fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τωρα θα εγραφα κατι με νιαου νιαου και με κεραμιδια, αλλα μου ακουγεται πολυ κοινοτυπο...
Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Τωρα θα εγραφα κατι με νιαου νιαου και με κεραμιδια, αλλα μου ακουγεται πολυ κοινοτυπο...
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Ειχα πληροφορηθει οτι εισαι απο τας Σερρας οποτε γιαυτο και "των περιχωρων" ο τιτλος .. Χαιρομαι που μαζευετε κοσμος παντως ...!! Μηπως αντι για αμαξια να νοικιασουμε κανενα πουλμανακι;Και Defkalion και taver και zmaria?
Τώρα είδα και τον τίτλο και πολύ μ'άρεσε το "Θεσσαλονίκη και περιχώρων"![]()
Καλή ιδέα!! Όσον αφορά το μέρος αν γίνετε να μην είναι Ταξιάρχης ή Βεργίνα, μπορώ να ψηφίσω Πορόια; (που δεν έχω πάει ποτε;!)Ειχα πληροφορηθει οτι εισαι απο τας Σερρας οποτε γιαυτο και "των περιχωρων" ο τιτλος .. Χαιρομαι που μαζευετε κοσμος παντως ...!! Μηπως αντι για αμαξια να νοικιασουμε κανενα πουλμανακι;![]()
Η μέρα τελείωσε, το jonny εχ συγνώμη, η εντυπωσιακή πρόταση του babaduma ερχεται!Ο Ταξιάρχης ήταν ένας από τους προορισμούς που είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Τον καλό, όμως, τον φυλάω για το τέλος για να κάνω εντύπωση!![]()
Γιώργο, θυμάσαι τι μας περιέγραφες στο "Έτση", εκείνο το βράδυ της προ-προηγούμενης συνάντησης (για τα πέριξ της Θεσ/νίκης εννοώ)? Εκεί σκεφτόμουν να εκδράμουμε. Τι λες? (μιας και είσαι γνώστης της περιοχής)σουπερ φαση..ειτε 18/12 ειτε 11/12 και τα δυο σ/κ μπορουμε,αν ειναι να παμε στο ταξιαρχη να ξεκινησουμε απο τωρα ειδικη προετοιμασια-διατροφη,γιατι βλεπω να ξαναζωντανευουν στιγμες περσινες απο το ελατοχωρι..
![]()
Που ρε; Στην κολώνα που είχε πάει για κατούρημα, η οποία κολώνα είχε μια αφίσα οτι γίνεται ένα παναιρ στο παραπέρα χωριό;Γιώργο, θυμάσαι τι μας περιέγραφες στο "Έτση", εκείνο το βράδυ της προ-προηγούμενης συνάντησης (για τα πέριξ της Θεσ/νίκης εννοώ)? Εκεί σκεφτόμουν να εκδράμουμε. Τι λες? (μιας και είσαι γνώστης της περιοχής)
Που ρε; Στην κολώνα που είχε πάει για κατούρημα, η οποία κολώνα είχε μια αφίσα οτι γίνεται ένα παναΐρ στο παραπέρα χωριό;![]()
Πάντως τί γέλιο είχαμε ρίξει σε κείνο το σαντουιτσάδικοΌχι ακριβώς. Σ' αυτό που είχε προηγηθεί του κατουρήματος!
![]()