• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ντροπή,διεθνής διασυρμός της πατρίδας μας....!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Στην χώρα αυτή κρεμάει πανό όποιος θέλει, όπου θέλει (δυστυχώς).
Αν το έκανε η αστυνομία σας πείραξε!!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν με πείραξε,σατιρίζω τους νομιμόφρονες του φόρουμ που όταν κρεμάνε άλλες κοινωνικές ομάδες πανό,τρέχουν να καταγγείλουν τη δυσφήμιση και το διασυρμό της χώρας.

Οι μπάτσοι ότι και να κάνουν αδιάφοροι μου είναι.
Αν θέλουν -οι ειδικοί φρουροί μάλιστα ακόμα περισσότερο- ας κατέβουν και στην πορεία στις 5 του Οκτώβρη.Πολύ θα το χαρώ.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ θα το χαρώ στις 5 του Οκτώβρη να γυρίσουν πλάτη οι αστυνομικοί στον κόσμο και να κοιτάνε και αυτή την βουλή (όνειρα κάνω εγώ όπως έγινε και στην Σερβία όταν έριξαν τον Μιλόσεβιτς όλοι οι φορτηγατζίδες της Σερβίας με την αγαστή συνεργασία ξένων μυστικών υπηρεσιών).

Τον διεθνή διασυρμό της χώρας τον άρχισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός λέγοντας πως κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα και πηγαίνοντας έξω και λέγοντας διάφορα.

Σας εύχομαι να μην πέσετε σε πορείες ή σε γενική απεργία στην Ιταλία, επίσης μην είστε στο Κεμπέκ όταν νικάνε οι Γαλλόφωνοι στο χόκεϊ τους Αγγλόφωνους του Τορόντο...εκεί να δεις διασυρμός!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έχεις παντελή έλλειψη χιούμορ και εθνικοφροσύνης.
Δεν μου κάνεις,για άλλους το ανέβασα αυτό.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Α συγνώμη....ζητώ ταπεινά από τον Sporos να σβήσει τις αναρτήσεις μου :p

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το πανώ μήπως γράφει "τρεις και εξήντα παίρνουμε και τον κόσμο δέρνουμε;"

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το πανώ μήπως γράφει "τρεις και εξήντα παίρνουμε και τον κόσμο δέρνουμε;"
Θα μπορούσε.
Αν και το σώμα των ειδικών φρουρών αρέσκεται περισσότερο στον δημόσιο εξευτελισμό προσφύγων και νεαρών που δεν τους γεμίζουν το μάτι.Κλέβουν δουλειά από τους ΔΙΕΣ έτσι βέβαια.

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Κουράστηκα με τους Ζητάδες που περνάνε κόκκινα φαράρια σαν να μην τρέχει τίποτα.
Κουράστηκα με τις κλούβες και τα περιπολικά που διπλοπαρκάρουν και μπλοκάρουν την κυκλοφορία.
Κουράστηκα να βλέπω αυτούς που υποτίθεται οτι πρέπει να αποτελούν παραδείγματα να είναι οι πρώτοι που παραβαίνουν τους νόμους.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
προβλέπω την κατάληξη: κλείδωμα, αφού πρώτα αναλυθεί το μεταναστευτικό, το μεσανατολικό, το κυπριακό, το ασφαλιστικό και φυσικά η μεταπολίτευση.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ξέχασες το all time classic Μακεδονικό και να προσθέσω ακόμη ένα θέμα: Τσάμηδες και Τσαμουριά!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπα.Το "σου κάνω έλεγχο στοιχείων με την κρανούμπα στο κεφάλι και με υφάκι Ντον Τζόνσον στο Miami Vice" είχα στο μυαλό μου.Αλλά φαντάζομαι δεν σε προσβάλλει αυτό.Σε αναβαθμίζει ως άνθρωπο.

Επίσης σου κόβω κλήση για κράνος/ζώνη (και καλά κάνει αν θες) αλλά εγώ κυκλοφορώ χωρίς να τα φοράω ή σηκώνω καμιά 'κατοσταριά μέτρα σούζα τη μηχανή που μου παρέχει η υπηρεσία.Γιατί είμαι το όργανο άμα λάχει.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie