• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νεα συναντηση Θεσσαλονικης και των περιχωρων στις 18/12 ????

Πότε να γινει η συναντηση της Θεσσαλονικης;

• 17 Δεκεμβριου

Votes: 15 57,7%
  • 18 Δεκεμβριου

Votes: 1 3,8%
  • 23 Δεκεμβριου

Votes: 10 38,5%

• Total voters
    26
  • Poll closed .
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ειχα πληροφορηθει οτι εισαι απο τας Σερρας οποτε γιαυτο και "των περιχωρων" ο τιτλος .. Χαιρομαι που μαζευετε κοσμος παντως ...!! Μηπως αντι για αμαξια να νοικιασουμε κανενα πουλμανακι; :shock::shock::D:D
Οοοο σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ :lol:

Παρεπιπτόντως, είναι τα Σέρρας (χάνει το τελικό ς) - η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...

Άντε αν τα καταφέρω να ρθω θα φέρω και ακανέδες λοιπόν για να τιμήσω τη συνάντηση!

ΥΓ. Για ποροια καλή ιδέα, αλλά θα'ναι κρίμα να ρθείτε στις 18 που δε με βολεύει :(

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
εγω να προτεινω και μια αλλη ημερομηνία;

Παρασκευη 23 είναι πολύ άσχημα και άβολα;:roll:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μόνο εγώ έμεινα μάλλον τέτοια ώρα Ιβάνα μου, αλλά προσωπικά δε με βολεύει λόγω αφίξεων αποδήμων :p

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
εγω να προτεινω και μια αλλη ημερομηνία;

Παρασκευη 23 είναι πολύ άσχημα και άβολα;:roll:
για μενα ειναι οκ απλα ετσι ξεχναμε την εκδρομουλα ...

Οοοο σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ :lol:

Παρεπιπτόντως, είναι τα Σέρρας (χάνει το τελικό ς) - η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...
Μπερδευτηκα με τα Σπανιολικα που κρατανε το s και στα δυο :bleh::bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μπερδευτηκα με τα Σπανιολικα που κρατανε το s και στα δυο :bleh::bleh:
Xαχαχαχα! Μα που να το ξέρεις, αυτό που σου λέω είναι πολύ εξειδικευμένο :) Γι'αυτό σου λέω, η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.

Αν ενδιαφέρει κανέναν: Δήμος Σερρών - Γιατί "τα Σέρρας" και όχι "οι Σέρρες"

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
Γιώργο, θυμάσαι τι μας περιέγραφες στο "Έτση", εκείνο το βράδυ της προ-προηγούμενης συνάντησης (για τα πέριξ της Θεσ/νίκης εννοώ)? Εκεί σκεφτόμουν να εκδράμουμε. Τι λες? (μιας και είσαι γνώστης της περιοχής)
γεια σου ρε Βαβα,θυμαμαι φιλε αλλα ειναι φοβερος μερος για τρεκινκ,χωρις κατι αξιολογο τριγυρω,οπως καφε-ταβερνα για να μπορουμε να τα πουμε σαν ανθρωποι...:lol::lol:..αν βεβαια εχουμε τα ματια μας(και τα...''μαγαζια'' μας..:D:D)ανοιχτα,ολο και κατι θα προκυψει για μετα...:haha::haha::haha:

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Εγώ ψηφίζω ό,τι βολεύει τη Γιαννούλα! :)

:clap::clap: αχ βρε Λάζαρε σ'ευχαριστώ!!!!! Εντάξει καταλαβαίνω την ανάγκη της εκδρομής αλλά υπάρχουν πολλοί που έχουν και υποχρεώσεις πίσω και είναι κρίμα να χάσουν την συνάντηση γι'αυτό το λόγο...

alexstef2

Member
17, 18, 11 βολεύει και μένα και ίσως κάποιες καθημερινές αν το κανονίζαμε απο νωρίς! 10 δε με βολεύει! Θα προτιμούσα εκδρομούλα αλλά αν δεν μαζευόμαστε αρκετοί τότε μια χαρά θα περάσουμε και σε μια χριστουγεννιάτικη μάζωξη εδω! Τώρα για εκδρομές αν και με αποθάρυνε ο μπαμπαντούμα, αυτά που μου έρχονται στο μυαλό πολύ χοντρικά και λέγοντας γενικές περιοχές για να δούμε που καταλήγουμε (αν πάμε) είναι:

1. Λιτόχωρο-Δίον-Όλυμπος
2. Π. Παντελεήμων
3. Το σενάριο Βεργίνα-Βέροια είναι καλό
4. Ποροια συν περιξ -Κερκίνη
5. νομό Κοζάνης-γεωλογικό πάρκο
6. Αμπελάκια (δε ξέρω τι γίνεται με Τεμπη)
7.Βεγοριτιδα-Αμυνταιο με πέρασμα από Έδεσσα
8. Γαλάζια λίμνη με ρούπελ (έχει πάει κανείς τέτοια περιοδο?)

alexstef2

Member
Είναι λίμνη στο νομό κιλκίς λέγεται και λίμνη σκρα αν δε κάνω λάθος! Για να τη βρεις στο γκουγκλ πατα σκρα, αξιούπολη.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ημουν πριν με τον orestcrete και έχουμε τα ίδια προβλήματα στις ημερομηνίες.
Μπορύμε μόνο 17 ή 18 Δεκέμβρη. Επίσης, προτιμούμε αυτή τη φορά να μείνουμε στο κέντρο της πόλης διότι όπως προανέφερε η battered θα είναι ανοιχτή η αγορά και κάποιοι ίσως θέλουν να κάνουν ψώνια (ή να βρίσκονται στο κέντρο που είναι μαγευτικό τέτοια μέρα)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
OK, απ' ό,τι φαίνεται, μάλλον το σενάριο για εκδρομούλα ξεθωριάζει:

Πρώτον γιατί μάλλον δε θά 'χουμε αρκετό χρόνο να το οργανώσουμε και, αν το κάνουμε, θα είναι υποχρεωτική η ημερομηνία (δε θα μπορούμε να την αλλάξουμε εύκολα - ειδικά αν εμπλέκεται και κράτηση σε μαγαζί).

Δεύτερον, ένεκα Χριστουγέννων, κλπ.

Τρίτον, λόγω πιθάνής αστάθειας καιρού (π.χ. αν βρέχει, για συνάντηση στην πόλη δεν τίθεται θέμα, στην εξοχή όμως χαλιέσαι, δεν μπορείς να κινηθείς).

Οπότε, νομίζω, ας τα βρούμε με την ημερομηνία (και την ημέρα), για να γνωρίζουν και οι εκ των μακρόθεν και να κανονίσουν ανάλογα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα