• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεό μέλος - ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη μας!

Nenee

Member
Καλησπέρα, κάλως σας βρήκα!

Μόλις γράφτηκα στο forum γιατί ψάχνω πληροφορίες και βοήθεια για εκδρομή στην Ευρώπη, δεν είναι ακριβώς ταξίδι, μια και μιλάμε για μικρή διάρκεια. Οπότε αρχικά θα με βοηθούσατε πολύ αν μου προτείνατε προορισμούς οικονομικούς, για να έχω απο κάπου να ξεκινήσω το σχεδιασμό.
Λοιπόν, για να εξηγήσω, τα δεδομένα που έχω είναι τα εξής : με αεροπορικά εισητήρια (με φόρους κλπ) και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, το ταξίδι θα πρέπει για δύο άτομα να μου κοστίσει περίπου 500 ευρώ. Λίγα θα μου πείτε, βάλε κάτι παραπάνω! Δυστυχώς αυτά είναι, και αν δω ότι δεν βγαίνει, ίσως αρκεστώ σε καμιά ορεινή Αρκαδία, ή ξερω γω Bansko! Επίσης μάλλον μιλάμε για 2 διανυκτερεύσεις, και εποχή που κοιτάζω είναι για τέλος Οκτώβρη, γύρω στην 28η. Εχω κοιτάξει λίγο για Βουδαπέστη, λίγο για Πράγα και φυσικά μου αρέσει η Βιέννη. Θα εκτιμήσω κάθε πρόταση, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Από την Αθήνα;

Nenee

Member
Εγω ζω κοντά στη Θεσσαλονίκη, αλλά μπορω να πάω οδικώς Αθήνα, αν χρειαστεί, για λόγους οικονομικότερης πτήσης.

hlhjac

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Κ κατι ακόμα, 500€ είναι για ξενοδοχεία κ αεροπορικά; αν ναι οι επιλογές είναι αρκετές
Πχ Στοκχόλμη . Ακριβή ζωή αλλά αεροπορικά κ ξενοδοχειο 27-30/10 κάτω από 500€ για 2 άτομα
Βερολίνο
Βαρσοβια
Ακόμα κ Βιέννη με air Serbia κ διαμονη σε διαμέρισμα
Γενικά στο www.skyscanner.gr βάζεις το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης κ προορισμό οπουδήποτε με τις ημερομηνίες που θες κ παίρνεις ιδέες

paefstra

Member
Η Βιέννη με αυτό το budget είναι πολύ δύσκολη. Ποσό έχεις υπολογίσει το οδικό Αθήνα Θεσσαλονικη, πήγαινε ελα ώστε να αξίζει τον κόπο; και να υπολογίσεις τι μένει για το τςξιδι;

Περίμενε τις προσφορές της Ryan από Θεσσαλονίκη, μέσα στον Αυγουστο λογικά θα έχει εισιτήρια με 10-20 ευρω για την περίοδο που ζητας,και βγάλε για όπου θέλεις αεροπορικά με πολύ λίγα χρήματα. Άνετα τη βγαζετε με 500 ευρώ 2 άτομα για δυο-τρεις μέρες Βερολίνο ας πούμε, που σίγουρα θα έχει φθηνά αεροπορικα.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για αεροπορικά απο Θεσ/νικη προς Βουδαπεστη 25-29 Οκτ 210 ευρω. Ανετα βρίσκεις ξενοδοχείο 150-170 ευρω τα 4 βράδια. Αν θέλεις διαμέρισμα θα βρεις και με 120-130. Αρα σύνολο 350-400. Αν 500 είναι όλο το μπάτζετ τότε δύσκολα θα φτάσουν. Αν τα 500 ειναι μόνο για για αεροπορικα και ξενοδοχειο εισαι άνετα.

paefstra

Member
Κ κατι ακόμα, 500€ είναι για ξενοδοχεία κ αεροπορικά; αν ναι οι επιλογές είναι αρκετές
Πχ Στοκχόλμη . Ακριβή ζωή αλλά αεροπορικά κ ξενοδοχειο 27-30/10 κάτω από 500€ για 2 άτομα
Έχω την εντύπωση ότι ψάχνουν οικονομικό προορισμό. Αν υπολογίσει κανείς τα ποσά για τις μετακινήσεις και το φαγητό, το κόστος εκτοξεύεται.https://www.arlandaexpress.com/fares.aspx
Μια μάτια στις τιμές για μια μόνο διαδρομή από το αεροδρόμιο για την πόλη φτάνει.

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Καλησπέρα, κάλως σας βρήκα!

Μόλις γράφτηκα στο forum γιατί ψάχνω πληροφορίες και βοήθεια για εκδρομή στην Ευρώπη, δεν είναι ακριβώς ταξίδι, μια και μιλάμε για μικρή διάρκεια. Οπότε αρχικά θα με βοηθούσατε πολύ αν μου προτείνατε προορισμούς οικονομικούς, για να έχω απο κάπου να ξεκινήσω το σχεδιασμό.
Λοιπόν, για να εξηγήσω, τα δεδομένα που έχω είναι τα εξής : με αεροπορικά εισητήρια (με φόρους κλπ) και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, το ταξίδι θα πρέπει για δύο άτομα να μου κοστίσει περίπου 500 ευρώ. Λίγα θα μου πείτε, βάλε κάτι παραπάνω! Δυστυχώς αυτά είναι, και αν δω ότι δεν βγαίνει, ίσως αρκεστώ σε καμιά ορεινή Αρκαδία, ή ξερω γω Bansko! Επίσης μάλλον μιλάμε για 2 διανυκτερεύσεις, και εποχή που κοιτάζω είναι για τέλος Οκτώβρη, γύρω στην 28η. Εχω κοιτάξει λίγο για Βουδαπέστη, λίγο για Πράγα και φυσικά μου αρέσει η Βιέννη. Θα εκτιμήσω κάθε πρόταση, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεν βρίσκω το λόγο να κλείσεις μέσω πρακτορίου από την στιγμή που πέρα απο τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο δεν σου παρέχει τίποτα άλλο (πχ. ξεναγήσεις, μεταφορές κτλ). Αν σε βολέβουν οι ημερομηνίες αυτές, κλείσε μόνη σου τα αεροπορικά (65€ έχουν) και μετά διάλεξε ένα ξενοδοχείο της προκοπής (αυτό που έχουν στο πακέτο τους δεν είναι καλό). Στην βουδαπέστη θα βρεις καλά ξενοδοχεία σε καλές τιμές...

Nenee

Member
Ναι όντως δεν εχω πρόβλημα να τα βρω ξεχωριστά, αλλά ως τώρα αυτή είναι η πιο καλή προσφορά που βρήκα. Σε ποιο site είναι τοσο φθηνά τα αεροπορικά? Αυτό είναι κόστος για μετάβαση&επιστροφή?

Bahari

Member
Από Θεσσαλονίκη έχει για Bergamo με ryanair με 57 ευρώ το άτομο μετ' επιστροφής. Εφόσον θέλεις να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση μένεις και 2-3 βράδια σε κάποιο ξενοδοχείο με λιγότερο από 60-70 ευρώ (τη βραδιά). Τα 500 ευρώ φτάνουν και περισσεύουν για το 3ήμερο.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie