Νεο μελος & ταξιδευω πρωτη φορα μονη μου

dammys

Member
Σε ευχαριστω
Ναι την εχω διαβασει.
Ενδιαφερουσα κ με πολλες πληροφοριες.
Ασχοληθηκα οσο καμια αλλη φορα με αυτο το ταξιδι
Ισως επειδη αυτην την φορα δεν θα εχω κανεναν για να νιωθω ασφαλεια η να τσακωθω η να περιμενω απ τον αλλον.
Θελω να πιστευω πως ολα θα πανε καλα.
Εχω αγχος αλλα πιστευω αντιμετωπιζεται.
Θα τα ξαναπουμε
Θα ηθελα να ανεβασω κ εγω την δικη μου ιστορια που ισως βοηθησει καποια αλλη κοπελα που ειναι στην ιδια φαση με εμενα να κανει ενα ταξιδι μονη της.
Εις το επανιδειν...
Καλησπερα κ απο εμενα.
Ειμαι νεο μελος
Δεν ειμαι σιγουρη πως λειτουργει ολο αυτο
Εχω διαβασει αρκετες ιστοριες
Εχω ενημερωθει αρκετα σχετικα με ταξιδια κ συγκεκριμενα για την Ρωμη
Που μ ενδιαφερει
Με εχουν βοηθησει πολυ
Ωραιες περιγραφες
Αυριο καλως ερχοντων των πραγματων ταξιδευω για Ρωμη
Κ πρωτη φορα μονη μου σε ταξιδι
Φοβαμαι λιγο αλλα εχω βγαλει καλο προγραμμα και εχω ασχοληθει αρκετα
Εχω τις σημειωσεις μου
Εκτυπωμενους χαρτες
Διευθυνσεις
Ειναι η δευτερη φορα
Αλλα αυτην την φορα μονη μου
Μου ευχομαι καλο ταξιδι
Καποια συμβουλη?
Η προταση για κατι που ισως να μου εχει ξεφυγει?
Ευχαριστω
Παγωτά,παγωτά,παγωτά !!!!!!

Μια πρόταση η Αππία οδός και οι κατακόμβες!!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα αν στις 21 του μήνα είσαι Ρώμη να ξέρεις οτι γιορτάζουν την ίδρυση της πόλης.
Ο Ρωμύλος ανατράφηκε από μια λύκαινα, ο οποίος ίδρυσε την πόλη το 753πΧ. Οι Ρωμαίοι τις προηγούμενες χρονιές γιόρταζαν το γεγονός με μουσική στη Piazza del Campidoglio και πυροτεχνήματα πάνω από τον ποταμό Τίβερη. Μνημεία της Ρώμης, αρχαιολογικοί χώροι και πολλά μουσεία επιτρέπουν την ελεύθερη είσοδο την συγκεκριμένη ημέρα. Κύριοι χώροι είναι Aventine Hill, ανάμεσα στο Λόφο του Καπιτωλίου και την περιοχή Testaccio. Για να απολαύσετε τα πυροτεχνήματα, προτιμήστε το Campidoglio αν γίνουν και εκεί φέτος. Οι πληροφορίες αντλήθηκαν απο τουριστικό οδηγό. https://www.takeatour.gr/rome/dromena/
Όταν διάβασα το παραπάνω, για αυτήν την άγνωστη σε εμένα γιορτή, αμέσως το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Μουσουλίνι. Το έψαξα ελάχιστα και όντως: Τα γενέθλια της Ρώμης θεσπίστηκαν από τον φασίστα πολιτικό το 1924, ο οποίος είχε εμμονή με την αρχαία Ρώμη.

Grtraveler

Member
Παγωτά στο μαγαζί με το όνομα 150 γεύσεις, είναι στο πάνθεον. Επίσης και τα venchi είναι ωραία. Έχει πολλά μαγαζί; venchi στη Ρώμη. Έιναι πάλι ένα στενό πριν το πάνθεον απέναντι από το καφέ tazza do oro. Να πιεις καφέ εκεί. Θα δεις πολλούς Κινέζους http://www.tazzadorocoffeeshop.com/

angelospavl

Member
Παγωτά στο μαγαζί με το όνομα 150 γεύσεις, είναι στο πάνθεον. Επίσης και τα venchi είναι ωραία. Έχει πολλά μαγαζί; venchi στη Ρώμη. Έιναι πάλι ένα στενό πριν το πάνθεον απέναντι από το καφέ tazza do oro. Να πιεις καφέ εκεί. Θα δεις πολλούς Κινέζους http://www.tazzadorocoffeeshop.com/
Συμπληρωνω, οτι το μαγαζι με τις 150 γευσεις ονομαζεται palma, για μεγαλυτερη ευκολια.
Και ακομα να δοκιμασεις παγωτο και απο το giolliti,απο τα πιο παλια στη Ρωμη

angie82

Member
IMG_20180418_163144919.jpg
Παγωτά,παγωτά,παγωτά !!!!!!

Μια πρόταση η Αππία οδός και οι κατακόμβες!!
Συμπληρωνω, οτι το μαγαζι με τις 150 γευσεις ονομαζεται palma, για μεγαλυτερη ευκολια.
Και ακομα να δοκιμασεις παγωτο και απο το giolliti,απο τα πιο παλια στη Ρωμη
Δοκιμασα κ απο gioliti & απο fatamorgana /trastevere
Με κερδισε λιγακι το fatamorgana

Νομιζω πως θ αφησω τα κοκκαλα μου εδω...
Περπαταω απ τις 9 το πρωι
Κ μολις εκλεισα 12 ωρο....

Last edited:
Όταν διάβασα το παραπάνω, για αυτήν την άγνωστη σε εμένα γιορτή, αμέσως το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Μουσουλίνι. Το έψαξα ελάχιστα και όντως: Τα γενέθλια της Ρώμης θεσπίστηκαν από τον φασίστα πολιτικό το 1924, ο οποίος είχε εμμονή με την αρχαία Ρώμη.
Και σαν αξιοθέατο χάνει την αξία του;;;;

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
χαχαχαχα, όντως, στη Ρώμη, από τόσα ταξίδια, έχω ρίξει το περισσότερο περπάτημα της ζωής μου, κυριολεκτικά, τα πόδια μου υπέφεραν.
Μπράβο που δοκίμασες το μόνη σου, κι εγώ το έχω κάνει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκίνησα από μία επίσης φιλική και εύκολη πόλη, την υπέροχη Βιέννη.
Σε τσιμπάει κάπου λίγο το παράπονο, του στυλ, "ωραία να ήμουν και με παρέα", αλλά δεν έχεις και μία μεγάλη ικανοποίηση που το καταφέρνεις βασιζόμενη μόνο στις δικές σου δυνάμεις;
Γιατί να χάσεις ένα ωραίο ταξίδι επειδή η παρέα δε μπορεί πάντα να συντονίζεται;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom