20 Ιανουαρίου 2009 #73 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... ναι θάνο περιμένουμε! ειδικά εγώ που δεν μπήκα μέσα
22 Ιανουαρίου 2009 #74 thanosth Member Μηνύματα 3.454 Likes 7.851 Επόμενο Ταξίδι Θάσος με ιστιοπλοϊκό! Ταξίδι-Όνειρο Happy Slam, AO Για να ραμπλάρουμε και λίγο μουσικά Υ.Γ. το συγκεκριμένο κομμάτι ειναι των Manu Chao και λέγεται La rumba de Barcelona και ας είναι καλά το μέλος liz που στην χτεσινή συναντηση Θεσσαλονίκης μας το ...αποκάλυψε! Gracias liz
Για να ραμπλάρουμε και λίγο μουσικά Υ.Γ. το συγκεκριμένο κομμάτι ειναι των Manu Chao και λέγεται La rumba de Barcelona και ας είναι καλά το μέλος liz που στην χτεσινή συναντηση Θεσσαλονίκης μας το ...αποκάλυψε! Gracias liz
22 Ιανουαρίου 2009 #75 angel25 Member Μηνύματα 56 Likes 11 Επόμενο Ταξίδι Σουδάν σου 'ρχομαι!!! Ταξίδι-Όνειρο βραζιλία - αμαζόνιος και λίγο καταλανικό τραγούδι! Que volen aquesta gent? κλασσικό τραγούδι της Maria del Mar bonet σε νέα βερσιόν!
και λίγο καταλανικό τραγούδι! Que volen aquesta gent? κλασσικό τραγούδι της Maria del Mar bonet σε νέα βερσιόν!
22 Ιανουαρίου 2009 #76 CakeNet Member Μηνύματα 2.065 Likes 121 Επόμενο Ταξίδι - Δεν έχω ήχο εδώ στη δουλειά, αλλά θα το δω το απόγευμα στο σπίτι! ;-)