• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο μέλος

michgt

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Καληπέρα σε όλους και καλή χρονιά !!!
Με λένε Γιάννη, είμαι 41 χρονών, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και κατοικώ σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Τα ταξίδια είναι το "καλύτερό" μου και όταν βρίσκω την "ευκαιρία" τα απολαμβάνω. Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα μπορώ να πω ότι έχω κάνει αρκετά.
Mου αρέσει πολύ να διαβάζω ταξιδιωτικές ιστορίες - εμπειρίες και επίσης είμαι μέλος στο [airliners.GR] Please select your language
Χάρηκα που βρήκα την παρέα σας. :D

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ηρθες γιαννη...κ εγω εκπαιδευτικος κ απο β.ελλάδα...
είμαστε τυχεροί, μια κ εχουμε πολυ χρονο να αφιερωσουμε σε ταξιδια...

σου ευχομαι πολλα κ ομορφα ταξιδια κ στο μελλον...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ηρθες Γιαννη! Μηπως ευκαιρεις την Τεταρτη το βραδι να εισαι στο κεντρο της Θεσσαλονικης οπου θα κοψουμε την πιτα μας και να τα πουμε και απο κοντα; Θα χαρουμε να σε γνωρισουμε. Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...%F2-%E8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7%F2.html

michgt

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ευχαριστώ για την πρόσκληση για την κοπή της πίτας. Δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα τα καταφέρω αν και θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω.
Στη Σεβίλλη θα πάω στις αρχές Φεβρουαρίου για ένα συνέδριο. 4-7/2/2010. Έχω ξαναπάει εκεί πριν από 4 χρόνια και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Καλωσήρθες αν και σεις οι εκπαιδευτικοί μας ταλαιπωρείτε τις καθημερινές σου εύχομαι τα ταξίδια σου να πολλαπλασιαστούν με ταχύτατους ρυθμούς :snorkel:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή διαμονή!Καλά ταξίδια σου εύχομαι για την καινούρια χρονιά!Πέρα από το καλοκαίρι που έχετε το δίμηνο των διακοπών, τον υπόλοιπο χρόνο πρέπει να περιμένετε τα τριήμερα και τις γιορτές, διαστήματα κατά τα οποία γίνεται χαμός, τα εισιτήρια είναι πανάκριβα, τα ξενοδοχεία γεμάτα και δεν το πολυευχαριστιέσαι.Το λέω από την πείρα της παρέας μου!Εμείς οι υπόλοιποι, μπορεί να έχουμε 30 ημέρες άδεια το χρόνο, αλλά τις δρομολογούμε όπως θέλουμε εμείς!Τεσπά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom