taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Αν ήταν έτσι, το City θα χτυπούσε κόκκινο...λες να περιλαμβανουν και τα εγκληματα των τραπεζων απεναντι στην ανθρωποτητα?![]()
![haha :haha: :haha:](/community/styles/travelstories/smilies/haha.gif)
Αν ήταν έτσι, το City θα χτυπούσε κόκκινο...λες να περιλαμβανουν και τα εγκληματα των τραπεζων απεναντι στην ανθρωποτητα?![]()
Εσυ απλα πραγματα ζητας.καλησπέρα καλησπέρα είμαι νέος στο όλο θέμα!!!!!!!!!!!
λοιπόοοοον μέσα στον φεβρουάριο φεύγω ταξίδι με την κοπέλα μου για λονδίνο... κ θέλω πληροφορίες για ξενοδοχείο με καλό πρωινό κυρίως.. κ ενοοίται καθαρό κτλπ κτλπ.... σε χρήματα μέχρι 500ευρώ,για 5 ημέρες θα πάμε....ΑΑΑΑΑΑΑ κυρίως κέντρο...τπτ δεν ζητάω!!!χαχχαχαχα...ευχαριστώ πολυ....![]()
Εσυ οχτρε βρηκες ξενοδοχειο ή ακομη;καλώς όρισες,μην στενοχωριέσαι θα σε βολέψουμε.![]()
αν είδες έγραψα ότι οι οχτροί είναι 16950,ενώ τα μέλη ήταν τότε 16953Εσυ οχτρε βρηκες ξενοδοχειο ή ακομη;
alla de sto leo - fourtounakides kai vrontakides - YouTubeΕσυ απλα πραγματα ζητας.
Εσυ οχτρε βρηκες ξενοδοχειο ή ακομη;
Εμεις οι 3 οι φιλοι που τρωμε το σταφυλι... Ο γιος σου βολευτηκε;αν είδες έγραψα ότι οι οχτροί είναι 16950,ενώ τα μέλη ήταν τότε 16953
εσύ είσαι μέσα στους άλλους 3 φίλους
το ξενοδοχείο δεν το έψαχνα για μένα όπως σου είπα αλλά για τον γιο μου.
ναι,έκλεισε σ'αυτό. St James House - Concept Serviced ApartmentsΕμεις οι 3 οι φιλοι που τρωμε το σταφυλι... Ο γιος σου βολευτηκε;