• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέο μέλος και φυσικά αρκετά μπερδεμένο !!!

Prapa Theodora

New Member
Καλησπέρα
Τυχαία βρήκα το site σας σε μια προσπάθεια αναζήτησης παρέας για εκδρομές που τόσο λατρεύω. Εχω επισκεφτεί πολλά μέρη, λατρεύω τις εκδρομές, αλλά στην παρούσα στιγμή της ζωής μου είμαι μόνη και αν είσαι μονος είναι και λίγο δύσκολο να ταξιδέψεις. Θα ήμουν υποχρεωμένη αν με ενημερώνατε για τυχόν ταξίδια - εκδρομές που γίνονται στο site σας στα οποία θα μπορούσα να λάβω μέρος. Σας ευχαριστώ θερμά.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
:pKαλώς όρισες..!!!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες . Δεν χρειαζεσαι παντα παρεα για να κανεις ταξιδια. Μια αποφαση ειναι.;)

Prapa Theodora

New Member
Oκ θα περιμένω τους ειδικούς μιας και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα, ευχαριστώ πάντως !!!!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Καλώς ήλθες ! :D

Prapa Theodora

New Member
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σας !!!!

Ισως μπορείτε να με βοηθήσετε, αναζητώ κάποιο ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Υπάρχει κάτι στο site σας εδώ? και αν ναι που να το αναζητήσω?

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ισως μπορείτε να με βοηθήσετε, αναζητώ κάποιο ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Υπάρχει κάτι στο site σας εδώ? και αν ναι που να το αναζητήσω?
Γεια που στον ... κόσμο ... ;)

Prapa Theodora

New Member
χαχαχα κάπου στην Ελλάδα μια χαρά είναι !!!

Εχεις δίκιο Σπυρο, και σ ευχαριστώ που με διορθώνεις, κάπου στην Ελλάδα για τα Χριστουγεννα (και ζητώ συγνώμην που είμαι τόσο αόριστη σε οτι είπα) !!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. Το Travelstories είναι μια ταξιδιωτική κοινότητα, δεν έιμαστε πρακτορείο ή κάτι τέτοιο, οπότε δεν οργανώνουμε εκδρομές, μόνο κάτι φαγοπιώματα από καιρό σε καιρό :D

Το σίγουρο είναι ότι αν μείνεις λίγο καιρό εδώ μετά θα θες να ταξιδέψεις και solo. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom