• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νεο μελος

ιωαννα

Member
γεια σας, λεγομαι ιωαννα κ ειμαι νεα στην παρεα σας. μου αρεσουν τα ταξιδια αν κ δεν εχω κανει κ παρα πολλα...
λονδινο, αμστερνταμ, βερολινο, λιγο πραγα κ πολυ στοκχολμη...
που θα ηθελα να παω? οπου κ εσεις υποθετω. παντου δηλαδη........:D
καλως σας βρηκα !

manelaki

Member
καλως ηρθες!εχεις ταξιδεψει πολυ περισσοτερο απο'μενα...μην αγχωνεσαι...η ζωη ειναι μπροστα μας!...καλα ταξιδια ευχομαι...εδω μεσα σιγουρα θα βρεις ολα οσα θες να μαθεις γυρω απ'τα ταξιδια...

_antonis_

Member
Καλώς ήρθεεεεες!!!
Όλα θα γίνουν, άν θές, θα πάς σε πολλάαααα μέρη ακόμα!! Απλά βάζε στόχους και περίπου ημερομηνίες, χαχα.
Τα ξαναλέμε :p

SARAH

Member
Καλωσόρισες,καλά ταξίδια να εχεις και μην ανησυχείς,θέληση να'χεις κι όλα γίνονται θαρρώ!!!

babbism

Member
Επόμενο Ταξίδι
οπου τυχει...
Ταξίδι-Όνειρο
παντού...
Καλωσόρισες,καλά ταξίδια να εχεις και μην ανησυχείς,θέληση να'χεις κι όλα γίνονται θαρρώ!!!
καλώς ηρθες.μπορείς να φτιάξεις και τον ταξιδιωτικό χάρτη σου στη σελίδα

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες, Ιωάννα...
Μην ανησυχείς! Μαζί θα πάμε παντού. Έστω και αν δεν ταξιδέψουμε ποτέ σωματικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως ηρθες και ετοιμασου να κολλησεις με το travelstories οπως επαθα και εγω τους τελευταιους 3-4 μηνες! Σιγουρα θα βρεις πληροφοριες για προορισμους που ονειρευτηκες και θα ανακαλυψεις πολλους αλλους που ουτε καν φανταζοσουν....καλα ταξιδια να χεις!

Φώτης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Καλώς ήλθες Ιωάννα, καλά ταξίδια και ειλικρινά σου εύχομαι να πας παντού σ΄όλο τον κόσμο.

ιωαννα

Member
τι καλοι που ειστε ολοι σας ! ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα...! μη με παρεξηγειτε που δεν απαντησα αμεσως, ειχα μερες να μπω........φιλια πολλα κ ευχαριστω, νιωθω ηδη μελος μιας μεγαλης παρεας.......:D:bleh::haha::lol::lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom