• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ξενοδοχείο στο Λονδίνο

vasnorth

Member
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ξενοδοχεία Premier inn (αλλά και σε άλλα ξενοδοχεία). Απ' ότι βλέπω στα standard rooms δεν υπάρχει air conditioning. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει θέρμανση; Μου φαίνεται λίγο περίεργο.
Έχω μείνει για πολλά συνεχόμενα χρόνια τις μέρες της πρωτοχρονιάς (σχεδόν μία δεκαετία) σε αρκετά Premier Inn σε διάφορα μέρη - ακόμα και στο Cardif και σε όλα τα Standard δωμάτια υπήρχε Α/C με εξαιρετική απόδοση (κεντρική θέρμανση που ρυθμίζει ο ένοικος μόνος του) και παρόλο που έξω είχε πολύ κρύο στο δωμάτιο είχε πολύ ζέστη.
Την ίδια απορία είχε και η ανηψιά μου που της έκλεισα δωμάτιο στο Ealing και πιστεύει ότι μόνο τα Plus δωμάτια έχουν A/C. Κοιτάζοντας όμως στην αρχική σελίδα σε αρκετά ξενοδοχεία εκεί που αναγράφονται τα γενικά χαρακτηριστικά, αναφέρει σε όλα ότι υπάρχει Α/C. Παρόλα αυτά δεν ξέρω, μπορεί σε κάποια ξενοδοχεία να μην υπάρχει A/C. Αν και το θεωρώ περίεργο γιατί τα Premier Inn είναι νέα αλυσίδα και τα δωμάτια της είναι σύγχρονα και όλα είναι σχεδόν ίδια σαν να έχουν σχεδιαστεί με καρμπόν!

Να ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Βάζοντας στην κράτηση ότι υπάρχει παιδί το κάνει αυτόματα family room και περιορίζονται πάρα πολύ οι επιλογές. Αν το παιδί το βάλουμε σαν ενήλικα στην κράτηση του ξενοδοχείου. (οπότε δεν θα είναι family room) αλλά τελικά σκάσει το 9χρονο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα;

vasnorth

Member
Να ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Βάζοντας στην κράτηση ότι υπάρχει παιδί το κάνει αυτόματα family room και περιορίζονται πάρα πολύ οι επιλογές. Αν το παιδί το βάλουμε σαν ενήλικα στην κράτηση του ξενοδοχείου. (οπότε δεν θα είναι family room) αλλά τελικά σκάσει το 9χρονο, υπάρχει περίπτωση να έχουμε πρόβλημα;
Δεν μπορείτε να προσθέσετε και τρίτο ενήλικα στην κράτηση του δωματίου γιατί το maximum είναι 2 άτομα μόνο, ανά δωμάτιο. Στο δωμάτιο με τους 2 ενήλικες μπορούν να προστεθούν έως και 2 ανήλικοι μόνο έως 16 ετών με δωρεάν πρωινό.

consan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Βανκουβερ, Κούβα
Καλησπέρα! Θα επισκεφτώ το Λονδίνο με την παρέα μου, 3 άτομα συνολικά, το Λονδίνο τέλη Γενάρη. Επειδή όσο ψάχνω μπερδεύομαι όλο και περισσότερο επειδή είναι πολύ μεγάλη πόλη που αξίζει να μείνουμε και να είναι σχετικά οικονομικά η διαμονή;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Όσες φορές έχω πάει Λονδίνο με βόλευε και έμενα κοντά στον σταθμό king's cross.
Επειδή τον Γενάρη πρόκειται να πάω πρώτη φορά μόνη μου με την κόρη μου (11xρ), με προβληματίζει λίγο το θέμα της ασφάλειας το βράδυ.
Το ένα βράδυ έχω κλείσει να δούμε την Ματίλντα στο θέατρο...oπότε ψάχνω κάτι με βολική μετακίνηση από εκεί προς το ξενοδοχείο.
Εχω βρει τα παρακάτω (σε νορμαλ τιμες)
Royal National Hotel, London (updated prices 2025)
The Westbourne Hyde Park, London (updated prices 2025)

έχει κάποιος άποψη για τις περιοχές? Προσανατολίζομαι προς το πρώτο

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Όσες φορές έχω πάει Λονδίνο με βόλευε και έμενα κοντά στον σταθμό king's cross.
Επειδή τον Γενάρη πρόκειται να πάω πρώτη φορά μόνη μου με την κόρη μου (11xρ), με προβληματίζει λίγο το θέμα της ασφάλειας το βράδυ.
Το ένα βράδυ έχω κλείσει να δούμε την Ματίλντα στο θέατρο...oπότε ψάχνω κάτι με βολική μετακίνηση από εκεί προς το ξενοδοχείο.
Εχω βρει τα παρακάτω (σε νορμαλ τιμες)
Royal National Hotel, London (updated prices 2025)
The Westbourne Hyde Park, London (updated prices 2025)

έχει κάποιος άποψη για τις περιοχές? Προσανατολίζομαι προς το πρώτο
Στο Royal National έχουν μείνει φίλοι μου πριν χρόνια βέβαια και μου ειχαν πει τα χειρότερα!!ναι μεν είναι σε κεντρικό σημείο αλλά σαν ξενοδοχείο ...άστα να πάνε όπως μου μετέφεραν

Οσον αφορά το δεύτερο βλέπω ότι και η βαθμολογια του είναι πολύ καλύτερη οπότε ευελπιστώ οι παροχές του νάναι καλύτερες και όσον αφορά την περιοχή
την ξέρω προσωπικά πολύ καλά την έχω περπατήσει είναι μιά χαρά!
πολυ κοντά στην κεντρική λεωφόρο bayswater,όμορφη περιοχή στο πάνω μέρος του hydepark με πολλά και πολυτελή και πιό μέτρια ξενοδοχεία///
πολύ κοντά στην ελληνική αντίστοιχη συνοικία,δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε
οπότε εγώ σίγουρα θα προτιμούσα αυτό

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Στο Royal National έχουν μείνει φίλοι μου πριν χρόνια βέβαια και μου ειχαν πει τα χειρότερα!!ναι μεν είναι σε κεντρικό σημείο αλλά σαν ξενοδοχείο ...άστα να πάνε όπως μου μετέφεραν

Οσον αφορά το δεύτερο βλέπω ότι και η βαθμολογια του είναι πολύ καλύτερη οπότε ευελπιστώ οι παροχές του νάναι καλύτερες και όσον αφορά την περιοχή
την ξέρω προσωπικά πολύ καλά την έχω περπατήσει είναι μιά χαρά!
πολυ κοντά στην κεντρική λεωφόρο bayswater,όμορφη περιοχή στο πάνω μέρος του hydepark με πολλά και πολυτελή και πιό μέτρια ξενοδοχεία///
πολύ κοντά στην ελληνική αντίστοιχη συνοικία,δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε
οπότε εγώ σίγουρα θα προτιμούσα αυτό
Eυχαριστώ για την απάντηση!
Έχω κλείσει ανακαινισμένο στο 1ο...αλλά και εγώ διαβάζω διχασμένες κριτικες!
Απλά δεν ξέρω για το 2ο αν ειναι ερημικά να περπατάς το βράδυ

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Eυχαριστώ για την απάντηση!
Έχω κλείσει ανακαινισμένο στο 1ο...αλλά και εγώ διαβάζω διχασμένες κριτικες!
Απλά δεν ξέρω για το 2ο αν ειναι ερημικά να περπατάς το βράδυ
κατ αρχάς δεν είναι κακοφημη γειτονιά ίσα ίσα το αντίθετο..και κατά δεύτερον το ξενοδοχείο απ ότι βλέπω στο χάρτη από τον lancaster σταθμό του μετρό η και την πλησιέστερη στάση λεωφορείου της λεωφόρου απέχει σε στενό γύρω στα200 άντε300 μέτρα,,,
πολύ λίγο δηλ περπάτημα από την κεντρικότατη και πολυσύχναστη λεωφόρο οπότε ποιό το πρόβλημα;;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.730
Μέλη
39.471
Νεότερο μέλος
Morocco Tours VIP

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom