκει να αραζεις δες θες κατι αλλο,κοιμασαι και βλεπεις το burj και το skyline .
Αν ειστε μεγαλη παρεα κυριως αξιζει.
Panoramic Burj Khalifa View Apt Downtown Dubai, Dubai, UAE