Νεοπλουτισμός και Ματαιοδοξία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fotast

Member
Καλά, μόλις πήρα χαμπάρι το θέμα!Έλα, πείτε, ποιος είναι;;; Θα μαντέψει κανείς από τους παλιούς; Γνωρίζεστε καλύτερα...Έχω ήδη κάποιες υποψίες...
Ας το αφήσουμε καλύτερα..Ας μείνει σαν kinder-έκπληξη που δεν ανοίχθηκε..

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τι προβλήματα έχουμε κι εμείς οι πλούσιοι...
Να ομιλείς για εσένα οταν αναφερεις τον -μπαναλ- όρο πλούσιος. Για εμενα θα χρησιμοποιείς υπερθετικους βαθμούς ή ακόμα και χαρακτηρισμους (ζαμπλουτος, Μηδας κλπ).

Αγαπητη τέτοια μου, μην τους παρεξηγείς, και στην δική σου διάλεκτο΅Πάτερ, άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Δεν σας έχω ¨διαβάσει" όλους..έχω 3-4 υποψήφιους (άνδρες όλοι!) Αφού ο fotast δε θέλει ας μην πούμε!! Ας παίξουμε!Καλοκαίρι είναι!:xalara:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Οι δικοί μου, cherie, δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ... Δεν πιάνουν wifi οι αχυροκαλύβες...

Δε μας είπες όμως, σε ποιο ρεζόρτ της Αμπχαζίας θα ξεκαλοκαιριάσεις φέτος?
Ειχα μια πρόταση απο τον μουσιέ Thoma. Μπαρμπά Θωμά εις την τοπική διάλεκτο. Στην καλύβα του λοιπόν.

alma

Member
Η Σαντορίνη αν εξαιρέσεις την Οία,το Ημεροβήγλι είναι πάμφθηνη.

Mπα ακριβή είναι για πλούσιους και ματαιόδοξους. Για αυτό μετά τη Σαντορίνη είπαμε να πάμε μια Ciudad del Este για να βοηθήσουμε τον τουρισμό στη φτωχή Παραγουάη που ο κόσμος πεινάει.
Έχει και μαύρη αγορά, λαθραία, εμπόριο όπλων κάθε είδους...μπορείς να προσφέρεις τον οβολό σου να βοηθήσεις.
Ενώ η Σαντορίνη θέρετρο παγκοσμίου φήμης. Ξέρεις πόσους πλούσιους μαζεύει; Γιατί δεν ενισχύεις και εσύ πιο φτωχές περιοχές;

ορίστε απαντάμε και στα τρολ τώρα.

Ulysses

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Α, τι γίνεται εδω; Δεν είχα εκτιμήσει σωστά το φόρουμ και τα βαθύπλουτα μέλη του...
Πότε έχει συνάντηση; Θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να γίνουμε φίλοι!

alma

Member
Αν δεν μένεις Εκάλη και δεν ξοδεύεις 10.000 ανά ταξίδι τότε δύσκολο.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh