• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νησί για τριήμερο όσο πιο εναλλακτικό γίνεται και όσο πιο οικονομικό γίνεται;;

Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για νησί για ένα τριημερο αρχές Σεπτεμβρίου σχετικα εναλλακτικό και οσο πιο οικονομικό γίνεται τι έχετε να προτείνετε

marathes

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ
Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για νησί για ένα τριημερο αρχές Σεπτεμβρίου σχετικα εναλλακτικό και οσο πιο οικονομικό γίνεται τι έχετε να προτείνετε
Αν πας απο βόρειο Ελλάδα, σαμοθράκη και αλόννησος. Ίσως και θάσος. Θα εχουν κοπάσει οι ορδές πιστεύω το σεπτέμβρη. Αν θες κάπου νότια, σκέψου σίκινο, πιο alternative πεθαινεις! Και μικρές ανατολικές κυκλάδες αρκετα εναλλακτικες, εκτός κουφονησίων που εχουν γινει πολύ mainstream τα τελευταια χρονια(σεπτεμβρη ίσως είναι καλύτερα βεβαια). Αμοργός επίσης εναλλακτικο νησί. Κοίτα για καποιο καράβι της σειράς, διότι τα γρήγορα τσιμπάνε και καίνε!!! Δεν ξερω που έχεις πάει ή που είναι η βάση σου, θα μπορούσα να σου προτείνω και ικαρία ή κάποια στα δωδεκάνησα, αλλα δε νομίζω να θες να ταξιδεύεις τόσες ώρες για να περάσεις απλά ένα τριήμερο.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Την Αλονήσσό πάντως οικονομικη δεν θα την ελεγα.

Καλησπερα Ικαρία έχουμε κλεισει 13-19 Σεπτέμβριου στον κάμπο κοντά στον Εύδηλο. Ομως θέλουμε και ένα τριημερο 1-4 Σεπτεμβρίου Σίκινο το σκεφτόμαστε και αμοργο επίσης όπως και Ηρακλεια και Δονούσα. Επίσης για λιγοτερο εναλλακτικά νησια σκεφτομαστε Συρο και Νάξο

marathes

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ
Την Αλονήσσό πάντως οικονομικη δεν θα την ελεγα.
Σεπτεμβριο ειχα παει κ εγω και μου φανηκε νορμαλ απο τιμες,,,

Καλησπερα Ικαρία έχουμε κλεισει 13-19 Σεπτέμβριου στον κάμπο κοντά στον Εύδηλο. Ομως θέλουμε και ένα τριημερο 1-4 Σεπτεμβρίου Σίκινο το σκεφτόμαστε και αμοργο επίσης όπως και Ηρακλεια και Δονούσα. Επίσης για λιγοτερο εναλλακτικά νησια σκεφτομαστε Συρο και Νάξο
Αμοργο θυμαμαι δεν εξυπηρετουσαν οι συγκοινωνιες και πηραμε αυτοκινητο. Επισης η ναξος μου φαινεται λιγο για τρεις μερες. Εγω ειχα κατσει βδομαδα για να δω και τα υπεροχα χωρια και τις τελειες παραλιες και μετα πηγα τριημερο αμοργο. Ηρακλεια δε λεει τιποτα το ιδιαιτερο. Μεταξυ των δυο, σικινο δαγκωτο!!!

Last edited by a moderator:
Αμοργο θυμαμαι δεν εξυπηρετουσαν οι συγκοινωνιες και πηραμε αυτοκινητο. Επισης η ναξος μου φαινεται λιγο για τρεις μερες. Εγω ειχα κατσει βδομαδα για να δω και τα υπεροχα χωρια και τις τελειες παραλιες και μετα πηγα τριημερο αμοργο. Ηρακλεια δε λεει τιποτα το ιδιαιτερο. Μεταξυ των δυο, σικινο δαγκωτο!!!
ΜμμΜμμμμμμμ ναι κι εγω Ηρακλεια δεν το βλεπω να λέει και πολλά. Επειδή θα ειμαστε από Πειραιά λέω μηπως ας πούμε η Σύρος ειναι καλή επιλογη παρολο που κι εγώ και το έτερον ήμισυ έχουμε ψηθει για Σίκινο και μια ερώτηση στην Ικαρία θα δυσκολεύτουμε πολύ που δεν θα εχουμε αυτοκίνητο;

marathes

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ
ΜμμΜμμμμμμμ ναι κι εγω Ηρακλεια δεν το βλεπω να λέει και πολλά. Επειδή θα ειμαστε από Πειραιά λέω μηπως ας πούμε η Σύρος ειναι καλή επιλογη παρολο που κι εγώ και το έτερον ήμισυ έχουμε ψηθει για Σίκινο και μια ερώτηση στην Ικαρία θα δυσκολεύτουμε πολύ που δεν θα εχουμε αυτοκίνητο;
Και η συρος καλη επιλογη, δεν εχει μαζικο τουρισμο και ουτε πληθωρα ουάου παραλιων...καλη για τρεις μερες. Η ικαρία είναι απο τα πιο δύσβατα νησιά που εχω δει! Ειδικα αν θες να πας στα χωρια π γινονται πανηγυρια(δεν ξερω τι παιζει σεπτεμβριο, αλλα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα), ανεβαινεις απιστευτους γκρεμους και στροφες. Και νυχτα ειδικα...εγω τα χρειαστηκα! Και εκει ομως ειχαμε αυτοκινητο, και επειδη το νησι ειναι πολυ ζεν και χαλαρουιτα, καλυτερα να απαντησει καποιος που ξερει για συγκοινωνιες. Επιφυλασσομαι παντως!

Και η συρος καλη επιλογη, δεν εχει μαζικο τουρισμο και ουτε πληθωρα ουάου παραλιων...καλη για τρεις μερες. Η ικαρία είναι απο τα πιο δύσβατα νησιά που εχω δει! Ειδικα αν θες να πας στα χωρια π γινονται πανηγυρια(δεν ξερω τι παιζει σεπτεμβριο, αλλα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα), ανεβαινεις απιστευτους γκρεμους και στροφες. Και νυχτα ειδικα...εγω τα χρειαστηκα! Και εκει ομως ειχαμε αυτοκινητο, και επειδη το νησι ειναι πολυ ζεν και χαλαρουιτα, καλυτερα να απαντησει καποιος που ξερει για συγκοινωνιες. Επιφυλασσομαι παντως!
Ναι η συρος είναι καλή επιλογή την θεωρώ ούτε φουλ εναλλακτική αλλά δεν είναι καο τρομερα τουριστική είναι κάτι ενδιάμεσο θα ελεγα. Τουλάχιστον θα χαλαρωσουμε στην Ικαρία και την επόμενη φορά εάν έχουμε αυτοκίνητο θα δούμε περισσότερα μέρη. Από όσο διαβασα και το Σεπτέμβριο έχει πανηγύρια... Το κύριο μπάτζετ μας θα είναι για την ικαρια και απο εκεί και πέρα ενα μέρος στο τριήμερο μας και μετακαποιες μονοήμερες γιατί θα έχουμε όλο τον Σεπτέμβριο ελεύθερο μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Φαντάσου ακόμα δεν έχω κάνει ουτε ενα μπάνιο στη θάλασσα Χαχαχαχαχαχαχ

marathes

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ
Και εμένα φέτος δεν μ εκατσε καλα! Ημουν στη φολεγανδρο αναπληρωτρια και οι παραλιες ηταν δυσβατες και θελαν αυτοκινητο και δεν ειχα! 5 μπανια εκανα ολα κ ολα σε δυο παραλιες που πηγαινε το κτελ, αλλα δε με προδιεθεταν κιολας! Ευτυχως το σπιτι μου ειχε σουπερ ταρατσα κ εκανα ηλιοθεραπεια! Ενω περσι και προπερσι που ημουν παρο και ναξο, ξεκινησα απο τελη απριλιου τα μπανια! Κ εγω περιμενω πως και πως τον αυγουστο που θα παρει αδεια το ετερον ημισυ να παω χαλκιδικη πεντε μερες να ρεφαρω ρε παιδακι μου! Τι γκαντεμια αυτη η χρονια! Κλαψ κλαψ...

Και εμένα φέτος δεν μ εκατσε καλα! Ημουν στη φολεγανδρο αναπληρωτρια και οι παραλιες ηταν δυσβατες και θελαν αυτοκινητο και δεν ειχα! 5 μπανια εκανα ολα κ ολα σε δυο παραλιες που πηγαινε το κτελ, αλλα δε με προδιεθεταν κιολας! Ευτυχως το σπιτι μου ειχε σουπερ ταρατσα κ εκανα ηλιοθεραπεια! Ενω περσι και προπερσι που ημουν παρο και ναξο, ξεκινησα απο τελη απριλιου τα μπανια! Κ εγω περιμενω πως και πως τον αυγουστο που θα παρει αδεια το ετερον ημισυ να παω χαλκιδικη πεντε μερες να ρεφαρω ρε παιδακι μου! Τι γκαντεμια αυτη η χρονια! Κλαψ κλαψ...
Φέτος η η χρονιά γενικά και με αυτα πιυ συνέβησαν τωρα άστα να πανε. Φολέγανδρος εεεεεεεε;;; μμμμμ εγώ είμαι μαγειρας ειχα πάει σεζον στην Πάρο όμως εφυγα γιατι ήταν τραγικοι μεγάλη ιστορία . Τώρα θα παωλιγες μερες στο χωριο μου να ηρεμήσω και μετά που είναι ελεύθερη η κοπελιά μας ναι πάμε να χαλαρώσουμε .

marathes

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ
Ναι ξερω καλα πως δουλευει ο τουρισμος στην παρο! Τραγικα οντως! Φολεγανδρος, ναι! Αλλο φαρμακειο! Τιμες σευχελλων!

Ναι ξερω καλα πως δουλευει ο τουρισμος στην παρο! Τραγικα οντως! Φολεγανδρος, ναι! Αλλο φαρμακειο! Τιμες σευχελλων!
Ναι το κοιτάζαμε γιατί αρέσει αυτό έτερον ημισυ εμένα δεν με εντυπωσιάζει αλλά εντάξει .. Καποια στιγμή λέγαμε μήπως το συνδυαζαμε με Σίκινο... Επισης επειδή έχω δει διαφορα αφιερώματα και βίντεο από εκπομπές και διάφορα ακομα πιστεύω οτι η Ιος είναι παρεξηγημενη εμένα μου βγάζει κάτι το αρκετά γραφικο και όμορφο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα