Όχι, δυστυχώς δεν γνώρισα κανένα Κώστα και ΧριστίναGrerena, πες μου ότι γνώρισες την Χριστίνα με τον Κώστα εκεί.... ¨ημουν Κάλυμνο από τις 17 του μήνα. Επισκέφτηκα πολλ΄ς φορές Τέλενδο και Ψέριμο μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη που έφυγα... Δεν το πιστεύω....
Σίγουρα πρόσεξα μια φασαρία από κάπου χα χα!!! Με είχε συνεπάρει τόσο πολύ το νησί που τα πάντα μου φαίνονταν μαγικά! Ενδεχομένως να με είχεις δει και εσύ αφού ήμουν απίστευτα παιχνιδιάρης στο νερό. Απίστευτες παραλίες, πολύ όμορφα παρείστικο νησάκι, θα ήθελα να ξαναπάω. Είχα μείνει στο Μασούρι, πηγαινοερχόμουν Τέλενδο και Ψέριμο ( τρεις φορές) και μετά πήγα Πάτμο.Όχι, δυστυχώς δεν γνώρισα κανένα Κώστα και Χριστίνα
Νομίζω όμως ότι λογικά θα πρέπει να συναντηθήκαμε, τόσο μικρό που είναι το νησί και αφού είχε και τόσο λίγο κόσμο. Μπορεί και να με πρόσεξες αφού εγώ ήμουν αυτή που έκανα φασαρία αφού κουβαλούσα και τρία μικρά παιδιά τότε...
Κάναμε 9 ήμερες διακοπές σε Λέρο και Κάλυμνο, είχαμε μείνει στο Καμάρι και εκτός από τα παραπάνω είχαμε πάει και ημερήσια στο Βodrum.
Και για να είμαστε και on topic, από το σύμπλεγμα αυτό των νησιών, τις αμμουδερές παραλίες του τίτλου τις έχει μόνο η Ψέριμος. Μιλάμε για το κρυστάλλινο νερό με την πεντακάθαρη αμμουδιά μέσα και έξω από τη θάλασσα.
Η Λέρος και η Κάλυμνος (για να μην παρεξηγηθούμε) μπορεί να μην έχουν αμμουδιές, αλλά έχουν άλλη γοητεία που μάλλον είναι για άλλο θέμα.