αγαπητή ANEL νομίζω πως κατέληξα,BASTION με 380 ευρώ για 3 νύχτες με δωρεάν ακύρωση.
ANEL χίλια ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
αν είχες κάποια πρόταση θα με διευκόλυνες πολύ.τίποτα,απλά να περάσετε όμορφα!
(αν μπορέσετε προσπαθήστε να βγείτε και έξω απ΄τις πόλεις,σε παραλίες ή μικρά χωριά τριγύρω τους..η Νορβηγία έχει μια διαφορετική ομορφιά,μόλις αφήσεις τα μεγάλα αστικά κέντρα..)
ναι,είδα το πρόγραμμά σου.αν είχες κάποια πρόταση θα με διευκόλυνες πολύ.
δεν ξέρω αν είδες την κατανομή των ημερών που διαθέτω στη εκδρομή όπως την έγραψα στη ιστορία του adiaforos για να μου πείς τη γνώμη σου
δηλ. θα είμαι 2,5 μέρες στη Στοκχόλμη με μία ημερήσια εκδρομή στην Ουψάλα,2 μέρες Μπέργκεν εκ των οποίων μια ημερήσια στα φιόρδ και 2 μέρες Οσλο.
θα σου ήμουν και πάλι υπόχρεος.ναι,είδα το πρόγραμμά σου.
νομίζω πως στη Στοκχόλμη και στο Όσλο,δεν περισσεύει χρόνος ,αλλά θα ψάξω και θα σου στείλω πως μπορείς με το μετρό στο Όσλο να επισκεφτείς περιοχές εκτός κέντρου,που εμένα μου άρεσαν.το ίδιο και για το Μπέργκεν ,που με το αστικό λεοφωρείο μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά και να θαυμάσεις λίγο απ΄την άγρια ομορφιά της χώρας..
μόλις τα βρω,θα στα στείλω σ΄αυτό το τόπικ
Το Arlanda Express είναι το γρηγορότερο μέσο μεταφοράς από τη Στοκχόλμη στο αεροδρόμιο Arlanda. Η διαδρομή διαρκεί 20 μόλις λεπτά, και σημείο αναχώρησης και άφιξης στην Στοκχόλμη είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός. Είναι ο ακριβότερος τρόπος μετακίνησης από το Arlanda, αλλά στην ιστοσελίδα τους υπάρχουν εννίοτε αρκετά δελεαστικές προσφορές. Αν φυγετε με κάποιο τρένο κοντά στις 9.15 νομίζω θα είστε μια χάρα.θα σου ήμουν και πάλι υπόχρεος.
για να μην αλλαζουμε συνέχεια τόπικ θα ήθελα να σε ρωτήσω το Αρλάντα εξπρές είναι τρένο που φεύγει απο τον κεντρικό σταθμό της Στοκχόλμης??
και πάει στο αεροδρόμίο??μπορώ δηλ.να φύγω με αυτό για το αεροδρόμιο Αρλάντα όπου θα είναι η πτήση μου για Μπέργκεν??? πόση ώρα είναι η διαδρομή?? δηλ.πόση ώρα πρίν πρέπει να προγραμματίσω την αναχώρισή μου για την πτήση μου που είναι στις 11.25 το πρωί???
ελπίζω να μη σε ζάλισα.
σ'ευχαριστώ marquis για τις πληροφορίες σου.τη επίσκεψη στη Ουψάλα την είπα σαν σκέψη,δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί,αυτό θα εξαρτηθεί απο τον καιρό και το τι θα προλάβουμε να δούμε τον υπόλοιπο καιρό.πιθανόν να κινηθούμε με τα μέσα μεταφοράς σε πιό απομακρισμένες περιοχές της Στοκχόλμης για να δούμε λίγο απο την ύπαιθρο όπως λέει και η ANEL,Το Arlanda Express είναι το γρηγορότερο μέσο μεταφοράς από τη Στοκχόλμη στο αεροδρόμιο Arlanda. Η διαδρομή διαρκεί 20 μόλις λεπτά, και σημείο αναχώρησης και άφιξης στην Στοκχόλμη είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός. Είναι ο ακριβότερος τρόπος μετακίνησης από το Arlanda, αλλά στην ιστοσελίδα τους υπάρχουν εννίοτε αρκετά δελεαστικές προσφορές. Αν φυγετε με κάποιο τρένο κοντά στις 9.15 νομίζω θα είστε μια χάρα.
Πάντως με 2,5 μέρες μόνο Στοκχόλμη, δε ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλό να πάτε και μονοήμερη στην Ουψάλα.
Το Arlanda Express είναι το γρηγορότερο μέσο μεταφοράς από τη Στοκχόλμη στο αεροδρόμιο Arlanda. Η διαδρομή διαρκεί 20 μόλις λεπτά, και σημείο αναχώρησης και άφιξης στην Στοκχόλμη είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός. Είναι ο ακριβότερος τρόπος μετακίνησης από το Arlanda, αλλά στην ιστοσελίδα τους υπάρχουν εννίοτε αρκετά δελεαστικές προσφορές. Αν φυγετε με κάποιο τρένο κοντά στις 9.15 νομίζω θα είστε μια χάρα.
Πάντως με 2,5 μέρες μόνο Στοκχόλμη, δε ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλό να πάτε και μονοήμερη στην Ουψάλα.