Hugin
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εμεις 31 πρωί για Θεσ/νικη.Τα αγαπημένα μου και η καλύτερη επιλογή σε αυτη την κατηγορία τιμών.
Πείτε μου, ότι και οι δύο ταξιδεύετε για Ελλάδα 31 βράδυ;
Εμεις 31 πρωί για Θεσ/νικη.Τα αγαπημένα μου και η καλύτερη επιλογή σε αυτη την κατηγορία τιμών.
Πείτε μου, ότι και οι δύο ταξιδεύετε για Ελλάδα 31 βράδυ;
Και κατι ακομη αν επιλεξω στο traveldodge αυτο τον τυπο δωματιουΤις ιδιες μέρες θα ειμαι και εγώ στο ιδιο ξενοδοχειο!!! Το έκανα με δωρεάν ακύρωση και περιμένω μπας και πεσουν οι τιμές στο travelodge covent garden
Ολα τα δωμάτια έχουν ιδιωτικό μπάνιο. To shower εινα οτι δεν εχει μπανιερα. Στα saver το ποσό χρεώνεται άμεσα και δεν το παιρνεις πισω αν ακυρώσεις ή αν δεν πας καθόλου. Αν θελεις δωρεάν ακύρωση επιλέγης flexible. Επίσης είτε κλείσεις πρωινό απο τώρα ή πληρωνεις εκει κάθε μέρα δεν εχει διαφορα στην τιμη.Και επιλεγετε standard room;εχουν ιδιωτικο μπανιο ετσι?γιατι βλεπω που γραφουν shower..
Και κατι ακομη αν επιλεξω στο traveldodge αυτο τον τυπο δωματιου
Saver rate + Breakfast + Wifi
Early booking rate (non-refundable) , μπορείτε να μου εξηγησετε τι εστι ο ποιητης? μου κρατανε το ποσο εξ αρχης δηλαδη?
Πάρα πολύ σπάνιο...Και πιθανόν από λάθος στο σύστημα. Έχω μείνει καμιά 50 αριά φορές στα Travelodge και μια φορά που έκαναν λάθος στην κράτηση μου με έβαλαν σε superior room ενώ είχα κλείσει απλόα πολυ ωραια!απλα βρε παιδια διαβαζα κατι αρνητικες κριτικες στο trip advisor του τυπου πηγαν εκει και τους ειπαν οτι δεν εχουν δωματιο ή τους εβαλαν να ξαναπληρωσουν και τρομαζω!!
Εμεις 31 πρωί για Θεσ/νικη.
Κρίμα γιατί θα κάναμε Τραβελστορική πρωτοχρονιά στον αέρα.31 απόγευμα για Λαρνακα.
Μολις κανεις κρατηση στειλε ενα μηνυμα στη σελιδα τους στο facebook με τον αριθμο κρατησης σου και αν ειναι ολα ενταξει,η λογικη λεει οτι θα σου απαντησουν και οτι τα βλεπουν κομπλε!ετσι το χα κανει κ εγω(βεβαια εκανα και αλλη μια ερωτηση που θελα)και οταν πηγα το δωματιο μου με περιμενεε!α πολυ ωραια!απλα βρε παιδια διαβαζα κατι αρνητικες κριτικες στο trip advisor του τυπου πηγαν εκει και τους ειπαν οτι δεν εχουν δωματιο ή τους εβαλαν να ξαναπληρωσουν και τρομαζω!!
Έκανα πέρσι όταν έφευγα από gatwick. Ωραία εμπειρία.Κρίμα γιατί θα κάναμε Τραβελστορική πρωτοχρονιά στον αέρα.
Παιδιά καλησπέρα!,
Επειδή εχω διαβάσει οτι κάποιοι έχουν μείνει στο Τravelodge King Cross Royal Scott.... Εχει χωρο φυλαξης για αποσκευες αλλιως αν δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα γνωριζει καποιος εκει κοντα καπου;;;
Καλησπέρα!! Πρόσφατα γύρισα από το όμορφο λονδίνο και είχα μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο..Παιδιά καλησπέρα!,
Επειδή εχω διαβάσει οτι κάποιοι έχουν μείνει στο Τravelodge King Cross Royal Scott.... Εχει χωρο φυλαξης για αποσκευες αλλιως αν δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα γνωριζει καποιος εκει κοντα καπου;;;