taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Αν ήταν έτσι, το City θα χτυπούσε κόκκινο...λες να περιλαμβανουν και τα εγκληματα των τραπεζων απεναντι στην ανθρωποτητα?
Αν ήταν έτσι, το City θα χτυπούσε κόκκινο...λες να περιλαμβανουν και τα εγκληματα των τραπεζων απεναντι στην ανθρωποτητα?
Εσυ απλα πραγματα ζητας.καλησπέρα καλησπέρα είμαι νέος στο όλο θέμα!!!!!!!!!!!
λοιπόοοοον μέσα στον φεβρουάριο φεύγω ταξίδι με την κοπέλα μου για λονδίνο... κ θέλω πληροφορίες για ξενοδοχείο με καλό πρωινό κυρίως.. κ ενοοίται καθαρό κτλπ κτλπ.... σε χρήματα μέχρι 500ευρώ,για 5 ημέρες θα πάμε....ΑΑΑΑΑΑΑ κυρίως κέντρο...τπτ δεν ζητάω!!!χαχχαχαχα...ευχαριστώ πολυ....
Εσυ οχτρε βρηκες ξενοδοχειο ή ακομη;καλώς όρισες,μην στενοχωριέσαι θα σε βολέψουμε.
αν είδες έγραψα ότι οι οχτροί είναι 16950,ενώ τα μέλη ήταν τότε 16953Εσυ οχτρε βρηκες ξενοδοχειο ή ακομη;
alla de sto leo - fourtounakides kai vrontakides - YouTubeΕσυ απλα πραγματα ζητας.
Εσυ οχτρε βρηκες ξενοδοχειο ή ακομη;
Εμεις οι 3 οι φιλοι που τρωμε το σταφυλι... Ο γιος σου βολευτηκε;αν είδες έγραψα ότι οι οχτροί είναι 16950,ενώ τα μέλη ήταν τότε 16953
εσύ είσαι μέσα στους άλλους 3 φίλους
το ξενοδοχείο δεν το έψαχνα για μένα όπως σου είπα αλλά για τον γιο μου.
ναι,έκλεισε σ'αυτό. St James House - Concept Serviced ApartmentsΕμεις οι 3 οι φιλοι που τρωμε το σταφυλι... Ο γιος σου βολευτηκε;