marquis
Member
Αυτές τις μέρες έχει προσφορά το Premier Inn. Αν κοιτάξετε στην επίσημη ιστοσελίδα τους θα βρείτε αρκετά καλές τιμές για κεντρικά ξενοδοχεία ακόμη και με δωρεάν ακύρωση. Δεν έχω μείνει στα Hub αλλά στα κανονικά Premier Inn έχω συναντήσει συχνά δωμάτια με ένα διπλό και μόνο κρεβάτι στην ίδια τιμή με ένα δίκλινο.καλημερα, να ζητησω κατι δυσκολο; ξενοδοχειο σε καλη τιμη αξιοπρεπες για 21-25 Απλριλιου βρισκει κανεις για 2 μεγαλους και ενα 6 χρονο ; σπιτι ισως; ας ειναι κ σε μακρινη περιοχη... αρκει να εχεις μεταφορα... Εχουμε παει λονδινο αλλες 2 φορες και ειχαμε μεινει τη μια sent pancras και την αλλη στα docklonds! τωρα σκοπος του ταξιδιου ειναι οτι βρηκα φτηνα εισιτηρια.... στο γιατι οχι.... δεν με νοιαζει να ειμαι κεντρο, θα παμε μονο σε λιγα αξιοθεατα... σε περιπτωση που βγει καποιος θετικος (το παιδι ανεμβολιαστο... ) ποιος πληρωνει την καραντινα και που βρισκεις; π.χ. κατι τετοιο Modern Apartment in Trendy Dalston, Λονδίνο, ΗΒ ειναι σε πολυ χαλια περιοχη; ή ισως κατι τετοιο; Melandre Hotel By Saba, Λονδίνο, ΗΒ Cozy apartment in Stratford from 18 minutes to Central London, Λονδίνο, ΗΒ Spacious Apartment Goldhurst, Λονδίνο, ΗΒ για αεροδρομιο πεταμε γκατουικ