ANEL
Member
καλό ταξίδι και από μένα!
Κανένα πρόβλημα... σε οποιοδήποτε εστιατόριο ζητήστε νερό βρύσης (tap water), είναι πόσιμο και τζάμπα.Να διψάσει όμως ίσως
και εύγεστο επίσης. Παντού συνήθως έδιναν δωρεάν νερό βρύσης πάντως χωρίς να το ζητήσουμε καν.Κανένα πρόβλημα... σε οποιοδήποτε εστιατόριο ζητήστε νερό βρύσης (tap water), είναι πόσιμο και τζάμπα.
Στο Rygge, 60 χιλιόμετρα από το Όσλο, με ευκολότερη λύση το λεωφορείο που κοστίζει 25ευρώ μετ' επιστροφής. Για περισσότερα: Transport - Moss Lufthavn RyggeΗ Ryanair στο Όσλο που προσγειώνεται? Επίσης ξέρει κανείς τί μέσα υπάρχουν απο το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης και το κόστος τους?
Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, εγώ προτίμησα να κλείσω σε αυτό: Hotel Oslo - Clarion Collection - Hotel Bastion με 154 το δίκλινο με πρωινό ΚΑΙ βραδυνό μπουφέ. Νομίζω για Όσλο και 4στερο, είναι εξαιρετική τιμή σε high season...
Α και επίσης έχει δωρεάν καφέ και βάφλες το απόγευμα. Πασάδες. Θα τους ταράξουμε...
αγαπητέ hydronetta (αλλά και οποιονδήποτε άλλον)έχεις μείνει στο ανωτέρω ξεν/χείο και ποιές οι εντυπώσεις σου????
έχει κανείς μείνει σε κεντρικό ξεν/χείο στο Οσλο (προτιμούσα κοντά στον σιδ.σταθμό αν είναι ασφαλής περιοχή)όπου να έμεινε ευχαριστημένος????
Στο Όσλο έχω μείνει σε 2 ξενοδοχεία, το Radisson Blu Plaza, και το Bristol.Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, εγώ προτίμησα να κλείσω σε αυτό: Hotel Oslo - Clarion Collection - Hotel Bastion με 154 το δίκλινο με πρωινό ΚΑΙ βραδυνό μπουφέ. Νομίζω για Όσλο και 4στερο, είναι εξαιρετική τιμή σε high season...
Α και επίσης έχει δωρεάν καφέ και βάφλες το απόγευμα. Πασάδες. Θα τους ταράξουμε...
αγαπητέ hydronetta (αλλά και οποιονδήποτε άλλον)έχεις μείνει στο ανωτέρω ξεν/χείο και ποιές οι εντυπώσεις σου????
έχει κανείς μείνει σε κεντρικό ξεν/χείο στο Οσλο (προτιμούσα κοντά στον σιδ.σταθμό αν είναι ασφαλής περιοχή)όπου να έμεινε ευχαριστημένος????
Από τα 2 προτίμησα το Bristol, καθώς έχει αρκετό χαρακτήρα και βρίσκεται σε καλύτερη τοποθεσία από το Radisson Blu Plaza, το οποίο είναι στην περιοχή του σταθμού, η οποία αν και αρκετά βολική δεν είναι και η πιο όμορφη του Όσλο. Σε γενικές γραμμές είναι ασφαλής, απλά όντας περιοχή σταθμού λογικό είναι να δείτε κανέναν ναρκομανή που και που, αλλά δε θα συναντήσετε κάποιο πρόβλημα μιας και υπάρχει αστυνόμευση.
Σε κάθε περίπτωση, θα σύστηνα ένα ξενοδοχείο από την άλλη μεριά του κέντρου, κοντά στο Δημαρχείο και το Πανεπιστήμιο αφού είναι πιο γραφική και εξίσου βολική για να δει κανείς την πόλη. Εάν βρείτε το Bristol σε καλή τιμή είναι εξαιρετική επιλογή και έχει και πάρα πολύ καλό πρωινό.
Εμεινα εγώ πέρσι σ΄αυτό.Τα δωμάτια και το ξενοδοχείο καλά ήταν,αλλά για 4* δεν μοιάζει.Είναι πολύ κοντά στον σταθμό,στο λιμάνι,στην όπερα,κτλ.Σαν περιοχή δεν λέει πολλά,πέρα του ότι είναι πολύ κοντά στον σταθμό.Πας με τα πόδια άνετα σε πολλά αξιοθέατα.Πρεζόνια,έχει γενικά η περιοχή,αλλά δεν κινδυνεύσαμε...(πρεζόνια και ζητιάνους έχει γενικά το κέντρο,αλλά έχει επίσης και μεγάλη αστυνόμευση)Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, εγώ προτίμησα να κλείσω σε αυτό: Hotel Oslo - Clarion Collection - Hotel Bastion με 154 το δίκλινο με πρωινό ΚΑΙ βραδυνό μπουφέ. Νομίζω για Όσλο και 4στερο, είναι εξαιρετική τιμή σε high season...
ΥΓ.τις βάφλες το απόγευμα και τον καφέ όλη μέρα τα απολαύσαμε!
αγαπητή ANEL σ'ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το ενδιαφέρον σου να απαντάς στις απορίες μου (καθώς επίσης και τον φίλο marqius πιό πάνω)Εμεινα εγώ πέρσι σ΄αυτό.Τα δωμάτια και το ξενοδοχείο καλά ήταν,αλλά για 4* δεν μοιάζει.Είναι πολύ κοντά στον σταθμό,στο λιμάνι,στην όπερα,κτλ.Σαν περιοχή δεν λέει πολλά,πέρα του ότι είναι πολύ κοντά στον σταθμό.Πας με τα πόδια άνετα σε πολλά αξιοθέατα.Πρεζόνια,έχει γενικά η περιοχή,αλλά δεν κινδυνεύσαμε...(πρεζόνια και ζητιάνους έχει γενικά το κέντρο,αλλά έχει επίσης και μεγάλη αστυνόμευση)
ΥΓ.τις βάφλες το απόγευμα και τον καφέ όλη μέρα τα απολαύσαμε!
η επιλογή του σταθμού γίνεται λόγω του οτι το τρένο απο το Μπέργκεν φθάνει στο Οσλο 23:15 ΤΟ βράδυ και έλεγα να βρώ ενα ξεν/χείο κοντά του,θα δώ και το Bristol βέβαια που προτείνει ο marquis.
ANEL θα ήθελα να σε ρωτήσω το βραδινό γεύμα που λέει οτι προσφέρει το ξεν/χείο το δοκιμάσατε,πώς ήταν?????