Dorotija
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Να είναι η Κρακοβία?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Yemen
Παρα ταύτα, υπάρχουν περιοχές που είναι προβληματικές, είτε μας αρέσει είτε όχι, ό,τι και να λένε οι φίλοι μας.. Τα έχω πει εκατό φορές, μπορεί να μένω σε μια κακόφημη περιοχή χρόνια και να μην πάθω τίποτε, μπορεί να μείνω για λίγες μέρες στο Hampstead Heath και να με κλέψουν τη δεύτερη κιόλας.. (στο μαγαζί είχαμε αρκετά κρούσματα κλοπών)Προς trip. Προσφατα εκανα αποτυπωση κοντα στο finsbury park. Μια απο τις αρκετα δυσκολες περιοχες της πολης. Ολοι μου το λεγανε. Και η σελιδα της αστυνομιας.Ο κοσμος δε σου ενεπνεε και πολυ ασφαλεια ενω τα περισσοτερα σπιτια σε αθλια κατασταση. Κατεβαινουμε ενα δρομο προς το west reservoir και μας πεφτουν τα σαγονια. Αριστερα κατι μπλοκ λιγο χειροτερα απο gulag και δεξια μοντερνες πανεμορφες οικοδομες. Το σπιτι που μετρησαμε ενος εγγλεζου επιχειρηματια που μολις το αγορασε. Δυο οροφους πιο κατω, μενει μια φιλη μου και οπως μου ειπε, τη συγκεκριμενη περιοχη να μην τη φοβαμαι καθως ειναι τιγκα στους εβραιους που την κραταν ασφαλη με καθε τροπο. Αλλο πραμα λοιπον tripakia να ανοιγουμε μια ιστοσελιδα που μας δινει 10 figures κι αλλο να εχουμε και 5 πραματα να πουμε. Ετσι και στο s.b. υπαρχουν τα καλα και τα κακα. Προς τον χρηστη που ρωτησε, καθως ευθυνη δε φερω, κανει οτι λέι η σελιδα της αστυνομιας (παρεπιπτοντως, σε προσφατη αναζητηση, βρηκα οτι ενα απο τα σημεια με την πιο αυξημενη εγκληματικοτητσ στην πολη ειναι η πλατεια των ρολογιων στο c.wharf. δεν εχω ιδεα γιατι και δεν το εψαξα.. λες να περιλαμβανουν και τα εγκληματα των τραπεζων απεναντι στην ανθρωποτητα?
Α και μια διορθωση. Ακριβοτερες περιοχες ειναι chelsea -kensington (ειδικα η cadogan και περιξ ενω δευτερη ακριβοτερη το hampstead heath.
Όσο για την εγκληματικότητα του Canary Wharf (!) υποθέτω ότι εννοεί μάλλον μικροκλοπές, γιατί οι κλέφτες πάνε εκεί που υπάρχουν τα πορτοφόλια, όχι εκεί που μένουν οι φτωχοδιάβολοι
Γενικώς ο κανόνας είναι: είμαστε προσεκτικοί και δεν πάμε γυρεύοντας. Ε και δεν πάμε να μείνουμε σε slum 'για την εμπειρία'